Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky hoílky ,tak dnes jsem konečně 38+0,už to chci mít za sebou…malá roste den ode dne a je to fakt cítit
pořád mě dloube do močáku(hlavně večer ),to se budím skoro každý dvě hodiny a jdu na malou…děs
dr.mě v uterý řekla ,že tak do týdne ,ale moc tomu nevěřim…když mě říkala že nejpozdějc 30.11 že jsem připravená a furt nic…ještě budu přenášet
,jinak malá už má přes 3 kila určitě,spíš si dr.myslí ,že budu mít pěknýho 4,5 kilového macka jestli to dotahnem do termínu…no doufám ,že už to nebude trvat dýl jak týden
jinak stydká kost mě bolí už od 30tt,tak jsem si už celkem zvykla na to ,že se po ránu jen tak nezvednu
holky já už se tak těšim… ![]()
souhlasím, taky myslím, že zimní miminka to mají lepší… doma je teplo a ven se holt nepůjde, no..
s novorozencem se má chodit max. do -5°C, to mi říkala dětská u prvního..
u nás je parádní rýma a kašel, Vojta dokonce blinká (ty hleny, chudák), navíc neumí ještě smrkat.. no a k obveselení jsem tu rýmu chytila taky..
grrrr. to jsem zvědavá..
Ahoj holky, taky mám děti doma, ale protože jsme ráno prostě nevyjeli z parkoviště. U nás jsem nemocná jen já. Od rána mi teče z nosu, bolí mne v krku a začíná mě pěkně bolet ucho. Máte někdo zaručený těhu recept na nemoc? ![]()
Holky,vy jste všechny nastydlé,to je blbý
Žádný recept jak z toho rychle ven bohužel nemám ![]()
Dneska mě čeká ta kontrola,asi se nedočkám…
zuztomas píše:
Ahoj holky, taky mám děti doma, ale protože jsme ráno prostě nevyjeli z parkoviště. U nás jsem nemocná jen já. Od rána mi teče z nosu, bolí mne v krku a začíná mě pěkně bolet ucho. Máte někdo zaručený těhu recept na nemoc?
kéž bych věděla!!! v krku mi nebolí, ale ten zybtek je stejný… ![]()
jediné, co znám a vím, že můžem, je předávkovat se vit C, zinkem a stříkat do nosu.. a smrkat jen jednou dirkou nosní (prý) - na ty uši..
ale jestli mi něco doporučí manžel, dám vědět.. ![]()
Tálinko - držím palce. já jdu taky dneska na kontrolu, naposledy ke své.. ještě že tak, do podolí bych se dneska asi nedostala..
![]()
Holky děkuju
a Natašo taky držím palečky,snad nás čekají samé dobré zprávy ![]()
Ahoj holky, taky se hlásím z kontroly. Po vyšetření CS 1 pan doktor pravil, tak do toho ve středu říznem
. Je to vtipálek. Jinak nám napadlo asi 10 cm sněhu a je -8°C, ale venku je o dost líp než včera, byla tady hrozná fujavice, ani se nedalo jít ven
. Chudák Venda, pro něj je to hrůza, dívat se ven na ten prima materiál a sedět doma…
Eva a Vašek píše:
Ahoj holky, taky se hlásím z kontroly. Po vyšetření CS 1 pan doktor pravil, tak do toho ve středu říznem. Je to vtipálek. Jinak nám napadlo asi 10 cm sněhu a je -8°C, ale venku je o dost líp než včera, byla tady hrozná fujavice, ani se nedalo jít ven
. Chudák Venda, pro něj je to hrůza, dívat se ven na ten prima materiál a sedět doma…
Tak to je pan doktor dobrej
Aspoň už to máš jistý,to je zase fajn
datum 8.12. se mi taky líbí ![]()
Eva a Vašek píše:
Ahoj holky, taky se hlásím z kontroly. Po vyšetření CS 1 pan doktor pravil, tak do toho ve středu říznem. Je to vtipálek. Jinak nám napadlo asi 10 cm sněhu a je -8°C, ale venku je o dost líp než včera, byla tady hrozná fujavice, ani se nedalo jít ven
Já ti tak strašně závidím, že jsem závistí zelená
![]()
Holky já už jsem se vyléčila
pořád jen citrony, teplé čaje,stříkání do nosu a stále dokola. Jinak jinej recept neznám.Hlavně se vyležte než začnete rodit.To by bylo blbé s plným nosem někde funět.Uplně závisti blednu jak se vám to rychle blíží
Já chci takýýýý.
zuztomas píše:Eva a Vašek píše:Já ti tak strašně závidím, že jsem závistí zelená
![]()
![]()
![]()
já závidím jen tu jistotu. ne tu sekci.. ![]()
ale 8.12. je krásné datum, a pro fanoušky Beatles třeba symbolické (30. výročí smarti Johna Lennona
)
Ještě se s vámi podělím s tím, co vymyslel ten náš raubíř
. Když jsme byli venku na procházce (bylo -8°C) obcházel pouliční lampu, najednou si to šinul k ní, vypláznul jazyk a chtěl tu kovovou potvoru olíznout. Já málem padla do mdlob. Ještě že ho manžel včas chytil, jinak by tam zůstal přimrzlý
. Já vážně nechápu, po kom to dítě je
.
Nataša píše:
já závidím jen tu jistotu. ne tu sekci..
ale 8.12. je krásné datum, a pro fanoušky Beatles třeba symbolické (30. výročí smarti Johna Lennona)
8.12. máme s manželem 5 let od seznámení
. Taky se mi to datum líbí.