Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Eva a Vašek
„Hodně štěstí, ať to moc nebolí a jste oba v pořádku“ ![]()
taky držim palečky
jinak se hlásím z kontroly38+5,sf 38,CS9 ,ale neotvírám se a na monitoru ticho po pěšině co se týče kontrakcí
jinak taky je malá nejaktivnější večer ,taky mám pocit že ta voda musí prasknou…kéž by !už jsem uplně hotová…ještě že mám miloučkeho muže
jinak už bych se z toho asi zblazdnila ![]()
adrianaaa píše:
taky držim palečkyjinak se hlásím z kontroly38+5,sf 38,CS9 ,ale neotvírám se a na monitoru ticho po pěšině co se týče kontrakcí
jinak taky je malá nejaktivnější večer ,taky mám pocit že ta voda musí prasknou…kéž by !už jsem uplně hotová…ještě že mám miloučkeho muže
jinak už bych se z toho asi zblazdnila
Ty jo CS 9,jo?Tak snad už se brzo dočkáš
Já to vidím,že i u mě už to bude asi brzo,ale necháme se překvapit,no ![]()
tak ono to CS asi fakt není nijak vypovídající,klidně mužu ještě přenášet ![]()
Já jdu do poradny zítra, v 37+5, tak jsem zvědavá, jak dopadnu já, jestli se už něco děje, doktorka mi pořád říká, jak je čípek pořád strááášně vysoko
Naposledy jsem byla v poradně před 2 týdny, tak třeba se za tu dobu už něco změnilo, jsem zvědavá, co mi dr. řekne ![]()
Evula82 píše:
Já jdu do poradny zítra, v 37+5, tak jsem zvědavá, jak dopadnu já, jestli se už něco děje, doktorka mi pořád říká, jak je čípek pořád strááášně vysokoNaposledy jsem byla v poradně před 2 týdny, tak třeba se za tu dobu už něco změnilo, jsem zvědavá, co mi dr. řekne
Pozitivního, jako myslíš, že už se třeba něco chystá?
No já v to doufám, pomalu půlka prosince, takže jsem fakt hodně zvědavá ![]()
Eva a Vašek - hodně štěstí
docela ti závidím, že už budeš mít miminko brzo u sebe
![]()
Adrianko, já myslím, že CS 9 je docela slušné..
to už určitě bude..
já měla tedy včera pocit, že to už asi bude, i jsem na to opatrně upozornila.
ale dneska zatím nic.. tak uvidíme.. ![]()
Evula82 píše:
Pozitivního, jako myslíš, že už se třeba něco chystá?No já v to doufám, pomalu půlka prosince, takže jsem fakt hodně zvědavá
Ahoj holky! Tak jsem zběžně pročítala vaší diskuzi a ráda bych se k vám přidala jestli můžu?
Čekáme první mimčo,termín mám sice až 6.1.,ale na začátku těhotenství mi zjistili VVV dělohy,takže budu muset rodit plánovaným císařem,který bude 29.12. pokud do té doby vydržíme…
Už od 28tt mi totiž doktor hrozí předčasným porodem,takže jsem 6 týdnů jen ležela a brala strašné dávky magnézka a teď už mám volnější režim a zatím se pořád držíme 2 v 1!
Tak jsem sama zvědavá jak to celé dopadne…
Ráda bych vydržela do toho 29. kdyby to šlo.
Tak mám alespoň jistotu že to stihneme ještě letos......
I když ten císař mě teda vůbec netěší. ![]()
Ahoj Lucy ![]()
ten císař asi není nic moc,to je fakt
Ale všechno se zvládne a budeš mít holčičku u sebe ![]()
Tak to ti ten před. porod hrozil dost brzy,mě ve 32.tt a to ležení mě stráášně nebavilo.Ale mělo to asi něco do sebe ![]()
Tak asi taky cítíš miminko hodně dole,viď?Já nemůžu občas ani jít,na ulici se zastavuju,lidi koukaji ![]()
Jojo,to ležení bylo hrozné…Ale naštěstí jsem byla doma a nemusela do nemocnice,tak to uteklo!
Mám malou natlačenou úplně v pánvi,takže ten tlak je tam pořád,hlavně při chůzi…
Ale zase si říkám že už to máme za chvilku,tak to nějak vydržím.
Teď mi přijde že to celé tak rychle uteklo,to ani není možný…!!Za tři týdny budu mít mimčo u sebe!
A ty už to máš taky za chviličku viď…
Myslíš že budeš rodit ještě před Vánocema?? ![]()
Jo jinak Amálka je krásný jméno!!!
![]()
Lucy_VM píše:
Ahoj holky! Tak jsem zběžně pročítala vaší diskuzi a ráda bych se k vám přidala jestli můžu?Čekáme první mimčo,termín mám sice až 6.1.,ale na začátku těhotenství mi zjistili VVV dělohy,takže budu muset rodit plánovaným císařem,který bude 29.12. pokud do té doby vydržíme…
Už od 28tt mi totiž doktor hrozí předčasným porodem,takže jsem 6 týdnů jen ležela a brala strašné dávky magnézka a teď už mám volnější režim a zatím se pořád držíme 2 v 1!
I když ten císař mě teda vůbec netěší.
Lucy_VM píše:
Ahoj holky! Tak jsem zběžně pročítala vaší diskuzi a ráda bych se k vám přidala jestli můžu?Čekáme první mimčo,termín mám sice až 6.1.,ale na začátku těhotenství mi zjistili VVV dělohy,takže budu muset rodit plánovaným císařem,který bude 29.12. pokud do té doby vydržíme…
I když ten císař mě teda vůbec netěší.
Lucy,už to může být každou chvilkou,ale třeba se malá ještě rozhodne jinak.
Děkuju za pochvalu jména
bude to Amélie,nějak se nám to líbí víc,ale Amálko jí budeme taky říkat.
A jaké jméno si vybrala ty pro svojí žabku?