TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21184
15.11.10 21:50
adeeelia píše:
My jsme měli v 32tt 1800g,říkala,že bude asi uplně normální miminko,kolem 3-3,5 kila :lol: takže termín taky stejně jako já?já mám dle ms 18.prosince,dle utz 28.12 :wink:

Já mám dle ms 28.12. :mrgreen: a podle utz to vypadá na 27.12.Ale podle doktorů to bude dřív,já bych se vůbec nezlobila,když to nebude o moc.Třeba začátek prosince už by byl v pohodě.
Vybrali jste moc hezké jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
15.11.10 21:58

jé,děkujeme,vy taky,moc se mi líbí i Amélie i Amálie,ale vyloučili jsme je kvůli příjmení :wink: no,já si taky říkám,že by se mohla rozhoupat třeba kolem toho 28-tého,abychom už na Ježíška byli ve třech :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
15.11.10 22:06

Taky díky,bude to Amélie,ale stejně se jí bude říkat i Amálko :-) Už vidím,jak budou tady v porodnici na to jméno koukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
15.11.10 22:16

tak Stela taky není zrovna obvyklé a kolikrát jsme zažili prapodivné reakce typu:a proč tohle jméno?…to jsou otázky..no protože se nám líbí :lol: takže na názory ostatních se vyprdnout a stát si za svým..Amélie z Montmartu je náhodou fakt pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
15.11.10 22:35

To jo,lidi to moc nechápou,ale co je nám do nich :wink: Pro kluka jsme měli Maxmiliána a to jsme zase poslouchali,že Max je každej druhej pes :lol:
Stela je hezký jméno,ať si říká kdo chce co chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
16.11.10 08:42

Adeeelia: já jsu v 35tt ale původně ve 34tt doktor se upsal, nebo malá je větší. Zatím ani nevím jak je velká, teď mi ultrazvuk nedělal a když jo tak se vždy zapomenu zeptat. Vždy mě stačí když řekne že je malá v pořádku. Jinak včera mi monitor ukazoval už nějaké kontrakce, ještě se mě ptal jestli mi tvrdne bříško. Říkám mu že nic necítím a je mi skvěle. Tak teď denně musím pít magnésko :lol: a kdyby něco tak hned do nemocnoce.
Jinak taky bych se nezlobila kdyby jsme tak kolem 10.12. už jeli a na Vánoce byli už ve třech.
Holky máte pěkné jména, naše holčička se bude jmenovat Janička, taky se mě každej ptá proč zrovna takové obyčejné jméno :-D ale právě že je obyčejné a české se mi líbí, máme české příjmení tak se to i hodí.Takže držím palce ať to ještě chvilku vydržíte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
16.11.10 08:59
Denizah píše:
Adeeelia: já jsu v 35tt ale původně ve 34tt doktor se upsal, nebo malá je větší. Zatím ani nevím jak je velká, teď mi ultrazvuk nedělal a když jo tak se vždy zapomenu zeptat. Vždy mě stačí když řekne že je malá v pořádku. Jinak včera mi monitor ukazoval už nějaké kontrakce, ještě se mě ptal jestli mi tvrdne bříško. Říkám mu že nic necítím a je mi skvěle. Tak teď denně musím pít magnésko :lol: a kdyby něco tak hned do nemocnoce.
Jinak taky bych se nezlobila kdyby jsme tak kolem 10.12. už jeli a na Vánoce byli už ve třech.
Holky máte pěkné jména, naše holčička se bude jmenovat Janička, taky se mě každej ptá proč zrovna takové obyčejné jméno :-D ale právě že je obyčejné a české se mi líbí, máme české příjmení tak se to i hodí.Takže držím palce ať to ještě chvilku vydržíte :palec:

Janička je moje maminka :srdce: A doktor neříkal,jestli se otevíráš nebo se ti zkracuje čípek?To mě právě s tím strašej :-( ale taky bych brala být už na Vánoce být ve třech :-) Tak máš taky Magnosolv,ten rozpustný prášek?Mě doktorka řekla,a´t beru jeden denně a minulý týden povídala,ať si beru dva,ale že je po něm průjem.Což teda měla pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
16.11.10 11:09

Ahoj, tak zas přispěju pár řádků :mrgreen: Já jsem poslední dobou líná už i psát :lol: :mrgreen: K těm jménům, ty jsou pěkná, jak to tak sleduju, tak vás tu většina čeká holčičku :-) Já čekám kluka a jméno ještě pořád nevím, teda - vím, ale nemůžu se rozhodnout :mrgreen: A pro holčičku vůbec nevím, když musím vyplnit jméno i pro holčičku :-D A ten můj raubíř tam sebou šíleně mele, někdy si říkám, co tam dělá v tom břichu, teď asi cvičil nebo co, ale už je klídeček :mrgreen: Jinak už máme kočárek, teda ještě je v obchodě, může tam zůstat do porodu, no teda max nějak cca do 20. 12., pak už budou mít v tom obchodě zavřeno, doufám, že do té doby porodím. No a pokud ne, vyzvednout se bude muset tak i tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
16.11.10 11:24

Ahoj Evi :mavam: a mezi kterými jmény se rozmýšlíš?My máme kočárek ve sklepě,původně jsme si ho chtěli nechat normálně doma,ale všichni z rodiny pořád mluvili o té pověře :roll: tak jsme teda poslechli a dali ho pro klid do sklepa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
16.11.10 11:36

Já už bych ho nejraději měla doma, ten kočárek, ale je tu ta pověra a když je ta možnost ho nechat v obchodě, jen ať je zatím pěkně tam :lol: Rozmýšlím se teď (a doufám, že si jiné už neoblíbím, to bych se nerozhodla nikdy) mezi jmény Dominik, Daniel a Michal, zatím vede Míša :-) A pro holku asi jediný, co se mi líbí a hodí se k příjmení (podle mě teda) je Nela. Kdyby to bylo na mě, já bych jméno pro holku nevyplňovala, 100% to u nás bude kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
16.11.10 11:37

my máme kočárek u rodiču:)jinak ta moje mala sebou taky mele že mám pocit že jsou tam tak tři :Ddo toho třikrát za den škytá..takže si s ní užiju :D jinak hlasím se z KO…od minuleho týdne se nic nezměnilo pořád CS6 ani sem nepřibrala,ale ono na ty jejich vaze to pulkilo vydět stejně není ;)brali mě stěr na kultivaci a příští týden opět nástup tak doufám že bude vše OK :srdce: měřili mě i pánev a to vypadá asi taky dobře :) jinak začínám bejt celkem nervozní z porodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
16.11.10 11:39

my budem mít Nellu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
16.11.10 11:49

Tak nervózní z porodu začínám být taky, nejsi v tom sama :-) Budete mít Nellu? To by taky šlo, Nela nebo Nella :-) A svátek má stejně jako Nela, nebo jak to je? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
16.11.10 11:53

Nelu mám ségru,její přítel je Michal,Dominik jsem se měla jmenovat já,kdybych byla kluk.A o Danielovi jsem prvně přemýšlela,když jsem ještě nevěděla,že čekáme holčičku :lol: :mrgreen: Tak ať se rozhodneš jak chceš,tak všechna jména jsou pěkná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
16.11.10 11:56
adrianaaa píše:
my máme kočárek u rodiču:)jinak ta moje mala sebou taky mele že mám pocit že jsou tam tak tři :Ddo toho třikrát za den škytá..takže si s ní užiju :D jinak hlasím se z KO…od minuleho týdne se nic nezměnilo pořád CS6 ani sem nepřibrala,ale ono na ty jejich vaze to pulkilo vydět stejně není ;)brali mě stěr na kultivaci a příští týden opět nástup tak doufám že bude vše OK :srdce: měřili mě i pánev a to vypadá asi taky dobře :) jinak začínám bejt celkem nervozní z porodu :roll:

Malá taky škytá často,asi tak 4krát-5krát denně :-D Gratuluju k dobrým výsledkům :kytka: Vy už jste v pohodě,kdyby se teď mimi narodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí