TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
494
1.12.10 09:36

No já zatím monitor dechu neplánuju,ale uvidím.Třeba se mi někde naskytne dobrá koupě a pořídím si ho. Chci chuvičku, máme dost velkej barák a když malá bude pak spát venku na zahrádce tak ať jsu klidnější. KAmarádka mi ji půjčí. Jinak prosinec je tu jak říká Tálinka a začneme jezdit do porodky huráááá :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
1.12.10 10:16
Denizah píše:
No já zatím monitor dechu neplánuju,ale uvidím.Třeba se mi někde naskytne dobrá koupě a pořídím si ho. Chci chuvičku, máme dost velkej barák a když malá bude pak spát venku na zahrádce tak ať jsu klidnější. KAmarádka mi ji půjčí. Jinak prosinec je tu jak říká Tálinka a začneme jezdit do porodky huráááá :dance: :dance: :dance:
:dance: :dance: :dance: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.12.10 11:27
tálinka píše:
U nás ho půjčují v porodnici za 900Kč do půl roku dítěte,takže to vyřeším takhle.Pro jistotu ho chci mít.
Tak už je holky prosinec :dance: a naše prosinčátka se začnou pomalu klubat :huban:

To jsi pěkně napsala :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.12.10 11:29

A s tím monitorem dechu počkám, třeba ho v porodnici půjčují, to nevím. Pokud ne, tak s tím určitě počkám, než dojde nějaká ta korunka, snad se do té doby něco nestane :-? Představa, že by malej přestal dýchat je docela hrozná. Ale já mám takový spaní, že se něco někde šustne a už jsem vzhůru :lol: Takže kdyby něco, snad mě to vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
1.12.10 12:03

holky jestli mužu poradit tak se mě zdá lepší koupit si v dětském bazárku,nejlépe kamenném obchodě jetej monitor ,nechají vás ho i vyzkoušet,koukala jsem se že tam nestojí víc jak 1100kč(chtěla jsem si ho tam sama koupit,ale nakonec jsem sehnala od kamarádky za 600,–),–zdá se mě to lepší než dávat 900,–na pul roku..... a vždy ho pak mužete prodat z5 do bazárku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
1.12.10 12:17

Jsem na tom stejně jako Nataša. Monitor dechu nemám a nemám ani chůvičky. V našem panelákovém bytě nejsou potřeba (myslím ty chůvičky). Mojí kamarádce zjistili, že holčička má syndrom náhlého úmrtí (teď je jí už 5) a přestávala dýchat. V takovém případě bych neváhala a monitor koupila.
Prosinec!! To je hezký, jen ještě nemám všechny dárky a mám na to poslední týden :roll: . A můj největší dárek bude už za týden 8-o :dance: :dance: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
1.12.10 12:29

Eva a Vašek,přesně tak,největší dárek je tvoje miminko :srdce: Já mám dárky zatím jenom dva,prvně jsem nemohla nikam chodit a teď když můžu,tak nejsou peníze :zed: a musím čekat,až nám něco přijde.Takže vůbec nevím,jestli stihnu něco koupit,holt letos budou k vánocům miminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
1.12.10 12:41

jj taky jsem to všem řekla. dáreček letos nosím v bříšku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
1.12.10 13:57

Tak holky a je to tu PROSINEC. Taky Vám přijde, že to strašně uteklo? :wink: I když zrovna já mlčím, protože počítám s tím, že moje prosinčátko mi pěkně vyvolají v lednu :cry: což je hloupý, protože budu muset nějaký dárky koupit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.12.10 14:28

ahojky já mám termín 25.12.A už ted se bojím kdy mě to veme..pořád mě pobolívá bříško a vnoci skoro nespím..Jsem prvorodička a nevím co mě vlastně čeká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
1.12.10 15:38

mytri: to jsme na tom stejně, já mám termín až na konci prosince. Taky začínám mít obavy, kdy co a jak. Ale na druhou stranu se i těším. Taky nevím do čeho jdu,ale snažím se být v klidu. Takže hlavu vzhuru za chvilku už budeme mít drobečky v náruči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
1.12.10 15:46

ahoj jsem prvorodička a termín porodu mám 27.12,začínám mít strach jak to vše zvládnu,nechodila jsem na kurzy ani nechci,myslím že to neni až tak nutné,navíc jsem bez přítele,takže na to budu úplně sama,ách jo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
1.12.10 15:55

misacek: a nechceš mít u porodu maminku, nebo nějakou kamarádku? Určitě by se někdo našel, kdo by tě podpořil. U mě je to jasný, když nebude moct manžel, volám mamce popř. tam bude kamarádka co mě odveze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
1.12.10 16:42
misacek00 píše:
ahoj jsem prvorodička a termín porodu mám 27.12,začínám mít strach jak to vše zvládnu,nechodila jsem na kurzy ani nechci,myslím že to neni až tak nutné,navíc jsem bez přítele,takže na to budu úplně sama,ách jo:-(

Buď úplně v klidu, já u porodu byla vždycky sama (z vlastní vůle, nemyslím si, že by to byl krásnej pohled, že bych u toho chtěla manžela mít) a vždycky jsem to bez problémů zvládla a popravdě mi tam ani nechyběl, tak se neboj, zvládneš to. Dřív tatínci u porodu neexistovali a taky jsme na světě a naše mamky přežily :mrgreen: :mrgreen: Čekáš miminko a jsi na to sama, to vypovídá o tom, že jsi statečná holka, tak hoď chmury za hlavu a těš se na miminko s ostatním ti pomůžou porodní asistentky a doktoři, od toho tam jsou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
1.12.10 17:08

Zuztomas,krásně jsi to Misackovi napsala :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie