TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
3.1.11 11:29

Pavlo, veliká gratulace!! :kytka:

Adriano, dokážu si představit ten šok, když slyšíš to houkání. Ještě že to byl planý poplach :hug: .

U nás to vypadá jak ve válce :lol: . Všude bordel, děti se stále budí navzájem a já si říkám, co si počnu, až půjde manžel do práce :-? . Asi vždycky bude muset jedno dítko počkat i za cenu řevu :nevim: . Vašík měl teď 3 dny horečky (roste mu asi 5 zubů) a to byl teprve mazec :roll: . Ale snad už se to v dobré obrací, věřím tomu :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
3.1.11 17:01

ahojte :-) tak já jsem dnes naposledy sama doma :-) malá se prostě rozhodla, že se jen tak nedá, takže zítra ráno nastupuji do nemocnice na vyvolání.. mám docela strach… neměla jste některá vyvolávaný porod? co mne čeká? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
3.1.11 17:48

Ahoj holky, dlouhoo jsem nepsala, ale konečně to máme za sebou. Termín jsem měla 20.12 a 21.12 jsem dostala zánět ledvin a skončila jsem v nemocnici na kapačakách. Na Vánoce jsem se nechala propustit, abych mohla být na Ježíška s dětma. 27.12 mi udělali ztěžový test a nic, porodní cesty nepřipravené, ale i tak mě 28. přijali a začali vyvylávat. Malá se narodila 29.12. v 13:07. Měla 51cm a 3680g. A to strašili čtyřkiláčkem :-P . Tak už jsem konečně v Novém roce doma v plném počtu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
3.1.11 18:26

Moc gratuluji k narození miminek a že už to máte holky zasebou je to krásný mít ty uzlíčky u sebe co? Já se na toho mého chlapečka nemůžu vinadívat už bych snad nepotřebovala k životu tv. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21184
4.1.11 22:48

Ahoj maminy,tak se taky hlásím :-)
29.12. ráno jsem měla nastoupit na vyvolání,ale malá se umoudřila a rozhodla se přijít na svět bez pomoci :-D
Amálka se nám narodila 29.12. v 01:42 měla 3400g a 50cm.Je to brouček náš milovanej :srdce:
Všem gratuluju ke krásným miminkám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
4.1.11 22:50

Ještě vám sem dám větší fotku :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
5.1.11 08:39

Gratuluji je moc krásná:)))

• Citovat
  • Upravit
21184
5.1.11 10:27
Neladanik píše:
Gratuluji je moc krásná:)))

Taky,taky :kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.1.11 10:34

gratuluju oboum :huban: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
5.1.11 12:45

Zuztomas a Tálinko gratuluju mooc :dance: :dance: :kytka:

Já jdu s Pavlou zítra na kontrolu, už za sebou budeme mít první měsíc. Holky, tak strašně to utíká :-( . Jen doufám, že jsme přibraly (teda Pája, já po Vánocích opravdu přibírat nepotřebuju :mrgreen: ) a všechno bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
5.1.11 13:17

Ahoj holky, tak mám chvilku, malý spinká. Snad jste už všechny porodily, pár fotek jsem viděla, pěkný mimča, gratuluju :kytka: A přeju vám všem vše nej v novém roce :-) Mě se 28. 12. narodil Míša, 3700 g a 50 cm. Porod mi celkem 4× vyvolávali, po tom posledním pokuse se dělal zátěžový test, doktor nade mnou pomalu kroutil hlavou, diagnoza zněla nepostupující porod, takže rychle přípravy na císaře a za půl hodinky byl Míša na světě :-) Vůbec jsem nečekala, že bych mohla rodit císařem, ale byla to rychlovka, ani jsem si to nestačila uvědomit a už mě vezli na sál a uspávali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
5.1.11 13:21

Maminky velká gratulace ke krásným miminkům :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: jste šikulky.
Evule tak to jsi měla stejný jak já. Jsem ráda že jste to všechny zvládly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
5.1.11 13:23

Míša :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
5.1.11 13:26

Holky moc krásný fotečky s miminky :palec: jsou k zulíbání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
6.1.11 20:08

Evula, gratuluju k Míšovi, hezoučkej chlapeček :potlesk: .
Jinak koukám, že jsi měla porod podobný jako já u Vašíka :think: .

My máme za sebou 1. kontrolu. Pavla vyrostla o 3 cm (měří 52) a přibrala 1070 g (váha 4160 g). A naše paní tabulková doktorka konstatovala, že je o 2 cm menší a o 470 g těžší než průměr :roll: . U Vendy to bylo opačně, byl vyšší a hubeňour. Asi se nezavděčíme, nebo prostě neumíme děti podle tabulek :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí