TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1690
16.12.10 11:04

Adrianko taky držím palečky ať se porod rozjede sám a všechno to máš brzy za sebou a miminko v náručí…!!! :kytka: :hug: Těšíme se na další fotečky… :huban:

Natašo No o tom spánku mi ani nemluv… :roll: Malá v noci v bříšku tak řádila,že to nakonec dopadlo tak že jsem zalehla v devět večer a usnula ve tři ráno…!! :-( A aby toho nebylo málo,tak jsem se ráno celá rozlámaná a nevyspalá dostavila do poradny a jakmile se natáčely ozvy tak najednou klid jako v hrobě a ještě jsme jí museli budit… :cert: Jinak na další kontrolu jdu 23.12. a to už bude poslední,pak už se uvidíme rovnou v porodnici… :kytka: :srdce: A teď nejspíš ještě zalehnu,protože jsem úplně vyřízená… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
16.12.10 11:55

Deni, veliká gratulace k Janičce :kytka: a tobě přeju co nejrychlejší zahojení a hlavně bez komplikací!!

Adrianko, neboj, někdy trvá porod po vyvolání jen pár hodin, ale snad to nebude potřeba :palec: .

Holky, vám všem ostatním přeju, ať máte ty svoje nejkrásnější dárečky už co nejdřív u sebe :potlesk: .

U nás byla včera děsná noc. Vašík se nacpal sušenek, když tu byla návštěva a sotva jsem zalehla, začal se dávit a následně zvracet :roll: . Když se asi po hodině dostatečně vyprázdnil a uklidnil, začala malá plakat a neusnula ani po hodinovém kojení. Ve dvě ráno se mi podařilo na chvíli zdřímnout, pak se dítka budila na střídačku :zed: . Naštěstí noc na dnešek byla klidná, Vašík spal a Páju jsem kojila 3× za celou noc. Jen tak dál.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
16.12.10 12:02

Evi,to jste teda měli noc.Snad už to bude lepší :-)
Já se té mojí holčičky asi nedočkám,kéžby se jí už chtělo na svět,tak ráda bych jí měla na vánoce už doma :srdce:
No jsem zvědavá,co mi zase doktorka poví…asi,že je to na spadnutí,to mi říká už několik týdnů :mrgreen:
Lucy,malá si z tebe taky dělá pěknou srandu,co?To je u nás taky normální :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
16.12.10 12:10

Tálinko já jsem to teď vzpomínala že mě hrozí doktor předčasným porodem už od 28.tt,kdy mi říkal že můžu rodit v podstatě každým dnem a nakonec ještě vydržím do toho termínu plánovaného císaře! :wink: :srdce: U nás ve skupině ledňátek už máme narozených 6 miminek s původním termínem v lednu a všechny z ničeho nic,když odtekla plodovka… :nevim: A my to se nám už xtýdnů zkracuje čípek a jsme v podstatě na spadnutí tak nakonec ještě budem rodit poslední…!! :hug: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
16.12.10 12:26

Lucy,přesně tak :lol: Jen už občas nevím,jestli je to k smíchu,nebo ne :think: Prvně nás strašej a nedivila bych se,kdyby mi to nakonec museli vyvolávat :roll: Možné je všechno.Tak třeba nakonec budu mít ledňátko,ale teda rodit až za rok se mi nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
16.12.10 13:41

Ahojky holčiny,už jsem tu dlouho nebyla ale jen jsem se chtěla pochlubit, že už to mám taky zasebou.10.prosince se nám narodil klučíček Nicolas :andel: ve 37+2 týdnu a měl krásných 3.110 a 50 cm.Měli jsme termín až 29.12. a pořád jsem se strachovala aby jsme přes vánoce vydrželi a Nicy to vyřešil po svém.Přeju vám at' jste na vánoce všichni doma bud s bříškem nebo s mimískem v náručí. :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
70
16.12.10 13:56

moooooc gratuluju :potlesk: :kytka: to je teda šikulka malej,že to takhle vymyslel aby jste byli na vánoce pohromadě :palec:
já mám termín až 7.1.tak to už asi nestihneme..
malej měl pěknou váhu na to že se narodil 14 dní před :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
16.12.10 14:18
obrovská gratulace…já mám termín až 29.,taky bych už rodila
Neladanik píše:
Ahojky holčiny,už jsem tu dlouho nebyla ale jen jsem se chtěla pochlubit, že už to mám taky zasebou.10.prosince se nám narodil klučíček Nicolas :andel: ve 37+2 týdnu a měl krásných 3.110 a 50 cm.Měli jsme termín až 29.12. a pořád jsem se strachovala aby jsme přes vánoce vydrželi a Nicy to vyřešil po svém.Přeju vám at' jste na vánoce všichni doma bud s bříškem nebo s mimískem v náručí. :-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
16.12.10 14:20
ahojík jo taky si to myslímmmmmm
Lucy_VM píše:
Tálinko já jsem to teď vzpomínala že mě hrozí doktor předčasným porodem už od 28.tt,kdy mi říkal že můžu rodit v podstatě každým dnem a nakonec ještě vydržím do toho termínu plánovaného císaře! :wink: :srdce: U nás ve skupině ledňátek už máme narozených 6 miminek s původním termínem v lednu a všechny z ničeho nic,když odtekla plodovka… :nevim: A my to se nám už xtýdnů zkracuje čípek a jsme v podstatě na spadnutí tak nakonec ještě budem rodit poslední…!! :hug: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
16.12.10 15:45

Neli tak taky moc gratuluju ke klučíkovi!! :kytka: :srdce: To budete mít krásné Vánoce,takhle všichni pohromadě doma… :huban: U nás to vypadá že budeme pod stromečkem ještě v bříšku,ale to mi vůbec nevadí,halvně když budeme doma a ne v nemocnici! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
16.12.10 16:06

Holky taky jsem to čekala ,že to příjde až po novém roce ale šla jsem na jednu kontrolu do porodnice k apolináři a pan doktor ještě tvrdil ,že jsem sice na prst otevřená ale jako třetirodička to nic neznamená a šla jsem domu stím ,že za týden na kontrolu.Tak jsem jela dokoupit vánoce do teska ještě večer jsme s malou pekli perníčky a to mi odešla hlenová zátka ale nák mě to nevzrušovalo tady jsem četla ,že může odejít i 14.dní před no a ve 20.hod jesem pozorovala nepravidelné bolesti tak jsem v 22.hod zalezla do vany jestli se to rozjede nebo ne.A ono se to rozjelo tak jsme v půl dvanáctý odjížděli do porodky a malý se narodil 2:50hod takže super rychlí odrodily mě sestřičky doktorka to nestihla :jazyk: sice to bolelo ale výsledk je tak krásnej ,že už si to nepamatuju :mrgreen: .Přeju vám všem rychlí porod :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1690
16.12.10 16:22

Tak hlavně že nakonec všechno dobře dopadlo a máš krásného chlapečka… :wink: To je hrozná představa že to může vlastně kdykoliv už přijít a já si to pořád nějak neuvědomuju… :nevim: Začínám mít strach kdy to na mě přijde. :think: Jo a hlenová zátka mi odešla už před týdnem a doktor to nijak neřešil,říkal že když se mimčo rozhodne jít ven,stejně s tím nic nenaděláme… :kytka: Ale že bych se neměla dočkat příští kontroly mě celkem děsí...... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
16.12.10 17:19

Neli,mooc gratuluju :kytka: to je krásný,že už máš svoje zlatíčko doma :srdce:
Tak já na kontrole dobrý,monitor prý krásný jako vždycky :srdce: CS 7 a hrdlo mediosakrálně,téměř spotřebované.Tak na sebe mám dávat pozor,že to může být coby dup,ale jak už jsem to slyšela tolikrát,tak tomu nevěřím.Doktorka tam příště nebude,tak mi přála,ať vše dobře dopadne,že tam bude místo ní někdo jiný.Tak jsem jí hned říkala,že se tam třeba potkáme v lednu :lol: nějak už tomu nevěřím,že to může být každým dnem,nebo hodinou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
16.12.10 20:15
Neladanik píše:
Ahojky holčiny,už jsem tu dlouho nebyla ale jen jsem se chtěla pochlubit, že už to mám taky zasebou.10.prosince se nám narodil klučíček Nicolas :andel: ve 37+2 týdnu a měl krásných 3.110 a 50 cm.Měli jsme termín až 29.12. a pořád jsem se strachovala aby jsme přes vánoce vydrželi a Nicy to vyřešil po svém.Přeju vám at' jste na vánoce všichni doma bud s bříškem nebo s mimískem v náručí. :-) :-)

Velká gratulace :kytka: , tak to už máme miminka 3 :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
16.12.10 21:11

I tobě Eva a Vešek gratuluji k holčičce.Jsem zvědavá kolik nás to stihne ještě do vánoc. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky