TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
16.12.10 22:21

Gratuluji k novým miminkům!!!

Naše slečna se dle doktora na svět ještě nechystá, tak pevně věřím, že vydržíme do plánovaného císaře 27.12. Co ale teda nechápu - jak je tam naskládaná. Já si myslela, že jsou tam skulení jakoby do vajíčka a ona má zatím hlavičku nahoře a dole naléhá kolínkem (druhá noha je kdovíkde, ale hlavně, že tam je :- ) Doktor jen opakoval „to je poloha, to je poloha“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.12.10 09:37

gratuluju k dalšímu miminku, !!

Tálinko, CS 7 je krásný, já když měla CS 6, tak za dva dny byl Vojta na světě.. 8-)

já ani nevím, jak jsem na tom, protože paní dr. se včera neobtěžovala něčím takovým, jako je vnitřní vyšetření.. celkem mě to mrzí, prootože jsem doufala, že ho to třeba pošťouchne, a taky štve, protože jsem byla zvědavá, jak pokročil a ona si ještě klidně napsala do prukazky CS0.. jsem se asi odminula zavřela :mrgreen: :mrgreen: jinak si to neumím vysvětlit.. :mrgreen: no, uvidíme.. stejně to prostě člověk neovlivní, ty dětičky si už od mala dělají, co chtějí..
já mám těch termínů několik - od 25 do 29.12… ale je to druhé tak by nemuselo tak čekat..

no, asi pujdu se starším bobovat :mrgreen: a uvidíme, jak se mu to bude líbit :mrgreen: odklízení sněhu mu zatím nevadí.. :think: a já na to tak spoléhala.. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
17.12.10 10:16

Ahojky,tak já taky sánkovala a odklízela sníh tak mě to možná pomohlo ale nevím měla jsem docela strach když to přišlo v 37+2 že bude mimi malý ,protože obě děti jsem měla donošené a měli 2.95 a2.85 tak když jsme jeli pořád jsem říkala to nebude mít ani 2.50 a nakonec malý překvapil.No holky tak hurá na saně ale hlavně opatrně :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1690
17.12.10 12:17

Natašo ,to jsme na tom stejně.Mě doktor při posledních dvou kontrolách taky vůbec nevyšetřoval,jen se natočili ozvy a to bylo všechno… :nevim: Takže jakou mám hodnotu CS vůbec netuším! :roll: Prý až příští čtvrtek udělá vyšetření a rovnou i UTZ kvůli odhadu porodní váhy,tak se těším a doufám že do té doby vydržíme…!! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
17.12.10 12:41

Nataško,tak to je taky dobrý,že ti napíše hodnotu CS a přitom nemůže nic vědět 8-o
Já už tak moc chci mít myšku malou u sebe a taky nevím,čím jí trošku popostrčit,aby to pomohlo :think:
Lucy,to už bude mít miminko dobrou váhu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
17.12.10 12:49

No já jsem zvědavá kolik naměří… Poslední odhad mám z 32.tt 1600g. :huban: Takže teď vůbec netuším kolik by to mohlo být… :kytka: Už se těším na příští týden!!! :hug: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
17.12.10 13:04

To už bude velká princezna :huban: Mě řekli minulý čtvrtek odhad 3180g :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
17.12.10 20:18

Tak včera večer jsem zažila pořádný šok :-( . Pája u kojení zakuckala a pak jí zmodraly rty. Než mi došlo, co mám dělat, uteklo hrozně dlouhých 20 vteřin. Naštěstí po poplácání po zádech začala brečet :-( . Od té doby se mi dusila ještě 2×. Snad se brzo naučí pít bez dušení, vždycky se strašně vyděsím :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
17.12.10 20:29
Eva a Vašek píše:
Tak včera večer jsem zažila pořádný šok :-( . Pája u kojení zakuckala a pak jí zmodraly rty. Než mi došlo, co mám dělat, uteklo hrozně dlouhých 20 vteřin. Naštěstí po poplácání po zádech začala brečet :-( . Od té doby se mi dusila ještě 2×. Snad se brzo naučí pít bez dušení, vždycky se strašně vyděsím :zed: .

Evi,chudáčku,to musí být hrozný :cry: z takovýhle věcí mám hrůzu už teď.Hlavně,že to dobře dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.12.10 09:30

Evi, tak to jsou fakt děsy. A to jsi zkušená matka, co budeme dělat my prvorodičky 8-o

Lucy, mně doktor ve čtvrtek naměřil velikost malé 3340 g, ale jak říkal - odchylka může být až 20 %, může mít 2,5 kg stejně jako 4.
S tou přesností odhadů jsem ráda, že nečekám obříka, manželka kolegy z kanclu rodila přirozeně mimčo s porodní váhou 5350 g. Ty plusové tolerance můžou být zjevně zrádné…ale hlavně, že to všichni přežili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
18.12.10 12:05
MPavla píše:
Evi, tak to jsou fakt děsy. A to jsi zkušená matka, co budeme dělat my prvorodičky 8-o

Já se rozhodně nepovažuju za zkušenou matku. Spíš šílenou :mrgreen: . Neustále si představuju, co by se mohlo stát a vidím vždycky ty nejčernější scénáře :roll: a zrovna dneska jsem zjistila, že jsem zapomněla dát Pavlušce ve středu kapky Kanavit :zed: . No dám jí je dneska, snad jí to nijak neublíží. Zkušená matka hahaha :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
18.12.10 19:35

Evi,vždyť jsi skvělá máma určitě,nevymýšlej si :-) Já už se nemůžu dočkat,až budu taky máma.Nějak se to vleče :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
20.12.10 14:08

ahoj holky tak jsme doma z porodnice,malá se naridila přesně na termín v 20:08 :) 52 cm ,3420g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
20.12.10 14:19

Adrianko gratuluju k holčičce!!! :palec: :srdce: Další předvánoční dáreček… :kytka: A jakpak se jmenuje princezna?? :huban: Hoď nám fotečku až budeš mít chvilku. :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
20.12.10 14:31

Nella :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie