Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pavlo, veliká gratulace!! ![]()
Adriano, dokážu si představit ten šok, když slyšíš to houkání. Ještě že to byl planý poplach
.
U nás to vypadá jak ve válce
. Všude bordel, děti se stále budí navzájem a já si říkám, co si počnu, až půjde manžel do práce
. Asi vždycky bude muset jedno dítko počkat i za cenu řevu
. Vašík měl teď 3 dny horečky (roste mu asi 5 zubů) a to byl teprve mazec
. Ale snad už se to v dobré obrací, věřím tomu
.
ahojte
tak já jsem dnes naposledy sama doma
malá se prostě rozhodla, že se jen tak nedá, takže zítra ráno nastupuji do nemocnice na vyvolání.. mám docela strach… neměla jste některá vyvolávaný porod? co mne čeká? díky
Ahoj holky, dlouhoo jsem nepsala, ale konečně to máme za sebou. Termín jsem měla 20.12 a 21.12 jsem dostala zánět ledvin a skončila jsem v nemocnici na kapačakách. Na Vánoce jsem se nechala propustit, abych mohla být na Ježíška s dětma. 27.12 mi udělali ztěžový test a nic, porodní cesty nepřipravené, ale i tak mě 28. přijali a začali vyvylávat. Malá se narodila 29.12. v 13:07. Měla 51cm a 3680g. A to strašili čtyřkiláčkem
. Tak už jsem konečně v Novém roce doma v plném počtu
![]()
Moc gratuluji k narození miminek a že už to máte holky zasebou je to krásný mít ty uzlíčky u sebe co? Já se na toho mého chlapečka nemůžu vinadívat už bych snad nepotřebovala k životu tv. ![]()
Ahoj maminy,tak se taky hlásím ![]()
29.12. ráno jsem měla nastoupit na vyvolání,ale malá se umoudřila a rozhodla se přijít na svět bez pomoci ![]()
Amálka se nám narodila 29.12. v 01:42 měla 3400g a 50cm.Je to brouček náš milovanej ![]()
Všem gratuluju ke krásným miminkám ![]()
Zuztomas a Tálinko gratuluju mooc
![]()
Já jdu s Pavlou zítra na kontrolu, už za sebou budeme mít první měsíc. Holky, tak strašně to utíká
. Jen doufám, že jsme přibraly (teda Pája, já po Vánocích opravdu přibírat nepotřebuju
) a všechno bude v pořádku.
Ahoj holky, tak mám chvilku, malý spinká. Snad jste už všechny porodily, pár fotek jsem viděla, pěkný mimča, gratuluju
A přeju vám všem vše nej v novém roce
Mě se 28. 12. narodil Míša, 3700 g a 50 cm. Porod mi celkem 4× vyvolávali, po tom posledním pokuse se dělal zátěžový test, doktor nade mnou pomalu kroutil hlavou, diagnoza zněla nepostupující porod, takže rychle přípravy na císaře a za půl hodinky byl Míša na světě
Vůbec jsem nečekala, že bych mohla rodit císařem, ale byla to rychlovka, ani jsem si to nestačila uvědomit a už mě vezli na sál a uspávali ![]()
Maminky velká gratulace ke krásným miminkům
jste šikulky.
Evule tak to jsi měla stejný jak já. Jsem ráda že jste to všechny zvládly.
Evula, gratuluju k Míšovi, hezoučkej chlapeček
.
Jinak koukám, že jsi měla porod podobný jako já u Vašíka
.
My máme za sebou 1. kontrolu. Pavla vyrostla o 3 cm (měří 52) a přibrala 1070 g (váha 4160 g). A naše paní tabulková doktorka konstatovala, že je o 2 cm menší a o 470 g těžší než průměr
. U Vendy to bylo opačně, byl vyšší a hubeňour. Asi se nezavděčíme, nebo prostě neumíme děti podle tabulek
.