TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
2.12.10 10:31

ahojky hoílky ,tak dnes jsem konečně 38+0,už to chci mít za sebou…malá roste den ode dne a je to fakt cítit :zed: pořád mě dloube do močáku(hlavně večer ),to se budím skoro každý dvě hodiny a jdu na malou…děs :zed: dr.mě v uterý řekla ,že tak do týdne ,ale moc tomu nevěřim…když mě říkala že nejpozdějc 30.11 že jsem připravená a furt nic…ještě budu přenášet 8-o ,jinak malá už má přes 3 kila určitě,spíš si dr.myslí ,že budu mít pěknýho 4,5 kilového macka jestli to dotahnem do termínu…no doufám ,že už to nebude trvat dýl jak týden :D jinak stydká kost mě bolí už od 30tt,tak jsem si už celkem zvykla na to ,že se po ránu jen tak nezvednu :D holky já už se tak těšim… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.12.10 11:04

souhlasím, taky myslím, že zimní miminka to mají lepší… doma je teplo a ven se holt nepůjde, no..
s novorozencem se má chodit max. do -5°C, to mi říkala dětská u prvního..

u nás je parádní rýma a kašel, Vojta dokonce blinká (ty hleny, chudák), navíc neumí ještě smrkat.. no a k obveselení jsem tu rýmu chytila taky.. :-? grrrr. to jsem zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
2.12.10 11:29

Ahoj holky, taky mám děti doma, ale protože jsme ráno prostě nevyjeli z parkoviště. U nás jsem nemocná jen já. Od rána mi teče z nosu, bolí mne v krku a začíná mě pěkně bolet ucho. Máte někdo zaručený těhu recept na nemoc? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
2.12.10 11:51

Holky,vy jste všechny nastydlé,to je blbý :-( Žádný recept jak z toho rychle ven bohužel nemám :-(
Dneska mě čeká ta kontrola,asi se nedočkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
2.12.10 11:54

tálinka
Moc držíme palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.12.10 11:58
zuztomas píše:
Ahoj holky, taky mám děti doma, ale protože jsme ráno prostě nevyjeli z parkoviště. U nás jsem nemocná jen já. Od rána mi teče z nosu, bolí mne v krku a začíná mě pěkně bolet ucho. Máte někdo zaručený těhu recept na nemoc? :cry:

kéž bych věděla!!! v krku mi nebolí, ale ten zybtek je stejný… :twisted:
jediné, co znám a vím, že můžem, je předávkovat se vit C, zinkem a stříkat do nosu.. a smrkat jen jednou dirkou nosní (prý) - na ty uši..
ale jestli mi něco doporučí manžel, dám vědět.. :wink:

Tálinko - držím palce. já jdu taky dneska na kontrolu, naposledy ke své.. ještě že tak, do podolí bych se dneska asi nedostala.. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
2.12.10 12:37

Holky děkuju :hug: a Natašo taky držím palečky,snad nás čekají samé dobré zprávy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
2.12.10 12:38

Ahoj holky, taky se hlásím z kontroly. Po vyšetření CS 1 pan doktor pravil, tak do toho ve středu říznem :mrgreen: . Je to vtipálek. Jinak nám napadlo asi 10 cm sněhu a je -8°C, ale venku je o dost líp než včera, byla tady hrozná fujavice, ani se nedalo jít ven :-( . Chudák Venda, pro něj je to hrůza, dívat se ven na ten prima materiál a sedět doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
2.12.10 13:11
Eva a Vašek píše:
Ahoj holky, taky se hlásím z kontroly. Po vyšetření CS 1 pan doktor pravil, tak do toho ve středu říznem :mrgreen: . Je to vtipálek. Jinak nám napadlo asi 10 cm sněhu a je -8°C, ale venku je o dost líp než včera, byla tady hrozná fujavice, ani se nedalo jít ven :-( . Chudák Venda, pro něj je to hrůza, dívat se ven na ten prima materiál a sedět doma…

Tak to je pan doktor dobrej :mrgreen: Aspoň už to máš jistý,to je zase fajn :dance: datum 8.12. se mi taky líbí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
2.12.10 14:03
Eva a Vašek píše:
Ahoj holky, taky se hlásím z kontroly. Po vyšetření CS 1 pan doktor pravil, tak do toho ve středu říznem :mrgreen: . Je to vtipálek. Jinak nám napadlo asi 10 cm sněhu a je -8°C, ale venku je o dost líp než včera, byla tady hrozná fujavice, ani se nedalo jít ven :-( . Chudák Venda, pro něj je to hrůza, dívat se ven na ten prima materiál a sedět doma…

Já ti tak strašně závidím, že jsem závistí zelená :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
2.12.10 14:23

Holky já už jsem se vyléčila :mrgreen: pořád jen citrony, teplé čaje,stříkání do nosu a stále dokola. Jinak jinej recept neznám.Hlavně se vyležte než začnete rodit.To by bylo blbé s plným nosem někde funět.Uplně závisti blednu jak se vám to rychle blíží :mrgreen: :mrgreen: Já chci takýýýý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
2.12.10 19:03
zuztomas píše:
Eva a Vašek píše:
Já ti tak strašně závidím, že jsem závistí zelená :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.12.10 19:44

já závidím jen tu jistotu. ne tu sekci.. :wink:
ale 8.12. je krásné datum, a pro fanoušky Beatles třeba symbolické (30. výročí smarti Johna Lennona 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
2.12.10 19:46

Ještě se s vámi podělím s tím, co vymyslel ten náš raubíř :-D . Když jsme byli venku na procházce (bylo -8°C) obcházel pouliční lampu, najednou si to šinul k ní, vypláznul jazyk a chtěl tu kovovou potvoru olíznout. Já málem padla do mdlob. Ještě že ho manžel včas chytil, jinak by tam zůstal přimrzlý :roll: . Já vážně nechápu, po kom to dítě je :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
2.12.10 19:48
Nataša píše:
já závidím jen tu jistotu. ne tu sekci.. :wink:
ale 8.12. je krásné datum, a pro fanoušky Beatles třeba symbolické (30. výročí smarti Johna Lennona 8-) )

8.12. máme s manželem 5 let od seznámení :palec: . Taky se mi to datum líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí