TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
21.11.10 11:17

Ahoj Natašo :mavam: , já taky měla ty těhu kalhoty ráda, dokud mi nesjížděly z bříška. Ale teď sotva je vytáhnu, tak se shrnou :roll: .
A co se praskání bříška týká :think: . Praskalo i při prvním těhu, to jsem mazala pravidelně, ale nebolelo to. Teď jsem nemazala, mažu asi posledních 14 dní, a když mi bříško praskne, dost to bolí.
Jinak mám dneska špatný den. Vašík se od druhé hodiny budil snad každou půlhodinu, takže v půl sedmé jsem lezla z postele zničená. Malej jako by cítil, že nemám energii, tak zlobí. Všechno musím opakovat asi 100×. Do toho mi vylil v koupelně gel na prádlo (naštěstí jen jednu dávku) a při úklidu té spouště mi právě prasklo bříško auu. Takže jsem nervózní, výbušná a od rána na chudáka křičím. A samozřejmě se dostavuje můj starý známý pocit, že to nezvládám a jsem špatná matka :cry: . Teď šel Vašík spát a já hodlám taky odpočívat. Už díky tomu, že jsem se tady mohla vypsat jsem klidnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
21.11.10 12:36

Eva a Vašek,ty máš teda den :-( Ale neboj,určitě jsi skvělá maminka,jen je toho někdy na člověka prostě moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
21.11.10 12:58

Evi a Vašík to znám když se to žačne sr… tak celý den.A taky občas mám pocit,že jsem jako máma sklamala vylévám si nervozitu na dětech a pak mi je to líto.Ale určitě jsi skvělá máma a Vašík ti to určitě jednou dokáže a to malý v bříšku taky tak se drž!! :kytka: Jinak, mě si paní doktorka pozvala už po týdnu na kontrolu a to budu ve středu 35+0 a budeme taky měřit tak jsem zvědává jak je mimi veliký? Jinak všem přeju krásnou neděli.pa :srdce:

• Citovat
  • Upravit
494
21.11.10 13:38

Eva A Vašek: neboj je to jen den blbec. Určitě jsi super mamina :palec: zítra bude líp uvidíš.
Jinak těhu kalhoty si nemohu vynachválit fakt příjemné na nošení.Taky kromě tepláků už nic neobleču :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
21.11.10 20:06

Děkuju za podporu, holky. Odpoledne už bylo klidnější :-D . Já jsem cholerik a ještě jsem se nenaučila neplánovat. Na dopoledne si toho obvykle naplánuju hodně a pak, když nestíhám, jsem nervní. A samozřejmě, že nestíhám podle plánu, protože Venda vždycky vymyslí nějakou alotrii :mrgreen: . Od zítřka přestávám plánovat, protože dvě děti a práce, to nejde dohromady :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
21.11.10 20:43
Eva a Vašek píše:
Děkuju za podporu, holky. Odpoledne už bylo klidnější :-D . Já jsem cholerik a ještě jsem se nenaučila neplánovat. Na dopoledne si toho obvykle naplánuju hodně a pak, když nestíhám, jsem nervní. A samozřejmě, že nestíhám podle plánu, protože Venda vždycky vymyslí nějakou alotrii :mrgreen: . Od zítřka přestávám plánovat, protože dvě děti a práce, to nejde dohromady :mrgreen: .

Jasnýý,máš recht :palec: Co zvládneš to zvládneš a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.11.10 10:33

hele holky mam od rána brouka v hlavě x) když jsem 36+4 tak jsem ve 37 tt nebo 36 tt?ono se všude píše že mimi je donošené od 38tt -14 dní před termínem ,ale začátek 38tt je vlastně 3 týdny před termínem x) no už opravdu přemejšlim nad blbostma x)…takže to vlasně znamená že mimi bude ok ukončením 38 tt?…no už se asi fakt nudim … :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
22.11.10 12:35
adrianaaa píše:
hele holky mam od rána brouka v hlavě x) když jsem 36+4 tak jsem ve 37 tt nebo 36 tt?ono se všude píše že mimi je donošené od 38tt -14 dní před termínem ,ale začátek 38tt je vlastně 3 týdny před termínem x) no už opravdu přemejšlim nad blbostma x)…takže to vlasně znamená že mimi bude ok ukončením 38 tt?…no už se asi fakt nudim … :oops: :zed:

To jsi mě vážně zaskočila :mrgreen: . Já žiju v domnění, že 36+4 je 37 tt. Chtěla jsem dát svůj příklad, ale spočítala jsem, že dneska to mám 37+0 :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.11.10 14:16

taky myslím, že 36+něco je 37. týden. ale ono je rozdíl 37tt a ukončený 37tt, tak si to vysvětluju já, že miminko je donošené ofiko od ukončeného 38tt, takže od 38+0..

to je náhoda, já jsem dneska zase 35+0 :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
22.11.10 15:36

ahojík holky…tak já jsem 35 plus 4,takže bych řekla ,že jsem ve 36 tt.Někdy už toho mám taky plný zuby a říkám si,že to už ten měsíc nevydržím a nezvládnu.Ono je to jiné,když ženská čeká první anebo už má náké děti..já už mám dvě.A ted bych pořád jen spala a nic mi nejde,všechno mi padeá z ruk,jsem prostě neohrabaná.Nejradši bych někam zalezla a vylezla až před prodemn,ale to nejde.Holky a máte už nachystanou celou tašku do porodky?To já tam mám jen tak půlku věcí,možná ani to ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
22.11.10 18:08

Tašku nemám, věci jen vychystané na pultě.Ale v týdnu ji už zabalím. Jinak už vím v jakém jsu teda týdnu, doktor se upsal a jsu teda opět v 35 tt. Tak že už to neřeším, malá má už přes 2500g tak jsu v klidu i kdyby to přišlo dřív. Břicho mě tvrdne vždy navečer a prej když to není pravidelný tak mám být v klidu. Jen to omdlívání se mu moc nezdá,ale prej uvidíme jak to půjde dál. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
22.11.10 19:56

Ahoj, tak tašku už mám zabalenou, chybí mi tam jen bačkory a bepanthen a něco k pití i když to asi není nutné, když v porodnici dávají čaj :think: . Zato ještě nemám povlečenou postýlku, mám to teprve na sušáku (jediný povlečení, který má nebesa :palec: ). A taky musím z přebalováku do skříně přestěhovat věci pro Vašíka a do přebalováku ty pro mimi. Ale zatím nemám pocit, že bych nestíhala, ten přijde až 7.12. v den nástupu do porodky, to si vzpomenu na milión věcí, který ještě musím zařídit :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
22.11.10 20:20

já mmám terrmín až 29.prosínce…už bych si teda měla pospíšit s tou taškou do porodky,co kdyby náhodou to bylo dřív…podle ms mám 16.12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.11.10 21:16

taky mám tašku nachystanou :mrgreen: i když má termín až na vánoce, jsem prostě ráda připravená.. a taky doufám, že to nebude až na vánoce, ale trochu dřív, tak o těch 14 dní.. 8-)
pravda, taky mi chybí papuče a bepanthene :)
vodu si teda beru jen k porodu, takovou tu s sportovním uzávěrem, je to super lahev, vyplatí se i pak, když si člověk chce napít vleže.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
22.11.10 21:38

S tím pitím, jestli to bude jako posledně, tak mi dají nějakou hadičku do skleničky, abych se nemusela zvedat. Jen doufám, že mi dají večeři a že před císařem nebudu muset hladovět bůhví jak dlouho. Ne že bych teď byla rozežraná, ale jo :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí