Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tálinko, holčičku máme jako překvapení, i když pro mě to byl spíš šok
. Já byla opravdu přesvědčená, že to bude kluk. Jo, ještě abych nezapomněla na tu fotečku
.
A ještě jedna. Jinak nevím, kdy se sem zase dostanu, teď se tady musíme všichni sžít, což není lehké. Sotva princezna zavrže, Vašík začne vřískat, v noci se budí navzájem
, prostě mazec. Ale musím říct, že Pavluška je hodné a spavé miminko, snad jí to vydrží.
Evi ještě jednou moc gratuluju!!
Malá je nádherná…
Tak hlavně ať vám krásně roste a ať se brzy všichni sžijete…
To budete mít krásné Vánoce s takovým andílkem!!!
![]()
Evi,Pavlínka je nádherná ![]()
taky ještě jednou gratuluju ![]()
Jéé,já když jí vidím,tak už chci tu svojí holčičku taky držet v náručí ![]()
je nádherná
hodně štěstíčka,zdravíčka a uspěchu v životě vam přeju evi ![]()
hm a je to tady cele těhu nic a teď den před termínem se probudím s bolavým krkem ![]()
adrianaaa píše:
hm a je to tady cele těhu nic a teď den před termínem se probudím s bolavým krkem
to je jak naschvál
tak honem čajíčky a citrón,ať jsi fit mamko ![]()
Ahoj holky tak se hlásím že už jsme od včerejška doma ![]()
Tak se nám narodila Janička na Mikuláše.V neděli nám prdla voda a v pondělí začali vyvolávat porod kapačkama.Ale po pěti hodinách kontrakcí jsem se otevřela na jeden prst.Malá začala mít trochu problémy,tak jsme jeli na sál na císaře. Janička musela být 9 dní na JIPce,ale vše pohoda. Hezky papá a nabírá. No jen já uvidím ´,začínám mít problém s jizvou,tak mám obavy abych nemusela zpět
![]()
váha 2270g ![]()
délka 47cm ![]()
narozena 6.12. ve 14:15 ![]()
Ahoj Deni,tak to zírám ![]()
Moc moc gratuluju
Janička je krásná princezna
Přeju vám hlavně hodně zdravíčka a ať tě ta jizva nebolí a vše je v pořádku ![]()
Deni taky moc gratuluju!!
Malá je nádherná…
Neboj,teď už bude určitě všechno v pořádku!!
V kolikátém týdnu se Janička narodila??
jé, další miminko, Deni, gratuluju, ať je i přes trochu obtížnější start vše ok i dál ![]()
Pavlínka je taky nádherná ![]()
taky už bych chtěla bobíska..
i když po dnešní noci (2hodinovém spánku..)
tam může ještě počkat,..
ale je mi jasný, že lepší to nebude..
nejdřív řádil ten větší (nechtěl jít spát), jen co usnul, ten v bříšku se rozhodl, že je čas na rozcvičku a jak se zklidnil, ten starší začal děsně kašlat (má zadní rýmu, co mu teče do krku) a chroptět a byla jsem vzhlru dál..
teď budu vyrážet do poradny, doufám, že vyjedeme u nás ten kopec ![]()
tak muj den D je zde,držte prosím poalečky ať to na mě příjde,mám jinak strach že mě budou chtít porod zítra v nemocnici vyvolat,malá je velká a stoupá mě tlak
ráda bych rodila normalně
na druhou stranu už bobíšek bude brzy venku ![]()
Nataško,ať je v poradně vše ok a nejlépe ať ti doktor řekne,že to přijde co nevidět ![]()
Já jdu dneska odpoledne taky a chtěla bych slyšet to samé ![]()
Adrianko,moc držím pěsti,ať se miminko rozhodne jít na svět samo a nemusejí ho doktoři popohánět.
A taky přeju,ať máš rychlý a lehký porod a to přeju vám všem,co vás to čeká a sobě taky ![]()
MAlá se narodila v 36+3. Díky za gratulace.Andrianko ty se drž ať ti vše dobře dopadne
Nic lidi musím běžet nakojit
![]()