TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
2.12.10 20:23
Eva a Vašek píše:
Ještě se s vámi podělím s tím, co vymyslel ten náš raubíř :-D . Když jsme byli venku na procházce (bylo -8°C) obcházel pouliční lampu, najednou si to šinul k ní, vypláznul jazyk a chtěl tu kovovou potvoru olíznout. Já málem padla do mdlob. Ještě že ho manžel včas chytil, jinak by tam zůstal přimrzlý :roll: . Já vážně nechápu, po kom to dítě je :mrgreen: .

:roll: :lol: No teda … ještěže se mu to nepovedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
2.12.10 20:26

Dnes jsem tu ani moc nebyla a nereagovala jsem, je mi nějak divně :roll: Ležela jsem a tak, odpočívala. Jsem na vážkách, jestli se něco nechystá, pořád taková divná pichlavá bolest tam dole a tlačení na konečník, jako by se mi chtělo na velkou, ale nejde to. Jsem zmatená, jako prvorodička vůbec nevím, co se to děje, asi se to tam už připravuje na to vyplknutí konečně :mrgreen: Jen doufám, že to nebude zítra a nebo v sobotu, zas má sněžit a tady je vždycky taková kalamita, no hrůza, ale včera to asi bylo všude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
2.12.10 22:38

poslední týden se tady všichni těší až to budeme mít za sebou a teď to vypadá, že se začínáme modlit ať to není teď protože by nám kalamita trochu komplikovala cestu do porodnice :lol: Já bych se tam snad i doplazila, jen kdyby to bylo do vánoc za mnou a já měla malou pod stromečkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.12.10 22:42
zuztomas píše:
poslední týden se tady všichni těší až to budeme mít za sebou a teď to vypadá, že se začínáme modlit ať to není teď protože by nám kalamita trochu komplikovala cestu do porodnice :lol: Já bych se tam snad i doplazila, jen kdyby to bylo do vánoc za mnou a já měla malou pod stromečkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak u nás je celkem protaženo, myslím, že celý problém sněhové kalamity nejsou silničáři - letos výjimečně - ale kamiony, myslím, že by měla existovat možnost je prostě zastavit. nejen kvůli dopravě, ale i kvůli těm řidičům, vždyť ty auta jsou v tomhle prostě neovladatelný… :twisted: a pak jsou silnice neupravitelny…

já teď chci přečkat akorát tu rýmu.. :) a pak,.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
3.12.10 08:28

Ahoj holky,
tak včera na kontrole nic zvláštního,váhu miminka nevím,vnitřní UTZ mi taky nedělala,takže mě jen vyšetřila a říkala,že nález je pěknej,že je to na spadnutí,ale zase že celý prst tam ještě nedá a že mě nechce trápit.Takže otevřená moc nejsem,ale čípek je asi dost krátký.Já jí schválně povídám,že to třeba nakonec dotáhneme do termínu a ona,že je to klidně možný :mrgreen: Takže vlastně nic nevím :-)
Monitor byl ok,ale co mě štve,je to,že mám toho streptokoka :cert: takže říkala,kdybych měla nějaké pravidelné bolesti,tak mám jet hned do porodnice,že mi musejí dát ATB v kapačce 4hod. před porodem.Tak mám teda radost :-( ale prý to má spousta lidí,že je to vlastně jakoby normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
3.12.10 11:13
zuztomas píše:
poslední týden se tady všichni těší až to budeme mít za sebou a teď to vypadá, že se začínáme modlit ať to není teď protože by nám kalamita trochu komplikovala cestu do porodnice :lol: Já bych se tam snad i doplazila, jen kdyby to bylo do vánoc za mnou a já měla malou pod stromečkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A na příští týden hlásí ledovku, což je ještě lepší, samozřejmě v uvozovkách, to radši teď tenhle sníh, ledovka je mnohem horší :roll: Ach jo. A to mám jet příští týden na kontrolu, no super, jsem zvědavá, jestli ta ledovka fakt bude, pokud by byla, tak se přiznám, že mám strach vylézt někam! Není to sranda, někde se natáhnu a co? :-? Ještě pak mít strach o mimčo. To bych asi volala k dr., že nepřijedu. Mizerný počasí!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
3.12.10 11:15

A právě na té kontrole se mám dozvědět výsledky, taky mi minule brala stěr na streptokoka, snad to bude dobrý a výsledky mi vlastně může říct i po telefonu, kdybych náhodou fakt nejela, to by snad pochopila dr., že nechci riskovat, kdyby byla nějaká ta ledovka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
3.12.10 11:16

Přiznám se, že z toho mám celkem depku z toho počasí! Představa, že bych se nedostala ani do porodnice, je celkem děsná!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
3.12.10 11:19

tálinko, to mě mrzí, s tím GSB,, je pravda, že je to časté, proto se to právě testuje.. je to otrava, ale zase když to člověk ví, zařídí se podle toho..

mě včera jen poslechla ozvy a prohmátka bříško a jinak nic, ani nedělala vnitřní vyšetření, protože už prý není důležité, že až to přijde, tak topřijde.. :mrgreen: takže já nevím abs. nic. ale minule jsem měla v tom CS skorování dilatace hrdla 1 (hlavička volně naléhá), měkký čípek,a el bez zkrácení, tak doufám, že do termínu nevydržím :palec: (jednak je to podruhé a to jde všechno rychleji) a jednak s Vojtou jsem byla o dobře 1-2týdny později v takovém nálezu.. tak třeba mi plány vyjdou..

škoda, že mám teď rýmu,. prootže jinak bych si to přála klidně už tenhle týden :mrgreen: takhle bych to asi neudýchala.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.12.10 14:13

Tak se hlásím po delší době. Jsem 37+1 a po poradně otevřena na jeden prst :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
3.12.10 17:06

Tak jsem na to zvědavá, CS mám pořád 4-5 už asi 3 týdny,tak nevím.Strašili,že porodím moc brzy a zatím nic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
3.12.10 17:15
já jsem dnes přesně 37.tt ,ale žádný nález.Tak ti trochu závidím…já už bych rodila klidně ted…malá má 2850 kg ,takže by se to už dalo
sarka 24 píše:
Tak se hlásím po delší době. Jsem 37+1 a po poradně otevřena na jeden prst :-) .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
3.12.10 19:53

s tou kalamitou je to blbé, my sice máme porodku 10 min. autem,sle silnice hrůza. Je dobrý že když by pro mě přijela sanita tak není problém porodit v ní,prej už tam mají dva porodnické balíčky,co říkal kámoš-záchranář. Ale mám stejnej problém co Tálinka, streptokok a kapačky :roll: :roll: Tak raději vše stihnout dřív.V pondělí jdu na kontrolu tak jsu zvědavá co nám řeknou,to už budem v 37tt,tak pohoda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
3.12.10 20:01

Denizah,to jsme to teda vychytaly,co :roll: :-) No co se dá dělat,hlavně,aby nám to stihli dát a miminka byla v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
4.12.10 08:39

Jj přesně tak, hlavně aby to bylo v pohodě. Jinak včera večer křížové bolesti a dneska mě pěkně bolí bříško,asi jsem se nějak přeležela :roll: Nemohu najít polohu jak si ulevit ach jo. Jinak dneska nesněží tak super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí