Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
adeeelia píše:
no,tak to já to vidím na přenášení
a kdy jdeš na kontrolu?Nebo co ti řekli naposledy?
jdu zítra,naposledy(před týdnem) mám napsané cs2,říkala prostupná na prst a že se to nechystá..takže zítra na ko a když nic,tak budu chodit dvakrát týdně,to už sem i vůbec nechce…ale oni mi to asi nevyvolají,pokud není důvod,takže mě můžou nechat těch 10 dní přenášet ![]()
třeba se to rozjede samo od sebe
Škoda asi,že nemáš vyšší CS,jinak by ti taky asi pomohli dřív…
jé, tálinko, to závidím ![]()
já měla minule (před vánocema) CS 3.. včera na monitoru už teda byla vidět aspoň nějaká děložní činnost, díkybohu,ale jinak se mu u mě asi dost líbí.. ty časté kontroly jsou děsná otrava.. naštěstí se spokojili jen s monitorem navíc a kontrolou za týden. ale i tak..
normálně nechávají 10-12 dnů přenášet..
no a sestřenka s CS asi 7 přenášela 14 dní,.. a to jí vyhrožovali předčasným porodem skoro od pulky těhotenství..
ono si ty děti často dělají už v bříšku, co chtějí..
![]()
Natašo,tak snad se miminku brzo bude cxhtít na svět ![]()
Mě taky strašili předčas. porodem a prdlajs ![]()
tak mě dnes řekl,že to ještě není nachystané,v pátek kontrola a pokud stále nic,tak domluvíme termín porodu.. ![]()
ahojky přeju hodně štěstí a zdravá miminka..:)my byli včara s Nellinkou na KO po týdnu a z 3295g jsme přibrali na 3725g
jestli to takhle pujde dál budu na ní potřebovat na třetím měsíci jeřáb
…ale jinak strašná noc ,dostala jsem zánět prsu,nemžu hýbat pulkou těla jak to bolí a mám 40-ky horečky..do toho malá měla včera poiprvé prdíky,od šesti do pulnoci nezamouřila oko a břečela
chudaček maličkej…a aby toho nebylo málo přítel šel dnes poprvé do práce po dovče a to na rání od šesti..takže jsem to musela zvaladnout v horečkám..:(chudáček malá.....taak jí to bolelo…hroznej pohkled:(
adrianaaa: tak to jste si taky užili. Já to měla stejný. Na ten zánět zkus tvaroh po kojení vytáhne ti to tu horkost a před kojením hodně nahřát. Hodně to bolí,ale malá ti to rozkojí.Budu na tebe myslet. A na prdíky,zkus masáž bříška,já koupila gel pupík a to pomohlo a ještě často pokládám na bříško a cvičíme s nožičkama. Ale uvidíš sama co pomůže.
Holky tak to zvládněte
![]()
ahojte
dlouho jsem nepsala, ale to proto, že nám kotě překousalo kabel od internetu
jinak jsem už 4 dny po termínu a na porod to zatím nevypadá
ale už jsem měla asi 5 poslíčků
bolel mne podbřišek, tak to bylo asi ono
tak uvidíme.. když se malá nerozhodne do příštího úterý že už se jí chce, nastupujeme do nemocnice
ach jo
tak snad se rozhodne o víkendu
ten by byl fajn
tak se zatím mějte, jdu kupovat ten kabel, at nemusím obrážet internetový kavárny ![]()
fuj holky já dostala málem infarkt,když mě ve čtyři ráno začla houkat Nannynka
naštěstí to byl snad planý poplach malá spokojeně spinkala ![]()
adrianaaa: jejda to by mě teda taky viděsilo,hlavně že je v pořádků.Ale jak půjdeš na prohlídku tak to určitě řekni. Nám se stává že při odříhnutí zatajíme dech a to jsu trochu nervozní,že nedejchá.Jinak naštěstí nám nic nehouká.
no ona není moc spolehlivá,třeba v porodnici jsem ji zapoměla vypnou a až po deseti minutách kojení koukám jak si spokojkeně bliká…docela mazec.ale mudře určitě zavolám hned 2.1. na KO jdem až za 14dní
Ahoj,
vidím, že se tu nic moc neděje, všichni jsou v porodnice nebo mají plné ruce práce ![]()
Nám se 27.12. narodila Jolanka, vážila 3150 g a měřila 49 cm. První dva dny po operaci byly krušnější, ale teď už je všechno v pohodě - a hlavně ten výsledek za to stojí ![]()
Všem vám přeju hlavně zdravá a spokojená miminka a ať se aspoň trochu vyspíme ![]()