TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
7.12.10 09:49

Eva a Vašek
Hodně štěstí, ať to moc nebolí a jste oba v pořádku“ :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.12.10 10:45

taky držim palečky :mavam: jinak se hlásím z kontroly38+5,sf 38,CS9 ,ale neotvírám se a na monitoru ticho po pěšině co se týče kontrakcí :think: jinak taky je malá nejaktivnější večer ,taky mám pocit že ta voda musí prasknou…kéž by !už jsem uplně hotová…ještě že mám miloučkeho muže :hug: jinak už bych se z toho asi zblazdnila :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
7.12.10 10:59
adrianaaa píše:
taky držim palečky :mavam: jinak se hlásím z kontroly38+5,sf 38,CS9 ,ale neotvírám se a na monitoru ticho po pěšině co se týče kontrakcí :think: jinak taky je malá nejaktivnější večer ,taky mám pocit že ta voda musí prasknou…kéž by !už jsem uplně hotová…ještě že mám miloučkeho muže :hug: jinak už bych se z toho asi zblazdnila :jazyk:

Ty jo CS 9,jo?Tak snad už se brzo dočkáš :hug: Já to vidím,že i u mě už to bude asi brzo,ale necháme se překvapit,no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.12.10 11:09

tak ono to CS asi fakt není nijak vypovídající,klidně mužu ještě přenášet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.12.10 12:49

Já jdu do poradny zítra, v 37+5, tak jsem zvědavá, jak dopadnu já, jestli se už něco děje, doktorka mi pořád říká, jak je čípek pořád strááášně vysoko :lol: Naposledy jsem byla v poradně před 2 týdny, tak třeba se za tu dobu už něco změnilo, jsem zvědavá, co mi dr. řekne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
7.12.10 13:20
ahoj já jsem dneska 37plus 5 a zítra jdu na první monitor a kontrolu,taky jsem moc zvědagvá,co mi dr. řekne.Kéž by něco pozitivního
Evula82 píše:
Já jdu do poradny zítra, v 37+5, tak jsem zvědavá, jak dopadnu já, jestli se už něco děje, doktorka mi pořád říká, jak je čípek pořád strááášně vysoko :lol: Naposledy jsem byla v poradně před 2 týdny, tak třeba se za tu dobu už něco změnilo, jsem zvědavá, co mi dr. řekne :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.12.10 13:25

Pozitivního, jako myslíš, že už se třeba něco chystá? :mrgreen: No já v to doufám, pomalu půlka prosince, takže jsem fakt hodně zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.12.10 13:26

Eva a Vašek - hodně štěstí :kytka: docela ti závidím, že už budeš mít miminko brzo u sebe :kytka: :kytka:

Adrianko, já myslím, že CS 9 je docela slušné.. :) to už určitě bude..

já měla tedy včera pocit, že to už asi bude, i jsem na to opatrně upozornila. :) ale dneska zatím nic.. tak uvidíme.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
7.12.10 13:49
JO,že se něco už chystá.Já jsem fakt hotová…spodek mě bolí …tak jako píchá v něm a záda to je děs…nemůžu ani na boku ležet…no ted už třetí den furt lítám na záchod…no jako děs a hrůza už mám nahoře 16 kg
Evula82 píše:
Pozitivního, jako myslíš, že už se třeba něco chystá? :mrgreen: No já v to doufám, pomalu půlka prosince, takže jsem fakt hodně zvědavá :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
7.12.10 17:29

Ahoj holky! Tak jsem zběžně pročítala vaší diskuzi a ráda bych se k vám přidala jestli můžu? :wink: Čekáme první mimčo,termín mám sice až 6.1.,ale na začátku těhotenství mi zjistili VVV dělohy,takže budu muset rodit plánovaným císařem,který bude 29.12. pokud do té doby vydržíme… :oops: Už od 28tt mi totiž doktor hrozí předčasným porodem,takže jsem 6 týdnů jen ležela a brala strašné dávky magnézka a teď už mám volnější režim a zatím se pořád držíme 2 v 1! :kytka: Tak jsem sama zvědavá jak to celé dopadne… :roll: Ráda bych vydržela do toho 29. kdyby to šlo. :kytka: Tak mám alespoň jistotu že to stihneme ještě letos...... :hug: I když ten císař mě teda vůbec netěší. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
7.12.10 19:02

Ahoj Lucy :mavam:
ten císař asi není nic moc,to je fakt :-( Ale všechno se zvládne a budeš mít holčičku u sebe :-)
Tak to ti ten před. porod hrozil dost brzy,mě ve 32.tt a to ležení mě stráášně nebavilo.Ale mělo to asi něco do sebe :wink:
Tak asi taky cítíš miminko hodně dole,viď?Já nemůžu občas ani jít,na ulici se zastavuju,lidi koukaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
7.12.10 21:02

Jojo,to ležení bylo hrozné…Ale naštěstí jsem byla doma a nemusela do nemocnice,tak to uteklo! :wink: Mám malou natlačenou úplně v pánvi,takže ten tlak je tam pořád,hlavně při chůzi… :think: Ale zase si říkám že už to máme za chvilku,tak to nějak vydržím. :kytka: Teď mi přijde že to celé tak rychle uteklo,to ani není možný…!!Za tři týdny budu mít mimčo u sebe! :huban: :srdce: A ty už to máš taky za chviličku viď… :hug: Myslíš že budeš rodit ještě před Vánocema?? :wink:
Jo jinak Amálka je krásný jméno!!! :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
7.12.10 21:56
mi se známe že LUcy?
Lucy_VM píše:
Ahoj holky! Tak jsem zběžně pročítala vaší diskuzi a ráda bych se k vám přidala jestli můžu? :wink: Čekáme první mimčo,termín mám sice až 6.1.,ale na začátku těhotenství mi zjistili VVV dělohy,takže budu muset rodit plánovaným císařem,který bude 29.12. pokud do té doby vydržíme… :oops: Už od 28tt mi totiž doktor hrozí předčasným porodem,takže jsem 6 týdnů jen ležela a brala strašné dávky magnézka a teď už mám volnější režim a zatím se pořád držíme 2 v 1! :kytka: Tak jsem sama zvědavá jak to celé dopadne… :roll: Ráda bych vydržela do toho 29. kdyby to šlo. :kytka: Tak mám alespoň jistotu že to stihneme ještě letos...... :hug: I když ten císař mě teda vůbec netěší. :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
7.12.10 21:59
hm Lucy to jsem zvědavá,když mám termín teda toho 29.jestli třeba to stihnu trošku dřív než ty :lol:
Lucy_VM píše:
Ahoj holky! Tak jsem zběžně pročítala vaší diskuzi a ráda bych se k vám přidala jestli můžu? :wink: Čekáme první mimčo,termín mám sice až 6.1.,ale na začátku těhotenství mi zjistili VVV dělohy,takže budu muset rodit plánovaným císařem,který bude 29.12. pokud do té doby vydržíme… :oops: Už od 28tt mi totiž doktor hrozí předčasným porodem,takže jsem 6 týdnů jen ležela a brala strašné dávky magnézka a teď už mám volnější režim a zatím se pořád držíme 2 v 1! :kytka: Tak jsem sama zvědavá jak to celé dopadne… :roll: Ráda bych vydržela do toho 29. kdyby to šlo. :kytka: Tak mám alespoň jistotu že to stihneme ještě letos...... :hug: I když ten císař mě teda vůbec netěší. :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
7.12.10 22:33

Lucy,už to může být každou chvilkou,ale třeba se malá ještě rozhodne jinak.
Děkuju za pochvalu jména :hug: bude to Amélie,nějak se nám to líbí víc,ale Amálko jí budeme taky říkat.
A jaké jméno si vybrala ty pro svojí žabku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí