TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
494
23.12.10 13:11

Mitri: určitě jeď,jestli je to plodovka tak opravdu teče furt. Jinak mě taky nejdřív praskla voda a druhej den mi začali dávat kapačky.
talinko: super tak se snažte ať už jedete a máte to za sebou. :palec:
Lucy to je dobře že je vše v pořádku, však uvidíš když tak svátky budeš doma a pak huráá do porodnice :mrgreen:

Přeji všem krásné prožití svátků vánočních a ať vám to vše dobře dopadne.nevím kdy se tu zase ukážu,mám toho trošku moc :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
23.12.10 17:43

Ahoj holky,taky všem přeju krásné Vánoce,užijte si je :huban:
Lucy,tak super,že je vše ok a váha malé stačí,třeba bude mít i malinko víc.Taky jsem zvědavá,jestli tady budeme mít nějaké přímo vánoční miminko,třeba jo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
26.12.10 11:43

:mavam: Tak se holky hlásím, jsem doma, ale ještě pořád celá :roll: 14 dní jsem byla v nemocnici, kvůli tomu vyššímu tlaku, 2× mi porod vyvolávali, ale nic, jen jsem podruhé měla bolesti, ale pak odešly, nebylo to prý ještě připravené :think: Pustili mě na propustku na svátky domů, dnes jedu zpět a dnes mám termín, tak snad už to bude a když ne, snad se mnou už budou něco dělat, zas nějaký to vyvolání, už to musí jít :lol: Ať jsme do konce roku doma :-) Přenášet mě snad nenechají, i kvůli tomu tlaku, primář říkal, že do konce roku to bude, tak teda doufám, že ano :-) Až budeme doma, tak se ozvu, tam wifi jaksi nezavedli, v nemocnici :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
26.12.10 12:25

Tak jsem jela do nemocnice a nechali si mě tam přes noc na pozorování..každou hodinu mě budili na monitory a na vánoce mě pustili na propustku domu..25.12 jsem měla termín..Jezdím tam teď každé ráno na monitory a zítra mě bude prohlížet primář a možná mi budou vyvolávat porod..Jenže moje mimi je prý maličké podle UZ má 2400g …A to jsem se na poslední prohlídce ptala svého gynekologa jestli je vše v pořádku jestli má dobrou váhu a je normálně veliká …říkal že je veliká akorád a mě v nemocnici řekli že bude maliká a že jí budou víc pozorovat…Už aby byla venku..Začíná mě děsit že se nic neděje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
26.12.10 18:35
Evula82 píše: :mavam: Tak se holky hlásím, jsem doma, ale ještě pořád celá :roll: 14 dní jsem byla v nemocnici, kvůli tomu vyššímu tlaku, 2× mi porod vyvolávali, ale nic, jen jsem podruhé měla bolesti, ale pak odešly, nebylo to prý ještě připravené :think: Pustili mě na propustku na svátky domů, dnes jedu zpět a dnes mám termín, tak snad už to bude a když ne, snad se mnou už budou něco dělat, zas nějaký to vyvolání, už to musí jít :lol: Ať jsme do konce roku doma :-) Přenášet mě snad nenechají, i kvůli tomu tlaku, primář říkal, že do konce roku to bude, tak teda doufám, že ano :-) Až budeme doma, tak se ozvu, tam wifi jaksi nezavedli, v nemocnici :-(

Ahoj Evulko,myslela jsem,že už budeš mít mimi u sebe.Já se asi nikdy nedočkám :cry: Držím ti pěsti,ať je vše ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
26.12.10 18:36
mytri píše:
Tak jsem jela do nemocnice a nechali si mě tam přes noc na pozorování..každou hodinu mě budili na monitory a na vánoce mě pustili na propustku domu..25.12 jsem měla termín..Jezdím tam teď každé ráno na monitory a zítra mě bude prohlížet primář a možná mi budou vyvolávat porod..Jenže moje mimi je prý maličké podle UZ má 2400g …A to jsem se na poslední prohlídce ptala svého gynekologa jestli je vše v pořádku jestli má dobrou váhu a je normálně veliká …říkal že je veliká akorád a mě v nemocnici řekli že bude maliká a že jí budou víc pozorovat…Už aby byla venku..Začíná mě děsit že se nic neděje..

Přeju hodně štěstí,ať dobře dopadne a už máš malou u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.12.10 21:00

Ahoj,
tak já se taky naposledy hlásím 2v1, zítra ráno mám nástup na císaře. Všem vám držím palce, aby to dobře dopadlo a miminka byla zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
26.12.10 21:08

Ahoj holky, tu nemocnici vám teda nezávidím :-( . Ale aspoň jste pod kontrolou, určitě všechno dobře dopadne a brzo budete držet v náručí ty svoje drobečky :potlesk: . Já teď nemám moc času sem chodit. Vůbec si nedokážu představit, jak to zvládnu sama, až půjde manžel do práce 8-o , zatím se věnuju spíš Páje a o Vašíka se stará manžel.. Ale zase si říkám, že to samé mě napadalo, když jsem přijela z porodnice s Vašíkem a zvládli jsme to, takže teď to snad nějak půjde taky :think: . Zatím se mějte hezky a vše nejlepší v roce 2011 :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
27.12.10 06:59

Ahoj holky!Tak jsem na tom stejně jako Pája… :oops:
Zítra ráno nastupuju na plánovaného císaře,ale už se tady neukážu,tak vám všem přeju krásný zbytek Vánoc a do Nového roku hlavně hodně zdravíčka pro vás i pro miminka! :huban: A ať vám to všechno dobře dopadne… :kytka: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.12.10 10:46

ty nemocnice nezávidím :( ale aspoň že jsou propustky a že jsou mimča pod kontrolou :srdce:

u nás taky pořád nic :mrgreen: (je pravda, že teprve dneska mám TP..), tak doufám, že do konce roku už se pindě rozhodne podívat se na svět..
jsem ráda, že vánoce ještě vydržel, Vojta byl úžasnej, dárečky a stromeček a všechno a takhle to bylo v klidu a mohla jsem si to užít s ním.. :huban:

držím palce na všechny SC a vyvolávání :srdce: a doufám, že se už brzo tady sejdeme všichni s miminky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.12.10 10:52

Ahoj holky,tak se hlásím z kontroly.
Nález krásnej,hrdlo spotřebované CS 8.
Doktor se mě ptal,kdy chci rodit,tak jsem mu řekla,že hned :mrgreen: a on povídá,hned to nejde,termín máte zítra,tak co takhle ve středu,když se to do té doby nerozjede samo?Tak jsem šťastná jako blecha :dance:
Ve středu v 6:30 nastupuju do porodnice,jestli to teda nepřijde dřív :srdce:
Taky vám všem držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
27.12.10 13:37

Tálinko a to ti to budou vyvolávat ze zdravotních důvodů? jinak nechávají přenášet,ne? :nevim: já jdu na ko zítra,tak jsem zvědavá.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.12.10 14:27
adeeelia píše:
Tálinko a to ti to budou vyvolávat ze zdravotních důvodů? jinak nechávají přenášet,ne? :nevim: já jdu na ko zítra,tak jsem zvědavá.. :wink:

ne ze zdrav důvodů ne.Říkal mi,že kvůli tomu nálezu,že je zbytečný na něco čekat,že už se to nemá ani kam posunout,že je to prostě k porodu hned.A říkal,že si myslí,že přijedeme stejně možná v noci nebo zítra přes den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
27.12.10 14:41

Holky držím palce a´t to zvládnete. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.12.10 14:55
Denizah píše: