TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21184
25.11.10 08:24

To víš,že jo,většina maminek říká,že hned po porodu se jim mimi moc nelíbilo,ale za chvilku už do něj jsou zamilovaný,taky se těším na naše zlatíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
25.11.10 09:58

Dnes jsem byla na kontrole a CS mám 1. Měření pánve mi asi dělali, jen si to napamatuju a nenašla jsem to ani ve Vašíkově těhu průkazce. Ještě jdu dneska k obvoďačce kvůli předoperačnímu vyšetření a pak už mě čeká poslední kontrola u mého doktůrka a v úterý 7.12. nástup do porodky. Si říkám, že to nějak uteklo :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
25.11.10 10:05

Tohle je první fotka z porodnice, ale to už bylo Vendovi asi 12 hodin. Nebyl vůbec pomačkanej :mrgreen: . Večer po porodu jsem nefotila, nebyly síly a ještě mi bylo divný bleskat na toho malýho vyjukanýho broučka, protože už byla totální tma a spolubydlící už spali :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
25.11.10 10:26

Utíká to,celou dobu jsem tomu nevěřila,ale teď už to vidím taky :-) Ty jo,tak 7.12. se staneš dvojnásobnou maminkou :dance:
A Venda byl nádherné miminko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
25.11.10 13:42

ahoj já byla v poradně v úterý CS7 a pánev mě měřila taky teď v úterý,dnes jsem 37+0 ;) už se nemžu dočkat .dr.říká že to buýdu mít krapet dřív jak v termínu tak jsem zvědavá kdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
25.11.10 17:33

Tak mám kontrolu taky za sebou,monitor dobrý,nedělali mi ani vnitřní ani normální UTZ,jen mě vnitřně vyšetřila a nález stejný jako minulý týden :dance: takže CS 4-5 Doktorka si taky myslí,že to bude dřív,tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
25.11.10 17:56

Tak Venda byl pěkný miminko, nebyl nijak „pomačkanej“, aspoň teda na fotce nic není vidět :mrgreen: Viděla jsem už nějaký fotky mimin po porodu a některý jsou fakt takový ne moc pěkný, ale jen čerstvě po porodu, pak jsou to šikulky většinou :lol: Jo a holky, co je to to CS, jak tu o tom píšete??? :think: Mě teď ve středu říkala doktorka CS 2, jsem něco zaslechla, ale nevím, co to znamená :nevim: Snad to bylo dva, snad jsem to nepopletla, nějak jsem tomu nevěnovala pozornost, když nevím, co to přesně znamená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
25.11.10 19:15
Evula82 píše:
Tak Venda byl pěkný miminko, nebyl nijak „pomačkanej“, aspoň teda na fotce nic není vidět :mrgreen: Viděla jsem už nějaký fotky mimin po porodu a některý jsou fakt takový ne moc pěkný, ale jen čerstvě po porodu, pak jsou to šikulky většinou :lol: Jo a holky, co je to to CS, jak tu o tom píšete??? :think: Mě teď ve středu říkala doktorka CS 2, jsem něco zaslechla, ale nevím, co to znamená :nevim: Snad to bylo dva, snad jsem to nepopletla, nějak jsem tomu nevěnovala pozornost, když nevím, co to přesně znamená :mrgreen:

CS je cervix skóre,přečíst si o tom můžeš třeba tady:
http://www.tehulky.estranky.cz/…x-skore-_CS_ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
25.11.10 19:52
tálinka píše:
Utíká to,celou dobu jsem tomu nevěřila,ale teď už to vidím taky :-) Ty jo,tak 7.12. se staneš dvojnásobnou maminkou :dance:
A Venda byl nádherné miminko :palec:

Dvojnásobnou matkou budu až 8.12., nástup mám o den dřív :think: . Asi mi chtěj dopřát jednu klidnou noc :mrgreen: , akorát že asi stejně nebudu spát, jen při té představě se mi už začíná stýskat :-( .
A Vašík byl to nejkrásnější miminko, protože je můj :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
26.11.10 07:38
Dvojnásobnou matkou budu až 8.12., nástup mám o den dřív :think: . Asi mi chtěj dopřát jednu klidnou noc :mrgreen: , akorát že asi stejně nebudu spát, jen při té představě se mi už začíná stýskat :-( .
A Vašík byl to nejkrásnější miminko, protože je můj :palec: .

Já už se tak těším,až uvidím svojí žabičku,už i přítelovi se o ní zdá :huban: Taky pro nás bude nejkrásnější na světě :palec:
Jé,tak to taky nevím,jak bych se vyspala,když bych věděla,že druhý den už bude císař a mimi na světě.To toho asi fakt moc nenaspíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
26.11.10 10:07

Ahojík holky…se po dlouhé době hlásím.Jsem teda právě 36.tt ukončený…včera mě bolelo docela dost břicho,žeby poslíčci…hm no nevím ,termín mám až 29.12 podle utz. a podle ms 16.Kéž bych toho 16. porodila.A jinač já už čekám 3.dítko…jedno má 7,druhé 3 a třetí na cestě holčička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
26.11.10 10:08
ahoj taky bych už brzo rodilaaaaa. :-)
tálinka píše:
A Vašík byl to nejkrásnější miminko, protože je můj :palec: . Já už se tak těším,až uvidím svojí žabičku,už i přítelovi se o ní zdá :huban: Taky pro nás bude nejkrásnější na světě :palec:
Jé,tak to taky nevím,jak bych se vyspala,když bych věděla,že druhý den už bude císař a mimi na světě.To toho asi fakt moc nenaspíš :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
26.11.10 11:53

Ahoj holky, tak koukám že káždá je už pěkně napjatá a pěkně se sleduje.
Já už se taky hlídám a kontroluji :lol: Před dvěma dny jsem strávila večer ve sprše, chytli mě záda vystřelovalo mě to do břicha. No spala jsem asi dvě hodiny :roll: ale sprcha pomohla. Jinak dneska mě skolila nějaká chřipajzna, naštěstí bez horeček.Ale i tak se cítím mizerně,doktorka má dovolenou a záskok má až na druhém konci města.Což se mi tam plahočit nechce.
No uvidím.
Co vy nového jak se cítíte a co plánujete na víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
26.11.10 13:58

Ahoj Deni,jo jo už se nám to všem blíží :-) Tak to jsi měla asi poslíčky,ne?Mě obšas taky bolí v podbřišku,ale vždycky to samo odezní,tak se snažím neplašit :-) Do úterý mám ještě od dr. nakázáno ležet a pak už je to prý jedno,tak jsem zvědavá,až se začnu hýbat a uklízet,jestli se porod rozjede brzo,nebo nakonec vydržíme třeba i do termínu.Člověk nikdy neví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
26.11.10 16:28

Tálinka: asi jo, nevím jestli to byl ono.Nakonec, to donosíš do termínu :-) nebo si to vyvoláš a budeš to mít aspoň zasebou :palec:
uvidíš. já mám teď nějakou chřipajznu, tak snad mě to nechytne, nemám vůbec sílu bych to asi neodrodila. Jsu ráda že se doplazím na záchod a zpět do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí