Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ANETG : já taky, budu doma 4 roky
A tobě držím palce, ať to stihnete
Já bych měla porodné dostat, i kdybych porodila až v lednu, ale stejně doufám, že to bude letos, bude to pro mě lepší, nebude s tím tolik vyřizování ![]()
Neladanik :
hodně sexujte a ono to půjde ![]()
Musíme všechny doufat, že to stihneme ještě letos
Já jsem opravdu hooodně zvědavá, kdy to u mě bude ![]()
Tak já mám jen jeden termín podle mnstruace.nechce se mi přenášet ,ale čekám třetí tak doufám ,že by to mohlo být o pár dní dřív.
Tak jsem pátrala po termínu podle MS, nevím, kde to hledat
Ta moje dr. to nějak fláká nebo co
V těhu průkazce mám napsanou poslední menstruaci a vedle toho je v kolonce termín porodu, je to ono? Pak pod tim jsou první pohyby - datum a vedle toho zase termín porodu a to 4. 1. 2011, ale podle toho se moc neřídím, protože jsem si tím datumem prvních pohybů nebyla jistá, jelikož jsem ani nějak nevěděla, že to už jsou pohyby, jako prvorodička jsem to neznala, jak to asi vypadá
Teď už to vím ![]()
jÁ JSEM TAKY strašně zvědavá kdy se ta naše holčička vylodí.....doufám,že ale ne přesně na Vánoce…jinak mi to je jedno kdy..teda spíš tento rok
Ahojky, já mám termín 3.12.taky se mi nepodařilo dostat do té diskuse.Moc už se těšíme, čekáme holčičku ![]()
Evula82 píše:
ANETG : já taky, budu doma 4 rokyA tobě držím palce, ať to stihnete
Já bych měla porodné dostat, i kdybych porodila až v lednu, ale stejně doufám, že to bude letos, bude to pro mě lepší, nebude s tím tolik vyřizování
Holky, jestli budete nastupovat na rodičák až v květnu, tak tam mají naši zákonodárci v plánu nějaké změny
. Už nevím, kde jsem to četla, ale v plánu bylo dát maminkám, co nemají nárok na PPM, vybrat mezi tříletou a čtyřletou variantou
.
Evula a kdy jsi měla poslední ms? Mám tady knížku, kde je tabulka na výpočet termínu.
Markets píše:
Ahojky, já mám termín 3.12.taky se mi nepodařilo dostat do té diskuse.Moc už se těšíme, čekáme holčičku
Eva a Vašek : teda, kde jsi to vzala? Dobrá věc
Poslední MS (bere se první den poslední MS, že?) jsem měla 19. 3. ![]()
Takže to vychází asi na toho 26. 12., a druhý termín až nějak v lednu, jestli dobře počítám. Dr. říkala do Vánoc
Kéž by měla dr. pravdu
Za 30 let praxe snad ví, co říká ![]()
Evula82 píše:
Eva a Vašek : teda, kde jsi to vzala? Dobrá věc![]()
Poslední MS (bere se první den poslední MS, že?) jsem měla 19. 3.
V chytré knize píšou termín na 24.12.2010
. Že by opravdu vánoční dárek?
Evi, vážně? Teda, to by bylo super
Sice bych teda chtěla být na Štědrý den doma, už i s malým, ale kdyby to přišlo přesně 24. 12., neudělala bych nic
Hlavně, ať to mám za sebou do konce roku, a nejraději co nejdřív
![]()
no já mám termín podle MS 16.12 a podle utz 17.12 takže doufám ,že to bude nejak tak
ale dřív bych se nezlobila třeba v tom 38 tt ![]()
Ahoj holky,já mám termín 6.12,a podle UTZ teď říkala doktorka že 11.12.Prvního syna jsem porodila 18.12.Moje doktorka mi radila ať vyběhnu párkrát schody,pokud nechci být na Vánoce v nemocnici.A fakt to pomohlo
Večer jsem běhala a v noci se malej narodil
Tak to zkusim tentokrát taky,snad to dopadne ![]()