TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
22.11.10 21:43
Eva a Vašek píše:
S tím pitím, jestli to bude jako posledně, tak mi dají nějakou hadičku do skleničky, abych se nemusela zvedat. Jen doufám, že mi dají večeři a že před císařem nebudu muset hladovět bůhví jak dlouho. Ne že bych teď byla rozežraná, ale jo :mrgreen: .

no to jo, když je SC, tak pití k porodu odpadá 8-) to je jasný :) (jen že mi se to s Vojtou osvědčilo.. )

a já teda rozežraná jsem :mrgreen: za tohle těhotenství jsem snědla víc sladkostí než za celý svůj život :mrgreen: (páč já su na maso :)) čímže se vysvětluje, že podle mého muže jsem podvyživená 8-) (málo albuminu.. ) a mám prý víc jíst /bílkoviny../ jenže ty cukry jsou táák dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
23.11.10 07:49

Ahoj holky :-) já mám tašku sbalenou tak napůl,musím to dneska už dát dohromady.Ta voda v té lahvičce s uzávěrem je dobrý nápad :palec: No musím to už dneska fakt dobalit,ať můžu být klidnější,ale doufám,že mimi ještě v bříšku vydrží,protože bych pořád ještě nemohla rodit tady u nás,ale vezli by nás pryč :-( Ale příští úterý bych už zůstala tady,tak si říkám,že to snad zvládneme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
23.11.10 13:49

Ahoj,já mám termín 6.12 a dnes mi řekli že pokud neporodím,tak se 6.dohodneme na vyvolání.Druhý termín mám 11,ale tím se prý doktorka řídit nebude.Prý mi Vánoce v nemocnici nehrozí,že bych byla jak slon.Nevíte jak to probíhá,jestli rozhoduje doktorka nebo nemocnice termín vyvolání? :nevim: První bylo na termín a porod rychlý,tak mám z tohodle strach :-( Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
23.11.10 17:47
Liduš88 píše:
Ahoj,já mám termín 6.12 a dnes mi řekli že pokud neporodím,tak se 6.dohodneme na vyvolání.Druhý termín mám 11,ale tím se prý doktorka řídit nebude.Prý mi Vánoce v nemocnici nehrozí,že bych byla jak slon.Nevíte jak to probíhá,jestli rozhoduje doktorka nebo nemocnice termín vyvolání? :nevim: První bylo na termín a porod rychlý,tak mám z tohodle strach :-( Díky

Ahoj, já přenášela 11 dní, pak si mě nechali v nemocnici, protože se jim nezdály ozvy a malej se narodil 13 dní po termínu. Asi bych to vyvolávání odmítla, pokud budou průtoky a ozvy v pohodě. Takhle brzo tě snad nemůže doktorka k vyvolání nutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
23.11.10 18:04

Když všechny takhle co znám a chodí k ní,tak je nechala max.7 dní a už museli jít na vyvolání.Tak nějak doufám,že porodím sama.Začnu zkoušet všechny rady a uvidíme :-) Snad mi zas epomůže běhání do schodů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajka07
23.11.10 19:47

Já mám termín 23.12 a strašně si přeju, abych byla na Štědrý den doma, protože už mám jednu cácorku, které budou 23.12 3 roky :srdce: a po druhé už bych nemusela být na Vánoce v porodnici :lol: tak uvidíme, ale držím všem palečky ať nám to vyjde :wink:

• Citovat
  • Upravit
21184
23.11.10 20:03
Ajka07 píše:
Já mám termín 23.12 a strašně si přeju, abych byla na Štědrý den doma, protože už mám jednu cácorku, které budou 23.12 3 roky :srdce: a po druhé už bych nemusela být na Vánoce v porodnici :lol: tak uvidíme, ale držím všem palečky ať nám to vyjde :wink:

Jé,to je hezký,tak se vám povedly děti úplně stejně :-) Tak ti přeju,ať jste před Vánoci už doma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.11.10 20:25

jé, ajko, to je hezký, mít termín stejně.. můj bratranec má takhle děti 12,13 v měsíci, po 3 letech :)

Liduš - já bych to tedy odmítla..za předpokladu, že by se miminku dobře dařilo.. :srdce: zvlášť bych se řídila tím, že mám dva termíny - tedy, záleží který z nich je podle utzv a který PM..

u nás můžeš klidně přenášet dýl, do 14 dní. pak teprve vyvolání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
23.11.10 20:25
Ajka07 píše:
Já mám termín 23.12 a strašně si přeju, abych byla na Štědrý den doma, protože už mám jednu cácorku, které budou 23.12 3 roky :srdce: a po druhé už bych nemusela být na Vánoce v porodnici :lol: tak uvidíme, ale držím všem palečky ať nám to vyjde :wink:

Jj přesně jak říká Tálinka, hlavně ať jste v pořádku. A na ty vánoce ti taky přeji abys byla doma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.11.10 22:05

Díky moc Tálinko i Denizah :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.11.10 22:07
Nataša píše:
jé, ajko, to je hezký, mít termín stejně.. můj bratranec má takhle děti 12,13 v měsíci, po 3 letech :)

Liduš - já bych to tedy odmítla..za předpokladu, že by se miminku dobře dařilo.. :srdce: zvlášť bych se řídila tím, že mám dva termíny - tedy, záleží který z nich je podle utzv a který PM..

u nás můžeš klidně přenášet dýl, do 14 dní. pak teprve vyvolání..

Taky mi to ze začátku přišlo parádní náhodička, ale teď je mi to malinko líto. Že je to zrovna kolem Vánoc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
24.11.10 07:38

Ajko,to ti věřím.Já čekám první miminko a když jsem to oznámila rodině,tak se všichni divili,proč jsme si to naplánovali takhle blbě na Vánoce a na zimu :roll: Tak mě docela naštvali,protože s přítelem jsme miminko chtěli,byli jsme šťastní,že se to povedlo a je nám úplně jedno kdy se mimi narodí.Ale na druhou stranu bych to další mimi taky chtěla jindy(jestli ještě nějaké bude :?: )Přece jen je to jaro a léto lepší,aspoň pro mě.Ale zase si říkám,že až bude jaro,tak si ho malá s námi venku užije,protože už bude vnímat,malému miminku je to stejně jedno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
24.11.10 08:29

U nás to bylo podobné,ale já jsem nemohla otěhotnět a byla na operacích. Tak jsu ráda že se nám to povedlo a je mu uplně fuk kdy to bude. Samozřejmě že bych byla ráda kdyby jsme byli na vánoce doma,ale když ne tak ne. Hlavně ať vše dobře dopadne a málá je v pořádku.Se to přežije a u nás vporodnici může být tatínek na štědrý večer s vámi a dostaneme cukroví :mrgreen: to už jsem si taky zjistila. Všechno zlé je k něčemu dobré.A za tři dny huráá domů. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.11.10 08:54
tálinka píše:
Ajko,to ti věřím.Já čekám první miminko a když jsem to oznámila rodině,tak se všichni divili,proč jsme si to naplánovali takhle blbě na Vánoce a na zimu :roll: Tak mě docela naštvali,protože s přítelem jsme miminko chtěli,byli jsme šťastní,že se to povedlo a je nám úplně jedno kdy se mimi narodí.Ale na druhou stranu bych to další mimi taky chtěla jindy(jestli ještě nějaké bude :?: )Přece jen je to jaro a léto lepší,aspoň pro mě.Ale zase si říkám,že až bude jaro,tak si ho malá s námi venku užije,protože už bude vnímat,malému miminku je to stejně jedno :-)

No my ty děti máme ve stejném termínu, protože hraji závodně volejbal a vždycky v březnu nám končí sezona a my jsme pak se vrhli na miminko :-) Jen jsme netušili, že se nám povede vždy první měsíc…ale jsem za to moc ráda. Když vidím jak to v dnešní době těžké :cry: A upřímně poprvé mi to vůbec nevadilo být na Vánoce v porodnici, protože jsem byla nejšťastnější na světě, že mám svou holčičku u sebe. Teď by mě to, ale hodně mrzelo. No nic s tím nenadělám…ono to nějak dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.11.10 08:57
Denizah píše:
U nás to bylo podobné,ale já jsem nemohla otěhotnět a byla na operacích. Tak jsu ráda že se nám to povedlo a je mu uplně fuk kdy to bude. Samozřejmě že bych byla ráda kdyby jsme byli na vánoce doma,ale když ne tak ne. Hlavně ať vše dobře dopadne a málá je v pořádku.Se to přežije a u nás vporodnici může být tatínek na štědrý večer s vámi a dostaneme cukroví :mrgreen: to už jsem si taky zjistila. Všechno zlé je k něčemu dobré.A za tři dny huráá domů. :dance:

Tak my měli na Štědrý den v porodnici filé a bramborovou kaši a kdybych nevyšla ven na chodbu, tak ani nevím, že nějaké Vánoce jsou. Ale jak jsem psala Tálince, tak mi to poprvé vůbec nevadilo. Byla jsem nejšťastnější maminka na světě :srdce: Jen jsme si tam kvůli žloutence pobyly celý týden, tak doufám, že tam tak dlouho nebudete :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí