Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To víš,že jo,většina maminek říká,že hned po porodu se jim mimi moc nelíbilo,ale za chvilku už do něj jsou zamilovaný,taky se těším na naše zlatíčko ![]()
Dnes jsem byla na kontrole a CS mám 1. Měření pánve mi asi dělali, jen si to napamatuju a nenašla jsem to ani ve Vašíkově těhu průkazce. Ještě jdu dneska k obvoďačce kvůli předoperačnímu vyšetření a pak už mě čeká poslední kontrola u mého doktůrka a v úterý 7.12. nástup do porodky. Si říkám, že to nějak uteklo
.
Tohle je první fotka z porodnice, ale to už bylo Vendovi asi 12 hodin. Nebyl vůbec pomačkanej
. Večer po porodu jsem nefotila, nebyly síly a ještě mi bylo divný bleskat na toho malýho vyjukanýho broučka, protože už byla totální tma a spolubydlící už spali
.
Utíká to,celou dobu jsem tomu nevěřila,ale teď už to vidím taky
Ty jo,tak 7.12. se staneš dvojnásobnou maminkou ![]()
A Venda byl nádherné miminko ![]()
ahoj já byla v poradně v úterý CS7 a pánev mě měřila taky teď v úterý,dnes jsem 37+0
už se nemžu dočkat .dr.říká že to buýdu mít krapet dřív jak v termínu tak jsem zvědavá kdy ![]()
Tak mám kontrolu taky za sebou,monitor dobrý,nedělali mi ani vnitřní ani normální UTZ,jen mě vnitřně vyšetřila a nález stejný jako minulý týden
takže CS 4-5 Doktorka si taky myslí,že to bude dřív,tak uvidíme ![]()
Tak Venda byl pěkný miminko, nebyl nijak „pomačkanej“, aspoň teda na fotce nic není vidět
Viděla jsem už nějaký fotky mimin po porodu a některý jsou fakt takový ne moc pěkný, ale jen čerstvě po porodu, pak jsou to šikulky většinou
Jo a holky, co je to to CS, jak tu o tom píšete???
Mě teď ve středu říkala doktorka CS 2, jsem něco zaslechla, ale nevím, co to znamená
Snad to bylo dva, snad jsem to nepopletla, nějak jsem tomu nevěnovala pozornost, když nevím, co to přesně znamená ![]()
Evula82 píše:
Tak Venda byl pěkný miminko, nebyl nijak „pomačkanej“, aspoň teda na fotce nic není vidětViděla jsem už nějaký fotky mimin po porodu a některý jsou fakt takový ne moc pěkný, ale jen čerstvě po porodu, pak jsou to šikulky většinou
Jo a holky, co je to to CS, jak tu o tom píšete???
Mě teď ve středu říkala doktorka CS 2, jsem něco zaslechla, ale nevím, co to znamená
Snad to bylo dva, snad jsem to nepopletla, nějak jsem tomu nevěnovala pozornost, když nevím, co to přesně znamená
CS je cervix skóre,přečíst si o tom můžeš třeba tady:
http://www.tehulky.estranky.cz/…x-skore-_CS_ ![]()
tálinka píše:
Utíká to,celou dobu jsem tomu nevěřila,ale teď už to vidím takyTy jo,tak 7.12. se staneš dvojnásobnou maminkou
A Venda byl nádherné miminko
Dvojnásobnou matkou budu až 8.12., nástup mám o den dřív
. Asi mi chtěj dopřát jednu klidnou noc
, akorát že asi stejně nebudu spát, jen při té představě se mi už začíná stýskat
.
A Vašík byl to nejkrásnější miminko, protože je můj
.
Já už se tak těším,až uvidím svojí žabičku,už i přítelovi se o ní zdá
Taky pro nás bude nejkrásnější na světě ![]()
Jé,tak to taky nevím,jak bych se vyspala,když bych věděla,že druhý den už bude císař a mimi na světě.To toho asi fakt moc nenaspíš ![]()
Ahojík holky…se po dlouhé době hlásím.Jsem teda právě 36.tt ukončený…včera mě bolelo docela dost břicho,žeby poslíčci…hm no nevím ,termín mám až 29.12 podle utz. a podle ms 16.Kéž bych toho 16. porodila.A jinač já už čekám 3.dítko…jedno má 7,druhé 3 a třetí na cestě holčička
tálinka píše:Dvojnásobnou matkou budu až 8.12., nástup mám o den dřív
Ahoj holky, tak koukám že káždá je už pěkně napjatá a pěkně se sleduje.
Já už se taky hlídám a kontroluji
Před dvěma dny jsem strávila večer ve sprše, chytli mě záda vystřelovalo mě to do břicha. No spala jsem asi dvě hodiny
ale sprcha pomohla. Jinak dneska mě skolila nějaká chřipajzna, naštěstí bez horeček.Ale i tak se cítím mizerně,doktorka má dovolenou a záskok má až na druhém konci města.Což se mi tam plahočit nechce.
No uvidím.
Co vy nového jak se cítíte a co plánujete na víkend.
Ahoj Deni,jo jo už se nám to všem blíží
Tak to jsi měla asi poslíčky,ne?Mě obšas taky bolí v podbřišku,ale vždycky to samo odezní,tak se snažím neplašit
Do úterý mám ještě od dr. nakázáno ležet a pak už je to prý jedno,tak jsem zvědavá,až se začnu hýbat a uklízet,jestli se porod rozjede brzo,nebo nakonec vydržíme třeba i do termínu.Člověk nikdy neví ![]()
Tálinka: asi jo, nevím jestli to byl ono.Nakonec, to donosíš do termínu
nebo si to vyvoláš a budeš to mít aspoň zasebou ![]()
uvidíš. já mám teď nějakou chřipajznu, tak snad mě to nechytne, nemám vůbec sílu bych to asi neodrodila. Jsu ráda že se doplazím na záchod a zpět do postele.