Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mitri: určitě jeď,jestli je to plodovka tak opravdu teče furt. Jinak mě taky nejdřív praskla voda a druhej den mi začali dávat kapačky.
talinko: super tak se snažte ať už jedete a máte to za sebou. ![]()
Lucy to je dobře že je vše v pořádku, však uvidíš když tak svátky budeš doma a pak huráá do porodnice ![]()
Přeji všem krásné prožití svátků vánočních a ať vám to vše dobře dopadne.nevím kdy se tu zase ukážu,mám toho trošku moc
![]()
Ahoj holky,taky všem přeju krásné Vánoce,užijte si je ![]()
Lucy,tak super,že je vše ok a váha malé stačí,třeba bude mít i malinko víc.Taky jsem zvědavá,jestli tady budeme mít nějaké přímo vánoční miminko,třeba jo ![]()
Tak se holky hlásím, jsem doma, ale ještě pořád celá
14 dní jsem byla v nemocnici, kvůli tomu vyššímu tlaku, 2× mi porod vyvolávali, ale nic, jen jsem podruhé měla bolesti, ale pak odešly, nebylo to prý ještě připravené
Pustili mě na propustku na svátky domů, dnes jedu zpět a dnes mám termín, tak snad už to bude a když ne, snad se mnou už budou něco dělat, zas nějaký to vyvolání, už to musí jít
Ať jsme do konce roku doma
Přenášet mě snad nenechají, i kvůli tomu tlaku, primář říkal, že do konce roku to bude, tak teda doufám, že ano
Až budeme doma, tak se ozvu, tam wifi jaksi nezavedli, v nemocnici ![]()
Tak jsem jela do nemocnice a nechali si mě tam přes noc na pozorování..každou hodinu mě budili na monitory a na vánoce mě pustili na propustku domu..25.12 jsem měla termín..Jezdím tam teď každé ráno na monitory a zítra mě bude prohlížet primář a možná mi budou vyvolávat porod..Jenže moje mimi je prý maličké podle UZ má 2400g …A to jsem se na poslední prohlídce ptala svého gynekologa jestli je vše v pořádku jestli má dobrou váhu a je normálně veliká …říkal že je veliká akorád a mě v nemocnici řekli že bude maliká a že jí budou víc pozorovat…Už aby byla venku..Začíná mě děsit že se nic neděje..
Evula82 píše:Tak se holky hlásím, jsem doma, ale ještě pořád celá
14 dní jsem byla v nemocnici, kvůli tomu vyššímu tlaku, 2× mi porod vyvolávali, ale nic, jen jsem podruhé měla bolesti, ale pak odešly, nebylo to prý ještě připravené
Pustili mě na propustku na svátky domů, dnes jedu zpět a dnes mám termín, tak snad už to bude a když ne, snad se mnou už budou něco dělat, zas nějaký to vyvolání, už to musí jít
Ať jsme do konce roku doma
Přenášet mě snad nenechají, i kvůli tomu tlaku, primář říkal, že do konce roku to bude, tak teda doufám, že ano
Až budeme doma, tak se ozvu, tam wifi jaksi nezavedli, v nemocnici
Ahoj Evulko,myslela jsem,že už budeš mít mimi u sebe.Já se asi nikdy nedočkám
Držím ti pěsti,ať je vše ok ![]()
mytri píše:
Tak jsem jela do nemocnice a nechali si mě tam přes noc na pozorování..každou hodinu mě budili na monitory a na vánoce mě pustili na propustku domu..25.12 jsem měla termín..Jezdím tam teď každé ráno na monitory a zítra mě bude prohlížet primář a možná mi budou vyvolávat porod..Jenže moje mimi je prý maličké podle UZ má 2400g …A to jsem se na poslední prohlídce ptala svého gynekologa jestli je vše v pořádku jestli má dobrou váhu a je normálně veliká …říkal že je veliká akorád a mě v nemocnici řekli že bude maliká a že jí budou víc pozorovat…Už aby byla venku..Začíná mě děsit že se nic neděje..
Přeju hodně štěstí,ať dobře dopadne a už máš malou u sebe ![]()
Ahoj,
tak já se taky naposledy hlásím 2v1, zítra ráno mám nástup na císaře. Všem vám držím palce, aby to dobře dopadlo a miminka byla zdravá.
Ahoj holky, tu nemocnici vám teda nezávidím
. Ale aspoň jste pod kontrolou, určitě všechno dobře dopadne a brzo budete držet v náručí ty svoje drobečky
. Já teď nemám moc času sem chodit. Vůbec si nedokážu představit, jak to zvládnu sama, až půjde manžel do práce
, zatím se věnuju spíš Páje a o Vašíka se stará manžel.. Ale zase si říkám, že to samé mě napadalo, když jsem přijela z porodnice s Vašíkem a zvládli jsme to, takže teď to snad nějak půjde taky
. Zatím se mějte hezky a vše nejlepší v roce 2011
.
Ahoj holky!Tak jsem na tom stejně jako Pája… ![]()
Zítra ráno nastupuju na plánovaného císaře,ale už se tady neukážu,tak vám všem přeju krásný zbytek Vánoc a do Nového roku hlavně hodně zdravíčka pro vás i pro miminka!
A ať vám to všechno dobře dopadne…
![]()
ty nemocnice nezávidím
ale aspoň že jsou propustky a že jsou mimča pod kontrolou ![]()
u nás taky pořád nic
(je pravda, že teprve dneska mám TP..), tak doufám, že do konce roku už se pindě rozhodne podívat se na svět..
jsem ráda, že vánoce ještě vydržel, Vojta byl úžasnej, dárečky a stromeček a všechno a takhle to bylo v klidu a mohla jsem si to užít s ním.. ![]()
držím palce na všechny SC a vyvolávání
a doufám, že se už brzo tady sejdeme všichni s miminky!!
Ahoj holky,tak se hlásím z kontroly.
Nález krásnej,hrdlo spotřebované CS 8.
Doktor se mě ptal,kdy chci rodit,tak jsem mu řekla,že hned
a on povídá,hned to nejde,termín máte zítra,tak co takhle ve středu,když se to do té doby nerozjede samo?Tak jsem šťastná jako blecha ![]()
Ve středu v 6:30 nastupuju do porodnice,jestli to teda nepřijde dřív ![]()
Taky vám všem držím palce ![]()
Tálinko a to ti to budou vyvolávat ze zdravotních důvodů? jinak nechávají přenášet,ne?
já jdu na ko zítra,tak jsem zvědavá.. ![]()
adeeelia píše:
Tálinko a to ti to budou vyvolávat ze zdravotních důvodů? jinak nechávají přenášet,ne?já jdu na ko zítra,tak jsem zvědavá..
ne ze zdrav důvodů ne.Říkal mi,že kvůli tomu nálezu,že je zbytečný na něco čekat,že už se to nemá ani kam posunout,že je to prostě k porodu hned.A říkal,že si myslí,že přijedeme stejně možná v noci nebo zítra přes den ![]()