TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
16.11.10 12:01

Nella a svatek ma na Nelu ;) no v pohodě už snad jsme máme 3 kila ,spíš se děsim kolik bude mít v den termínu jestli to doklepem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
16.11.10 12:04

Tak to už jste teda velký :-) Ale třeba to není tak přesný,je to jenom odhad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
16.11.10 12:05
tálinka píše:
Nelu mám ségru,její přítel je Michal,Dominik jsem se měla jmenovat já,kdybych byla kluk.A o Danielovi jsem prvně přemýšlela,když jsem ještě nevěděla,že čekáme holčičku :lol: :mrgreen: Tak ať se rozhodneš jak chceš,tak všechna jména jsou pěkná :palec:

:lol: :palec: Díky, ale asi to bude Michal. Jestli teda zas někdo nepřijde ještě s něčím jiným, už z toho šílím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
16.11.10 12:05

jj muže se to lišit +- 0,5 kg ale i tak je to fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
16.11.10 12:15

Jméno dej podle sebe a máš to :wink:
Adrianko,to jo už jste fakt za vodou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
16.11.10 12:23

Jasně, že dám jméno podle sebe, ale víš jak, jsem rozhodnutá, něko přijde zas s něčím jiným a tak začnu zas přemýšlet, a tak je to pořád dokola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
16.11.10 12:28

:mavam: Ahoj holky, já jsem pořád přesvědčená, že u nás to bude Toník :-D . Jinak Vašíkovi bylo na konci října 18m. On si dokáže prohlížet v knížkách a stavět komín bez mojí asistence, ale jak jdu něco dělat, tak se ten zvědavka začne motat pod nohama. Když jsem myla lednici, chvíli mi visel na zádech, pak zase hlavu cpal do mého podpaží, aby všechno viděl a nic mu neuniklo :lol: .
Máte vybraná moc hezká jména :palec: . Já u prvního chtěla Šimona, ale manžel to neschválil. A ještě v porodnici jsem si nebyla jistá, jestli to bude Vašek nebo Marcel po tatínkovi. Jenže já často říkám manželovi jménem, tak by v tom byl guláš :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
16.11.10 12:44

Vašík je šikovnej :potlesk: ale to víš,zajímavější je to co dělá maminka a chce ti brouček taky pomoct :-)
Tak budete mít druhého klučinu?A pro holčičku máte jaké jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
16.11.10 12:52

Holčička by byla Pavla. Na tom jsme se shodli už když jsme vybírali jméno pro první a zůstalo. Teď jsme vlastně ani jméno pořádně nevybírali. Já jsem už v porodnici řekla, že když máme Vašíka, tak druhej kluk bude Toník :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
16.11.10 12:57

Toník se mi líbí,je to hezký :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
16.11.10 16:38

tálinka: no prej už čípek měkne,ale to bylo před 14 dny. Teď mě nevyšetřoval, tak uvidím příští týden. Bral mi jen stěry a dělal monitor. Jo piju taky magnosolv, mě děsně chutná. :mrgreen:
Dneska jsem byla na kurzu v nemocnici, tak jsme s PA počítali podle týdnu termín. Pořád mi to hapluje a nesedí týdny s termínem. Tak podle nového výpočtu, pokud se doktor jen tak neupsal, mám termín mezi 15.-20.12. a neee 31.12. Ještě to pak s ním zkonzultuji a bude. A taky mi prej kleslo břicho co tak paní asistentky shodli.Je prý dost možný že začátkem prosince pojedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
16.11.10 16:52

Denizah,mě tak ten magnosolv chutná,to bych mohla pít častěji :lol:
Jé,tak nakonec to vypadá,že skoro všechny porodíme dřív,než koncem prosince,já bych to brala,být už na Vánoce doma z porodnice :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
16.11.10 16:54

ahojíkn holky…no mě taky furt nesedí termín…podle ms 16.prosince a podle utz.29.12.Hm no je to divný…taky ted už párkrát někdo říkal,že mi trocho kleslo bříško…tak doufám,že to bude před Vánocema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
16.11.10 19:35

Holky tak já myslela,že bude žabka ve znamení Kozoroha,ale spíš to teda vypadá na Střelce :-)
Už jsem si četla jaké jsou děti ve znamení Střelce,budou to zlatíčka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
16.11.10 20:55

Tálinka: jj taky jsem si to už četla. U nás jsou snad všichni kozorozi, tak jsem si myslela že nám to taky takhle výjde. A ono ne :lol: No ná jsem lev tak uvidíme jak budem spolu vycházet :mrgreen:
Jinak jak tak koukám tak, budem všichni před termínem. No hlavně ať jsou mimi v pořádku, pak je to jedno kdy budem rodit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí