Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tálinka: jj taky jsem si to už četla. U nás jsou snad všichni kozorozi, tak jsem si myslela že nám to taky takhle výjde. A ono ne
No ná jsem lev tak uvidíme jak budem spolu vycházet ![]()
Jinak jak tak koukám tak, budem všichni před termínem. No hlavně ať jsou mimi v pořádku, pak je to jedno kdy budem rodit. ![]()
Deni,já jsem býk,tak jsem na to taky zvědavá,jaké to bude.Hlavně bych nechtěla štíra,s těma si fakt nerozumím
ale ten už bude za chvilku končit,tak doufám,že ne.
Ale asi je to jiné,když to budou naše děti,než mít třeba partnera ve znamení,které si navzájem nesedí.
Taky si moc přeju,ať všechno dobře dopadne ![]()
no jen aby to nebylo naopak,doktorky strašej my se šetříme jak blázni ,máme pocit že už to nemužeme přece tak dlouho vydržet…no a ono opak bude pravdou
jinak včera jsem myslela že už pojedu…moje první poslíčky
bolest jak při silné menses,studenej pot bolest v zádech malá sebou šila až jsem měla strach…ufff ale vana ihned ulevila ![]()
Takže nakonec budu já jediná, která bude rodit po termínu? To není fér!! Jinak k těm znamením, já jsem štír a podle čínského horoskopu kůň - takže tvrdohlavá a vůdčí typ a Vašík je býk a bůvol - tvrdohlavec a nenechá si poradit. Nejhorší možná kombinace
. Ale beru to jako zkoušku a něco se z toho mám naučit, jako větší toleranci a méně vedoucování
.
Ahoj holčiny,já asi taky porodím až po termínu ale je to jedno hlavně aby bylo mimi v pořádku a měla jsem to rychlí.Jinak k znamením já jsem beran a mám doma 10.letého berana a to je fakt zkouška oba jsme tvrdohlaví
tak je nikdy veselo a holka ta je kozoroh což asi mimi bude taky a to už je o trochu lepší i když jí je zase 5.let tak nevím co bude pak.jinak holčiny přeju at miminka v bříšku vydrží jak mají a jsou zdraví!!! My už máme doma neteřinku Elizabeth a ta je tak krásná už se těším na to svoje mimí až ho budu muazlinkat.
ahoj holky tak já jsem váha a manžel beran…ale fakt pořádně tvrdohlavej beran…a dětičky no ten starší je štír a ta mlADŠÍ RYBA a jsem zvědavá co to třetí miminko bude…jinak mě už holky taky někdy pobolívá břicho jako úpři ms.
Holky,to mě taky občas bolí břicho jak při ms,ale ta bolest nepřichází v intervalech,ale třeba půl hoďky to cítím v kuse a pak je klid ![]()
Jo,to je dost možný,že nakonec my,které strašejí předčasným porodem budeme přenášet,ale snad ne ![]()
U nás v rodině je se znameníma taky veselo,já jsem býk,máma je býk,ségra je beran,babi je beran a mámin manžel je štír,takže když se sejdeme,tak to je nářez ![]()
Ahoj holky,tak se hlásím z poradny.Dnes jsem 35+0. Příští pátek už jdeme na monitor
.Tomík prý bude malý miminko a stále to vypadá,že se narodí na Vánoce a to nás tak strašili,že budu rodit předčasně. CS-2 a přibrala jsem 8.kilo,tak už se to moc nezmění
.
Ahoj, já byla taky dneska v poradně 36+3, CS 0, děložní hrdlo tvrdé a na porod se nic nechystá, takže mě gyndr. objednal na císaře na 8.12. A 8.12. to bude přesně rok, co mi Vašík spadnul z přebalováku
a taky 5 let od seznámení s manželem
. Asi je to datum pro mě magický.
šárka 24: tak to je dobrý, já jsu te´d ve stejným týdnu. Nějak mi už nesedí termín porodu s týdny těhu. Na monitoru už jsem byla dvakrát a zve si mě te´d každej týden, jak kdybych měla rodit za chvilku. Je pravda že mi každé dopoledne tvrde břuch.Ale to je tak vše.
Tak jsu zvědavá kdy to příjde.
Eva a Vašek: kámoška jde na císař 7.12. tak to budete mít skoro stejné
hlavně aby vám to dobře dopadlo.
Holky pokaždé když mě zvtrde břuch tak se mi udělá děsně špatně, zamotá hlava a nemůžu dýchat.Už se vidím u porodu, jak při každé kontrakci budu omdlívat.
Uvidím co mě k tomu řekne doktor.
Eva a Vašek píše:
Ahoj, já byla taky dneska v poradně 36+3, CS 0, děložní hrdlo tvrdé a na porod se nic nechystá, takže mě gyndr. objednal na císaře na 8.12. A 8.12. to bude přesně rok, co mi Vašík spadnul z přebalovákua taky 5 let od seznámení s manželem
. Asi je to datum pro mě magický.
Ahoj, takže 8. 12. už to budeš mít za sebou
I když raději rodit přizeně, nenaděláš nic. Proč se rozhodl tvůj doktor pro císaře? Já jdu na kontrolu příští týden ve středu, to budu 35+5, tak jsem zvědavá, jak to se mnou vypadá ![]()
Tak se hlásím taky z kontroly, Cs pořád 4-5 čípek se zase zkrátil,hlavička je ještě níž než byla(což teda cítím sama) dr. mi řekla,že už 2v1 asi dlouho nevydržíme.Monitor ok.Musím ležet,ach jooo.
Eva a Vašek 8.12. je hezký datum,to by se mi líbilo
doufám,že do něj vydržíme.
Evula - pro císaře se rozhodl, protože tělo se k porodu nechystá. On říká, že nepostupující porod se velmi často opakuje a vyvolávát by právě proto nemělo smysl
.
Eva a vašek : tak to pak jo. Ale určotě to zvládnete.
Holky mohu se optat? Jak časté tvrdnutí břicha je ještě v normě.Mě příjde že mi tvrdne každou chvilku
a začínám být mírně nervozní.Magnosolv jsem si dala už druhej denně ale vůbec to nepomáhá.
Denizah píše:
Eva a vašek : tak to pak jo. Ale určotě to zvládnete.Holky mohu se optat? Jak časté tvrdnutí břicha je ještě v normě.Mě příjde že mi tvrdne každou chvilkua začínám být mírně nervozní.Magnosolv jsem si dala už druhej denně ale vůbec to nepomáhá.
Tak to jsme na tom stejně,taky mi to moc nepomáhá ![]()