TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7276
27.12.10 15:10

no,tak to já to vidím na přenášení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.12.10 15:38
adeeelia píše:
no,tak to já to vidím na přenášení :zed:

a kdy jdeš na kontrolu?Nebo co ti řekli naposledy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
27.12.10 17:35

jdu zítra,naposledy(před týdnem) mám napsané cs2,říkala prostupná na prst a že se to nechystá..takže zítra na ko a když nic,tak budu chodit dvakrát týdně,to už sem i vůbec nechce…ale oni mi to asi nevyvolají,pokud není důvod,takže mě můžou nechat těch 10 dní přenášet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.12.10 18:34

třeba se to rozjede samo od sebe :hug: Škoda asi,že nemáš vyšší CS,jinak by ti taky asi pomohli dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.12.10 10:13

jé, tálinko, to závidím :dance:
já měla minule (před vánocema) CS 3.. včera na monitoru už teda byla vidět aspoň nějaká děložní činnost, díkybohu,ale jinak se mu u mě asi dost líbí.. ty časté kontroly jsou děsná otrava.. naštěstí se spokojili jen s monitorem navíc a kontrolou za týden. ale i tak..
normálně nechávají 10-12 dnů přenášet..
no a sestřenka s CS asi 7 přenášela 14 dní,.. a to jí vyhrožovali předčasným porodem skoro od pulky těhotenství.. 8-o ono si ty děti často dělají už v bříšku, co chtějí.. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
28.12.10 11:39

Natašo,tak snad se miminku brzo bude cxhtít na svět :hug:
Mě taky strašili předčas. porodem a prdlajs :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
28.12.10 20:19

tak mě dnes řekl,že to ještě není nachystané,v pátek kontrola a pokud stále nic,tak domluvíme termín porodu.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
29.12.10 08:27

ahojky přeju hodně štěstí a zdravá miminka..:)my byli včara s Nellinkou na KO po týdnu a z 3295g jsme přibrali na 3725g ;) jestli to takhle pujde dál budu na ní potřebovat na třetím měsíci jeřáb :D…ale jinak strašná noc ,dostala jsem zánět prsu,nemžu hýbat pulkou těla jak to bolí a mám 40-ky horečky..do toho malá měla včera poiprvé prdíky,od šesti do pulnoci nezamouřila oko a břečela :(chudaček maličkej…a aby toho nebylo málo přítel šel dnes poprvé do práce po dovče a to na rání od šesti..takže jsem to musela zvaladnout v horečkám..:(chudáček malá.....taak jí to bolelo…hroznej pohkled:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
29.12.10 12:03

adrianaaa: tak to jste si taky užili. Já to měla stejný. Na ten zánět zkus tvaroh po kojení vytáhne ti to tu horkost a před kojením hodně nahřát. Hodně to bolí,ale malá ti to rozkojí.Budu na tebe myslet. A na prdíky,zkus masáž bříška,já koupila gel pupík a to pomohlo a ještě často pokládám na bříško a cvičíme s nožičkama. Ale uvidíš sama co pomůže.
Holky tak to zvládněte :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
29.12.10 14:24

ahojte :-) dlouho jsem nepsala, ale to proto, že nám kotě překousalo kabel od internetu :-) jinak jsem už 4 dny po termínu a na porod to zatím nevypadá :-) ale už jsem měla asi 5 poslíčků :-D bolel mne podbřišek, tak to bylo asi ono :-) tak uvidíme.. když se malá nerozhodne do příštího úterý že už se jí chce, nastupujeme do nemocnice :-( ach jo :-( tak snad se rozhodne o víkendu :-) ten by byl fajn :-) tak se zatím mějte, jdu kupovat ten kabel, at nemusím obrážet internetový kavárny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.12.10 07:00

fuj holky já dostala málem infarkt,když mě ve čtyři ráno začla houkat Nannynka :cry: naštěstí to byl snad planý poplach malá spokojeně spinkala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
31.12.10 15:44

adrianaaa: jejda to by mě teda taky viděsilo,hlavně že je v pořádků.Ale jak půjdeš na prohlídku tak to určitě řekni. Nám se stává že při odříhnutí zatajíme dech a to jsu trochu nervozní,že nedejchá.Jinak naštěstí nám nic nehouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.12.10 16:45

no ona není moc spolehlivá,třeba v porodnici jsem ji zapoměla vypnou a až po deseti minutách kojení koukám jak si spokojkeně bliká…docela mazec.ale mudře určitě zavolám hned 2.1. na KO jdem až za 14dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
3.1.11 10:43

Ahoj,
vidím, že se tu nic moc neděje, všichni jsou v porodnice nebo mají plné ruce práce :-)

Nám se 27.12. narodila Jolanka, vážila 3150 g a měřila 49 cm. První dva dny po operaci byly krušnější, ale teď už je všechno v pohodě - a hlavně ten výsledek za to stojí :srdce:

Všem vám přeju hlavně zdravá a spokojená miminka a ať se aspoň trochu vyspíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
3.1.11 10:46

gratuluju je nádherná :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie