Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, tak i my jsme konečně na světě.. Martinek se narodil 4/1 před 6 ráno, byl rychlý jako blesk, celý porod trval dohromady 3a1/4 hodiny od první kontrakce.
trochu jsme si ale pobyli v porodnici, jelikož zežloutnul až 5.den večer a svítili ho 72 hodin.. (za což jsem nesmírně ráda, protože jeho brácha zežloutl přesně stejně, 5.den, ale doma, a musel se s tím poprat sám.., a to měli bilirubinu úplně stejně..a trvalo mu to chudákovi 3měsíce..)
všem maminkám gratuluju zpětně k mimískům, musím teprve dočíst..
no tak nutrilon my nutrilon neeeeeee…tak jí z něj bolelo bříško že mě den nejedla a tři dny nekadila…avent mám od začátku
Natašo, gratuluju k Martínkovi ![]()
Tak mi „konečně“ manžel začal chodit do práce. Je to sice záhul, ale aspoň si můžu udělat nějaký systém. Venda hrozně žárlí, od manžela, když nejsem ve stejném pokoji, vypije kaši bez problémů, ale ode mě? To jsou scény a alotria. V noci se třeba vzbudí a chce chovat, když nepochovám, začne se vztekat a vydrží vzhůru přes dvě hodiny a řve
. Teda poslední 2 dny už se to lepší, tak to snad nezakřiknu
. Pája už někdy v noci vydrží i přes 5 hodin bez jídla, jinak baští tak po 3 až 4 hodinách. Nevím kdy se zase ozvu, občas sem nahlídnu, ale nějak mi schází síly a myšlenky, abych něco napsala
.
Takže maminky a miminka mějte se moc hezky ![]()
Natašo graluluji
Jinak my taky Nutrilon nesnesly teď máme Bebu sensitive a celkem to jde,jen to kakání
![]()
Ahoj holky, co se děje s váma? Já že tu bude plno nových příspěvků a ono nic
Nějak tady na to nemám čas, ale to vy asi taky, s novýma přírůstkama
Co mimča, nezlobí?
ahojky ,no my se máme fajn,nevim ted kolik měříme a vážíme do poradny jdeme až příští týden,jinak asi něco kolem 4,8kg a 57cm
zatím plně kojíme takže je to pohodička žádné připravování jídla
hrozně nás trápí prdíky,kapeme probiotické kapičky a sab simplex…to nám trochu pomáhá ,ale je to děs
chudák malá pořád tlačí.kadí jednou za tři dny,ale za to je to pak síla
jinak je to moc šikovný šídlo moje,přikládám foto ![]()
adrianaaa tak to jste šikulky. U nás to je s prdíky stejný.my teda nekojíme, přešla jsem z beby zpět na Nutrilon a je to lepší,sice furt tlačíme,ale prdy jdou a kakáme jednou denně a samy bez pomoci
Jinak moc času tady na psaní taky nemám. domácnost mimi a občas kamarádky ![]()
a zkoušela jsi dát nutrilon comford?prý se může míchat s normálním a dělá to dobře na bříško.teď když malá nekakala týden a vypadala dost zoufale tak jsem jí dala trošku asi 30ml a do hodinky jsem slyšela v plíně bublání ![]()
Díky za radu, to jsem nevěděla.Zkusím to, teď po mateřský to koupím
Jinak už druhý den nekakáme a jsme trochu protivný,ale myslím že se to dneska povede
Užíte si pěkný víkend
![]()
Tak já Nutrilon Comfort míchám s Nutrilonem Extra, do každé várky dávám jednu odměrku Comfortu a nemáme s kakáním problém, kakáme krásně sami každý den, takže kdo máte problém s kakáním, tak doporučuju. A rosteme jak z vody, přikládám fotečku ![]()
Halooo, holky, jak se máte? Zase je tu nějak mrtvo!
Vím, ono toho času není, ale chvilku si snad najde každá
Já sem taky semtam mrknu. ![]()