TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
14.12.10 20:23

Tálinko, holčičku máme jako překvapení, i když pro mě to byl spíš šok 8-o :mrgreen: . Já byla opravdu přesvědčená, že to bude kluk. Jo, ještě abych nezapomněla na tu fotečku :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
14.12.10 20:31

A ještě jedna. Jinak nevím, kdy se sem zase dostanu, teď se tady musíme všichni sžít, což není lehké. Sotva princezna zavrže, Vašík začne vřískat, v noci se budí navzájem :roll: , prostě mazec. Ale musím říct, že Pavluška je hodné a spavé miminko, snad jí to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
14.12.10 21:22

Evi ještě jednou moc gratuluju!! :kytka: Malá je nádherná… :hug: :srdce: :andel: Tak hlavně ať vám krásně roste a ať se brzy všichni sžijete… :hug: To budete mít krásné Vánoce s takovým andílkem!!! :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
14.12.10 21:28

Evi,Pavlínka je nádherná :huban:
taky ještě jednou gratuluju :kytka:
Jéé,já když jí vidím,tak už chci tu svojí holčičku taky držet v náručí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
15.12.10 05:03

je nádherná :srdce: hodně štěstíčka,zdravíčka a uspěchu v životě vam přeju evi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
15.12.10 08:13

hm a je to tady cele těhu nic a teď den před termínem se probudím s bolavým krkem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
15.12.10 08:14
adrianaaa píše:
hm a je to tady cele těhu nic a teď den před termínem se probudím s bolavým krkem :cert:

to je jak naschvál :roll: tak honem čajíčky a citrón,ať jsi fit mamko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
15.12.10 08:54

Ahoj holky tak se hlásím že už jsme od včerejška doma :mrgreen:
Tak se nám narodila Janička na Mikuláše.V neděli nám prdla voda a v pondělí začali vyvolávat porod kapačkama.Ale po pěti hodinách kontrakcí jsem se otevřela na jeden prst.Malá začala mít trochu problémy,tak jsme jeli na sál na císaře. Janička musela být 9 dní na JIPce,ale vše pohoda. Hezky papá a nabírá. No jen já uvidím ´,začínám mít problém s jizvou,tak mám obavy abych nemusela zpět :cry: :cry: :cry:
váha 2270g :dance:
délka 47cm :dance:
narozena 6.12. ve 14:15 :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
15.12.10 09:08

Ahoj Deni,tak to zírám 8-o
Moc moc gratuluju :kytka: Janička je krásná princezna :huban: Přeju vám hlavně hodně zdravíčka a ať tě ta jizva nebolí a vše je v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
15.12.10 09:23

juuu gratuluju a držte se,bude to dobrý,je nádherná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
15.12.10 15:14

Deni taky moc gratuluju!! :kytka: Malá je nádherná… :huban: :srdce: Neboj,teď už bude určitě všechno v pořádku!! :hug: V kolikátém týdnu se Janička narodila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.12.10 06:19

jé, další miminko, Deni, gratuluju, ať je i přes trochu obtížnější start vše ok i dál :srdce:

Pavlínka je taky nádherná :srdce:

taky už bych chtěla bobíska..
i když po dnešní noci (2hodinovém spánku..) :mrgreen: tam může ještě počkat,.. :-P ale je mi jasný, že lepší to nebude..
nejdřív řádil ten větší (nechtěl jít spát), jen co usnul, ten v bříšku se rozhodl, že je čas na rozcvičku a jak se zklidnil, ten starší začal děsně kašlat (má zadní rýmu, co mu teče do krku) a chroptět a byla jsem vzhlru dál..
teď budu vyrážet do poradny, doufám, že vyjedeme u nás ten kopec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
16.12.10 06:56

tak muj den D je zde,držte prosím poalečky ať to na mě příjde,mám jinak strach že mě budou chtít porod zítra v nemocnici vyvolat,malá je velká a stoupá mě tlak :roll: ráda bych rodila normalně :think: na druhou stranu už bobíšek bude brzy venku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
16.12.10 07:25

Nataško,ať je v poradně vše ok a nejlépe ať ti doktor řekne,že to přijde co nevidět :kytka:

Já jdu dneska odpoledne taky a chtěla bych slyšet to samé :-)

Adrianko,moc držím pěsti,ať se miminko rozhodne jít na svět samo a nemusejí ho doktoři popohánět.
A taky přeju,ať máš rychlý a lehký porod a to přeju vám všem,co vás to čeká a sobě taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
16.12.10 10:33

MAlá se narodila v 36+3. Díky za gratulace.Andrianko ty se drž ať ti vše dobře dopadne :kytka: Nic lidi musím běžet nakojit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí