Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Adrianko, kráááásná holčička.
Já už se té naší dočkám za 5 dní. Neuvěřitelné, jak rychle to uběhlo. I tak mi to pořád přijde nějaké nereálné, že budeme mít mimčo ![]()
děkuji holky
je to poklad,tak prý to není kašel z nachlazení jen jí občas zaskočí mlíčko dozadu do krčku,musíme víc odříhávat:) když ono se tý kočičce moc říhat nece
nebojte holky však už se brzy dočkáte
![]()
tak co holčiny??Taky jste pořád v očekávání??My už máme i vánoce za sebou..Aby jsme je nemuseli odkládat..Termín mám 25.12. ale už teď cítím že to bude brzy..dnes mi trošku odtekla plodovka..čekám na manžela až se vrátí z práce..jelikož jezdí kamionem tak doufám že to stihne a bude mi oporou..Jsem den ode dne nervóznější..
Tak já taky stále čekám......
Zítra mě čeká poslední poradna s UTZ a odhadem porodní váhy tak už se nemůžu dočkat!
No a hlásím že ode dneška přesně za týden už bude malá na světě,pokud si to teda nerozmyslí ještě dřív,ale snad ne!!
![]()
mytri jestli ti odtéká plodovka tak bych asi nečekala na manžela,ale raději jela hned,ať třeba mimi nemá nějaký problémy…
![]()
Mytri taky bych vůbec nečekala,radši bych jela hned!
Tak jsem dneska byla na kontrole,musela jsem jít 2krát na monitor,protože malá při prvním spinkala,tak se to doktorovi nelíbilo.Řekl mi,že mám krásnej nález,že můžu rodit hned,tak ať prý s přítelem máme sex,ať to pošťouchneme a bude to prý hned ![]()
Tálinko no vidíš,tak šup vanu,sexík a sklenku červeného a pak hurá do porodnice!!!
Akorát by bylo blbý že bys musela být přes Vánoce ve špitálu..... ![]()
Lucy,to mi je už celkem jedno.Už jsem fakt na rozpadnutí a zase si říká,že miminko je krásný dáreček,tak to kdyžtak v porodnici zvládneme.Ale jen aby to vůbec zabralo ![]()
Tak vy snad vydržíte do příštího týdne a na zítřek ti držím pěsti,ať je všechno ok
![]()
Děkuji!
Zítra dám určitě vědět jak jsme dopadli a hlavně kolik je ta váha… ![]()
Lucy_VM píše:
Děkuji!Zítra dám určitě vědět jak jsme dopadli a hlavně kolik je ta váha…
Váha bude snad ok,neboj
já jsem se taky bála,aby nebyla moc malinká a teď si spíš říkám,že možná bude mít až moc ![]()
Ale ne,kamarádka rodila kloučka 5,10kg a to je teprve obřík.Ameli se snad vejde tak do 3,5 ![]()
jsem teď u tchýně a ta mi říkala že to neznamená že rodim..jsem prvorodička tak nevím ..ona sama má 4 děti tak si nemyslím že by si to vymýšlela..každý mi říká že porod poznám a jestli je tohle porod tak jsem to nepoznala…
![]()
jestli to byla plodovka,tak ta se nezastaví,jak praskne teče pořád ,někomu vylítne víc najednou jekomu odkapavá jako mě…,ale teče do porodu, určitě jeď hned do porodnice!!hrozí infekce dají ti preventivně antibiotika a každou hodinu budou kontrolovat ozvy!!!není to sranda!!!!! ![]()
adrianaaa píše:
jestli to byla plodovka,tak ta se nezastaví,jak praskne teče pořád ,někomu vylítne víc najednou jekomu odkapavá jako mě…,ale teče do porodu, určitě jeď hned do porodnice!!hrozí infekce dají ti preventivně antibiotika a každou hodinu budou kontrolovat ozvy!!!není to sranda!!!!!
přesně tak…!
Holky tak se hlásím z dnešní poslední poradny!
Ozvičky v pořádku,prý to vypadá že si snad užijeme Vánoce v klidu doma a uvidíme se až toho 28.12. u příjmu v porodnici!
Jinak mimčo je drobeček,odhad váhy 2800g,ale to jsem i čekala podle mého bříška!
Jinak je už krásně dopečená a všechno v porádku,takže teď už mi nezbývá než čekat kdy to přijde…
![]()
Tak holky já jdu dělat salát a Vánočku a jelikož toho budu mít zítra hodně tak vám všem rovnou popřeju krásné Vánoce,užijte si ten zítřejší den jak nejlépe to půjde!!
A kdyby se nějakému miminku zachtělo na svět,tak hlavně ať všechno dobře dopadne…!!
![]()
Ukážu se tu ještě do té doby než nastoupím do porodnice........
![]()
taky se hlásím, stále ještě nic a podle dnešního nálezu to ani nevypadá..
řekla bych, že po počátečních nesmělých pokusech to dítě vzdalo a rozhodlo se počkat po vánocích.. asi si ty svoje první chce už pořádně užít ![]()
mytri, jestli je to opravdu plodovka, je každopádně na místě jet do porodnice, protože jak píšou holky, ta uniká, nezastaví se to, může to pak ohrozit miminko, leckdy se v případech úniku plodové vody musí kontrakce vyvolávat prášky, nebo tak.. (porod musí proběhnout do 48hod po odtoku PV).
nechci tě určitě děsit, jen při úniku plodové vody platí 100 % jet do porodnice, ať už kontrakce jsou, nebo ne.
může to ale být taky jen moč, někomu se ke konci stává, že je malinko inkontinentní.. raději bych ale jela..