TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16837
7.11.10 21:59

tak od ukončeného 36.týdne by už miminko nemělo mít žádné problémy, ale třeba ještě by si neudrželo teplotu a bylo by náchylnější např.na novorozeneckou žloutenku takže nejlépe vydržet do toho 38.týdne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
8.11.10 07:32

úúúú…dneska mám nějaký špatný den,nemužu spát ,nemužu dýchat mala tlačí do žeber ja ještě nikdy + mě začal brát spodek ,stydká kost a třísla,no to je bolest že nemužu ani chodit,tak to vam holky nepřeju :-? a ještě ke všemu má malá pořád škytavku takže mě skáče celé bříško :lol: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
8.11.10 08:04
adrianaaa píše: úúúú…dneska mám nějaký špatný den,nemužu spát ,nemužu dýchat mala tlačí do žeber ja ještě nikdy + mě začal brát spodek ,stydká kost a třísla,no to je bolest že nemužu ani chodit,tak to vam holky nepřeju :-? a ještě ke všemu má malá pořád škytavku takže mě skáče celé bříško :lol: :cry:

Chudáčku,ta ti teda dneska dává :-( :-) Mě taky tlačí dost do žeber a dole občas cítímjak kdyby mi tam rýpala,nebo jak to říct.No je asi opravdu hoodně nízko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
8.11.10 08:31

ahoj holky…tak já mám pocit,že s termínem 29.12…no mohlo by to být dřív,jinač nevím,nevím.Malá mě taky tak kope do žeber,strašně to bolí…záda mě bolijou jak něco a celej spodek mě bolí,asi ji mám taky hodmě dolee.Holky ,no já mám pocit,že to do termínu uni nevydržím…dýchat nemůžu achjooooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
8.11.10 08:54
ANETG píše:
ahoj holky…tak já mám pocit,že s termínem 29.12…no mohlo by to být dřív,jinač nevím,nevím.Malá mě taky tak kope do žeber,strašně to bolí…záda mě bolijou jak něco a celej spodek mě bolí,asi ji mám taky hodmě dolee.Holky ,no já mám pocit,že to do termínu uni nevydržím…dýchat nemůžu achjooooooo

Tak to jsme na tom stejně :-) opravdu jsem moc zvědavá,kdy se malá narodí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
8.11.10 09:12

já teda jsem úplně pořádně zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
8.11.10 09:36

Dneska jde švagrová na vyvolání tak jsem nervozní kdy to bude a vůbec jí nezávidím přenáší 10.den já doufám ,že se mi přenášení vyhne,protože už takhle je to čekání nekonečný. :-(

• Citovat
  • Upravit
356
8.11.10 09:47

To vám nezávidím, ty tlaky do žeber. U mě má mimi zřejmě pořád dost místa, tak je nepříjemný jen když se „protahuje“. Zato v noci mě úžasně začal bolet levý kyčelní kloub a ještě teď se sotva plazím po bytě. Spím totiž skoro celou noc na levém boku, na pravém mě pálí žáha :-? . Břicho mám obrovský ( naše dětská dr. si myslela, že nejdýl v září porodím :mrgreen: ) a ostatní v okolí si myslí, že budeme mít dvojčata :roll: . Dokonce jsem už vytáhla jedny hrozně starý boty na zip, abych si nemusela zavazovat tkaničky :lol: a ohýbat se. A to mám TP až za 5 týdnů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.11.10 09:50

ahoj, ze zvědavosti jsem nakoukla (s termínem 27/12 :mrgreen: ) a jen vás chci uklidnit, „surfaktant“ se vytváří v plicích 34tt, od toho týdne jsou plíce již „dozrálé“ a dítě by nemělo mít závažnější problémy s dýcháním (předtím se píchá matce kortikoid na dozrání plic, takže pokud se to stihne, taky je to celkem OK..).

jinak je jasné, že je dobré vydržet co nejdéle :) oficiálně je dítě donošené takové, které je porozené v TP +/- 2 týdny tedy 38-42tt. ale kamarádky co porodily 36+něco, neměly problémy.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
8.11.10 10:25
Nataša píše:
ahoj, ze zvědavosti jsem nakoukla (s termínem 27/12 :mrgreen: ) a jen vás chci uklidnit, „surfaktant“ se vytváří v plicích 34tt, od toho týdne jsou plíce již „dozrálé“ a dítě by nemělo mít závažnější problémy s dýcháním (předtím se píchá matce kortikoid na dozrání plic, takže pokud se to stihne, taky je to celkem OK..).

jinak je jasné, že je dobré vydržet co nejdéle :) oficiálně je dítě donošené takové, které je porozené v TP +/- 2 týdny tedy 38-42tt. ale kamarádky co porodily 36+něco, neměly problémy.

:mavam:

Děkujuu :hug: uklidnila jsi mě.Bude to dobrý,všechno dobře dopadne a za chvilku budeme mít naše andílky doma v postýlkách :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.11.10 11:29

Ahoj, tak se zase hlásím :-) Jste se holky rozjely nějak :mrgreen: Já se nějak od soboty necítím moc dobře, v sobotu v noci mě chytly šílený křeče, jakoby od žaludku, seděla jsem na wc a čekala, co bude :lol: Pak to přešlo a šla jsem spát. Od té doby mě to trápí každé den, aspoň jednou za den mě to chytne, křeče od žaludku a průjem, třeba dnes jsem byla na velké straně už 2×, trochu se bojím, co by to mohlo být, jestli se u mě nechystá fakt už ten porod, minulý týden ze mě vylítnul ten hlen, teď zas tohle, jsem z toho trochu na nervy, nevím, co bude, co můžu čekat :nevim: Sbalená jsem, kdyby to náhodou přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
8.11.10 12:12

Jj holky už se nám to blíží. Já jsu taky jak na trní, doktor straší že mě měkne čípek. A všichni ostatní že mě klesá břuch. A to jsme v 32 tt, říkám aspoň tak tři týdny ještě vydržet.Sama jsu zvědavá, každej večer ulehám s tím jak vše zvládnu. Už aby jsme měli vše za sebou. Mějte se zatím krásně pa :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
8.11.10 13:19

no musíme to hold vydržet…mě termín vychází na 40.týden.A ted jsem 33plus 4.A klido bych rodila v tom 38.tt.Doufám ,že nebudu přenášet,pač u předchozího těho u dcery jsem přenášela asi 4 den a tak mě vyvolávaly porod.Ale kdybych neměla chřipajznu a horečky ,tak mě ještě určo potrápijou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
8.11.10 20:21

Ježíšmarjá holky, u vás všech to vypadá, že budete brzo rodit a já zase jako správná slonice budu těhu 2 roky :roll: , nebo mi to tak aspoň připadá :mrgreen: . Nojo, neudělám nic, tak si říkám, že co má být, to bude.
Ještě vám napíšu, co dneska vyváděl ten můj malej milášek. Já byla zabraná do úklidu nádobí a on pěkně potichoučku, polehoučku ťapal po kuchyni. Najednou byl u odpadkového koše a něco jako zacinkalo. No běžím ke koši, ten lump mi tam stihnul naházet vykrajovátka a vidličky :mrgreen: . Aspoň už vím, kam se ztratily sponky na ubrus :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.11.10 22:33

Evi, nevěš hlavu, nevíš co bude, třeba nás ještě všechny předběhneš :wink: A co se týká mě, kdoví co to je, tak nějak podvědomě cítím, že se něco chystá, třeba je to ale jen pocit :nevim: A přesně tak, jak píšeš, co má být, to bude :-) Teda, to je ale malej lumpík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí