Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem se ani moc nevyspala, každkou chvilku vzhůru, betonový břicho a běhavku po magnesiu. Čím dál lepší ![]()
a tvrdne ti břicho jako celé?mě příjde ,že mě bříško vubec netvrdne celé ,ale jen z toho jak se tam občas natahne nebo nějak nakuklí(myslíte tohle nebo to tvrdne ještě nějak jinak?)..magnololv se mě brát nechce právě kvuli prujmu…kdyby byl normalni tak možná ale ja mam při něm uplně neuvěřitelne křeče …:/
Já bych to tvrdnutí popsala spíš jako,že se ti stáhne bříško,že ho prostě cítíš takové stažené,taky nevím jak to líp popsat ![]()
Mimi á zrovna škytavku ![]()
Eva a Vašek : aha. Docela ti závidím, že už to budeš mít za sebou a hlavně že nebudeš muset čekat, kdy to na tebe přijde, sice teda se asi na císaře určitě netěšíš, ale ber to i z té lepší stránky
Já teď hodně přemýšlím, kdy to na mě přijde, ach jo, jako prvorodička se bojim
To se tak šíleně táhne, do poradny až ve středu, jsem zvědavá, co mi doktorka řekne, jestli se už něco chystá a nebo ne, na poslední kontrole celá šťastná říkala, že je čípek hoooodně vysoko, tak jsem zvědavá, co mi řekne ve středu. Já už bych to chtěla mít za sebou
Jinak břicho mi tvrdne taky, někdy je to až nepříjemný, ale dá se to přežít. Teď jsem četla, jaká už má být příští týden zima a největší sranda je, že jsem si zkoušela zimní kabát, co mám už několik let a nezapnu ho, to moje břicho je fakt šíleně velký, co já budu dělat, něco novýho kupovat nechci, na ten měsíc nebo co to nemá cenu. V čem budu chodit to teda nevím
![]()
To tvrdnutí bříška vám nezávidím, mě tvrdne tak 5× za den a někdy si nejsem jistá, jestli se jen mimi neprotahuje, ale zrovna příjemné to není
. Jinak jsem docela ráda, že to bude toho 8.prosince, protože už budeme na Vánoce doma. A s tím císařem jsem vlastně taky docela spokojená, protože se aspoň nemusím bát, že by mi při kontrakcích mohla rupnout ta první jizva. A co se oblečení týká, teď nosím jednu asi 10 let starou bundu, která má svoje nejlepší léta už dávno za sebou, ale je jediná, kterou zapnu
.
Evi, tak to máš dobrý, to já nezapnu nic
Budu muset něco vyhrabat někde, ale nevím teda co a kde
Mám jednu bundu, kterou ještě zapnu (sice tak tak), ale ta teda určitě není zimní
ale zas lepší něco, než nic, a nějak to v tom snad doklepu ![]()
No tvrdnutí je takové celkové stažení bříška. Je to trošku nepříjemné,ale vubec nic hrozného.
na oblečení mám jednu větší bundu ale musím mít rozeplé kapsy abych ji zapla, ale ještě chvilku to vydržíme a pak už se pomalu vrátím do svého oblečení ![]()
Ahoj holky tak vidím,že tu probíráte zimní oblečení ..bundy…no já jsem si musela koupit jeednu sportovní o kolik čísel větší a ještě nosím kabát,na kterém jsem popšila knoflíky…tak snad mi kabát ještě měsíc vydrží…už abych porodila,už se těším až si obleče něco pěkného moderního na sebe..sice to bude ještě trvat než zhubnu,ale cou už
Taky se těším na normální oblečení,teda jestli mi to moje původní ještě někdy bude,ale snad jo ![]()
tálinka píše:
Taky se těším na normální oblečení,teda jestli mi to moje původní ještě někdy bude,ale snad jo
Ježíši, nestraš, že budu po zbytek života odkázaná na ty děsný těhu kalhoty
. Já z nich už šílím. Mám jedny, u kterých je úplet vyšší, ty ještě jakž takž drží, ale ty nižší
. Přes břicho mi už nejdou a když je vytáhnu, tak hned sjedou pod pupík. A jak sjedou vepředu, tak za chvíli se sunou směrem dolů i vzadu. Připadám si, že 2× za minutu je vytahuju do jejich původní pozice
. Snad to není natrvalo!!!???
juj holky mě spadlo břicho přes noc snad rano sem si toho ještě tak nevšimla jen jsem cejtila tlak ale ted když jsem šla okolo zrcadla tak sem se skoro až lekla ![]()
No snad se brzy vrátíme brzo ke svým hadříkům,mě už to taky nebaví,že mi nic přes břicho není.
Ty naše mimi chtějí nějak moc brzo ven,já jsem fakt zvědavá,kdo tady porodí v termínu ![]()
Tak to jsu taky zvědavá,ale moc tomu nevěřím že se někdo jakž takž trefí. Mužem uzavírat sázky ![]()
Jinak do zrcadla už se radši nedívám. Včera jsem se mrkla a brečela jsem jak želva. Tak velký břicho není ani možný, to prostě nemužu zvládnout, manžel mě uklidňoval že zas tak zlý to nebude.Holky 120cm mazec ![]()
Denizah a kolik ti řekli váhový odhad miminka?Mě včera doktorka řekla,že má 2440g
Už je to velká holka ![]()
Tálinka:Tak to ještě nevím, naposledy mi ultrazvuk nedělal, jen monitor. Uvidím te´d v pondělí se ho musím zeptat. Jsem vždy zapoměla, jak jsem slyšela že je v pořádku tak jsem byla spokojená a stačilo mě to
Ale už jsu sama zvědavá. Tak to máš pěkně velkou holku
hned jak to budu vědět tak pisnu