TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
494
9.11.10 21:08

Eva a Vašek:třeba to teď budeš moct posoudit.Uvidíš jak na tom budeš. Já zatím nemohu soudit. Dnes jsem byla na předporodním kurzu a promítali nám porod. No představovala jsem si to horší, ale věřím že když už to trvá několik hodin tak to musí být dost vyčerpávající. Sama uvidím, mám trochu obavy z té bolesti :roll: tak snad to zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
9.11.10 21:23
Denizah píše:
Eva a Vašek:třeba to teď budeš moct posoudit.Uvidíš jak na tom budeš. Já zatím nemohu soudit. Dnes jsem byla na předporodním kurzu a promítali nám porod. No představovala jsem si to horší, ale věřím že když už to trvá několik hodin tak to musí být dost vyčerpávající. Sama uvidím, mám trochu obavy z té bolesti :roll: tak snad to zvládnu.

Zvládneš to určitě :palec: . Já se hlavně chci vyhnout vyvolávání. Ale na druhou stranu si říkám, zvládla jsem to jednou, přežiju i podruhé :-D . Dokonce už se začínám na porod těšit a to jakože hodně :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
9.11.10 21:26

ahojík holky ,tak já si říkám,že když jsem to zvládla jednou,dvakrát tak i potřetí…ale holky se to pěkně ted vleče co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.11.10 11:03

vleče se to hrozně..... :zed: včera jsem byla na ultrazvuku a krvi,jsem ve 32.týdnu…holky nevíte který termín je přesnější? Podle menstruace mi to vychází na 7,1,2011 a podle pohybů na 26,12,2010…? díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
10.11.10 11:23

myslím ,že přesnější je termín podle menses mě se ani na pohyby neptali.Švagrová už má hočičku tak jsem tetka :-D ale užila si měla vyvolávaný porod tak jen doufám,že u mě to půjde samo bez vyvolávačky.

• Citovat
  • Upravit
21184
10.11.10 11:27
jarmísek píše:
vleče se to hrozně..... :zed: včera jsem byla na ultrazvuku a krvi,jsem ve 32.týdnu…holky nevíte který termín je přesnější? Podle menstruace mi to vychází na 7,1,2011 a podle pohybů na 26,12,2010…? díky :mavam:

Mě to nikdo ani nevypočítaval podle pohybů,já myslela,že se to už ani nedělá 8-o
Já mám termín 28.12. a dneska jsem 33+1 takže podle toho mi to vychází,že u tebe je správný ten termín 7.1.2011.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
10.11.10 11:28
Neladanik píše:
myslím ,že přesnější je termín podle menses mě se ani na pohyby neptali.Švagrová už má hočičku tak jsem tetka :-D ale užila si měla vyvolávaný porod tak jen doufám,že u mě to půjde samo bez vyvolávačky.

Gratuluju,teto :kytka: už aby jsme měly miminka taky u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.11.10 12:01

holky díky,tak to si ještě počkám :think: a to blbý porodný do toho,13tis mít nebo nemít :cert: taky gratuluju tetě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
10.11.10 12:19
jarmísek píše:
holky díky,tak to si ještě počkám :think: a to blbý porodný do toho,13tis mít nebo nemít :cert: taky gratuluju tetě :potlesk:

tak nikdy nevíš,kdy se miminku bude chtít na svět,třeba se nakonec narodí v prosinci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
10.11.10 13:24

termín podle pohybu? to asi nebude moc přesné každá znás měla první pohyby jinak někdo už v 18týdnu a někdo až po 20.týdnu. Nejpřesnější termín je podle 1.screeningu který se dělá okolo 13týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
10.11.10 19:34

Hojky holky, tak to tu pročítám a děkuji z aodpovědi o té plodovce. Taky jsu prvorodička a že bych nebyla nervozní se říct nedá. Ale snad to nějak zvládnem, mám trochu strach i z těch bolestí, že budou trvat dlouho a já už budu rezignovat :mrgreen: ale snad se nestane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
10.11.10 20:28
Denizah píše:
Hojky holky, tak to tu pročítám a děkuji z aodpovědi o té plodovce. Taky jsu prvorodička a že bych nebyla nervozní se říct nedá. Ale snad to nějak zvládnem, mám trochu strach i z těch bolestí, že budou trvat dlouho a já už budu rezignovat :mrgreen: ale snad se nestane :roll:

Zvládneme to všechny a pak dostaneme tu nejkrásnější odměnu :srdce: Ale taky z toho mám obavy,jako každá asi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
10.11.10 21:02

Můj nepřítel mozek pořád přemítá, jak ještě dlouho budeme 2 v 1 :think: .
Holky, co vánoční dárky? Máte už nakoupeno? My jsme teprve začali :roll: . Malýmu jsme něco objednali, doufám, že to dorazí do konce týdne. Ale vymýšlet to ostatní, aby dárek udělal radost a mohli jsme si to dovolit :-? . Jsem z toho docela na větvi, většinou jsem během října nakoupila a nebo aspoň vymyslela, ale teď mám v hlavě „prázdno“. Jen plínky, oblečky, miminko a Vašík a miminko :mrgreen: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
10.11.10 21:42

ahoj holky tak zítra jdu na kontrolu ve 33,.tt.Jsem zvědavá co mi dr.řekne.No tak já už mám pomalu nakoupeno.Dneska jsme malý dceři Natálce ještě koupyli kolo má 3.A staršímu synovi mobil bude mít 7.Takže já už pomalu bych měla i balit dárečky,abych to pak stihla a měla nachystaný všechno......no jinač,dneska mám takovej divnej den,všechno mi padá,všechno mě štve,bolí…achjo pořád jen zkuhrám..no asi pomalu půjdu chrnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
11.11.10 09:29

Mě dneska taky čeká kontrola u dr. tak jsem zvědavá,co mi poví.Dárky nemám žádný a hlavně nesmím nikde lítat,musím odpočívat,takže vůbc nevím,jak to udělám.Jedině přes net,ale kdybych aspoň věděla co komu koupit :zed:
Největším dárkem pro všechny holt bude naše mimi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky