TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
20.12.10 14:41
:srdce: :huban: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
20.12.10 15:05

Ahoj holky, tak já mám termín dneska. Byla jsem v porodnici na monitoru a ultrazvuku na biometrii a pak na poradně. Monitor: děložní činnost - rovná čára, ani kontrakcička. Ultrazvuk: malá naprosto v pohodě, plodovky dost, odpovídá velikostně termínu, má 3495g ale ven se nechystá. Kontrola v poradně: nic, neotevřená a vůbec nic nechystá :cry: :cry: :cry: :cry:
Já prostě neporodím :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
20.12.10 16:15
adrianaaa píše: :srdce: :huban: :srdce:

Moc ti gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: Nellinka je krásná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
20.12.10 16:17
zuztomas píše:
Ahoj holky, tak já mám termín dneska. Byla jsem v porodnici na monitoru a ultrazvuku na biometrii a pak na poradně. Monitor: děložní činnost - rovná čára, ani kontrakcička. Ultrazvuk: malá naprosto v pohodě, plodovky dost, odpovídá velikostně termínu, má 3495g ale ven se nechystá. Kontrola v poradně: nic, neotevřená a vůbec nic nechystá :cry: :cry: :cry: :cry:
Já prostě neporodím :cry: :cry: :cry:

Tak to je mi líto,ale to se může změnit během chvilky :hug: já jsem otevřená už dlouho a CS mám 7 a nic :nevim: po tom všem,co mě strašili,že porodím už v 7.měsíci si myslím,že nakonec budu přenášet.Každý den si říkám,že dneska to přijde a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
20.12.10 17:05

tálinka
díky za podporu, ale asi nezmění, neumím rodit spontálně, obě moje děti museli vyvolávat. Spíš mi vadí, že malá už je hotová, odpovídá termínu a doktor mi přesto řekl, že přenášet můžu 11dní tak není kam spěchat. Přijde mi to zbytečný. U prvních dětí taky nespěchali a nakonec měly obě zkaženou vodu a malá víc jak 4,2kg, ale nikdo se se mnou nebaví. I doktor mi řekl, že sama neporodím a budou muset vyvolávat, ale očividně nespěchají. 11dní odpovídá na silvestra. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
20.12.10 17:18

zuztomas:
tak to by mě teda naštvali :cert: to se nedivím,že jsi smutná.Opravdu se s nima nejde domluvit,aby ti to vyvolali dřív?To teda nechápu,na co čekají,když vědí,že samo se to nerozjede :nevim: :zed: A doktora máš pořád stejného?On ví jak jsi to tenkrát měla a nechá tě zase přenášet?Bože to jsou věci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
20.12.10 18:26

tálinka
to je právě problém u Apolináře, v poradně nikdy nevíš co tam bude za doktora, střídají se jak na běžícím pásu a pokaždý je tam někdo jiný, ale rodila jsem tam všechny děti, tak předpokládám, že není problém podívat se mi do karty, když jim to říkám :cry: ale spíš je to o nezájmu :poblion: minulé pondělí, tam právě byla paní doktorka, která se snažila, viděla, že jsem už měla čtyřkiláčka a že sama rodit nezačínám, proto mne poslala na ten ultrazvuk, stím, že pokud bude malá v normě, tak to nebudem protahovat zbytečně. Dnes tam byl pan doktor a všechno je jinak a paní doktorka má přes svátky dovolenou, takže jsem se nedovola ani na to na čem jsme se domluvili minule :poblion: :poblion: pravá ruka tam neví co dělá levá. Znovu tam jdu ve čtvrtek, tak snad tam bude někdo ochotný k domluvě. Dnešní pan doktor byl arogant, kterýho jsem očividně otravovala s nějakým porodem co není akutní :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
20.12.10 18:33

zuztomas
no to si taky říkám,že není problém podívat se do karty,nebo tě prostě vyslechnout,jak to u tebe probíhalo.Ale holt když se nechce… :zed: To je přístup,fakt :roll:
Budu ti držet pěsti,ať je tam ve čtvrtek někdo normální :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
20.12.10 18:37

Gratuluji k Nellince nádherné jméno taky mám doma Nelinku. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
85
20.12.10 18:59

tálinka
Taky doufám, že tam bude někdo jiný. Díky za podporu, nějak to na mne padlo, doufala jsem že budu mít malou na Ježíška doma a nakonec budu ráda když to stihnu do konce roku. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
20.12.10 19:11

ahojte :-) jsem tu nová, tak doufám, že nevadí,že vám do toho takhle vlezu :-) nečetla jsem celou diskuzi, jen asi posledních 5 stran, tak vím,že už se tu skoro všechny znáte.. já mám termín 25.12 a už teď se hrozně nudím a snažím se šetřit, abych byla na Ježíška ještě doma :-) doufám, že se nebudete zlobit, když se na něco zeptám.. všechny tu píšete o všech možných vyšetřeních, které máte za sebou a co všechno víte a já nějak nic nevím.. je to normální? jediné na co chodím každý týden jsou ozvy.. poslední UTZ jsem měla ve 32 týdnu, odhad malé 1600 g a to je vlastně vše.. jo a ještě jsem si našla v průkazce údaj CS 2 ( někdo si tu o nich taky psal) a to vůbec nevím co znamená? mohli byste mi poradit? když jsem se v poradně ptala, jak to vypadá, kdy by se mohlo rodit,tak mi bylo řečeno,že zatím ne.. nějak nemám ani poslíčky, nebo ne alespon takové jako ostatní, maximálně mi ztvrdne břicho a jinak nic..
omlouvám se za román, ale jak jsem už napsala, hrozně už se doma nudím a asi přemýšlím nad hloupostma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
20.12.10 19:11
zuztomas píše:
tálinka
Taky doufám, že tam bude někdo jiný. Díky za podporu, nějak to na mne padlo, doufala jsem že budu mít malou na Ježíška doma a nakonec budu ráda když to stihnu do konce roku. :cry: :cry:

No,tak to já taky :cry: to byl pořád předčasný porod a prd (samozřejmě jsem ráda,že se nenarodila předčasně)ale říkám si,že teď už by to bylo úplně stejný a chtěla bych jí mít už v pátek doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
20.12.10 19:17

Veverko ahooj,vítej :kytka:
mě dělali UTZ častěji možná proto,že mi hrozil před. porod :nevim:
CS je cervix skóre a hodnotí se stav děložního čípku a jestli naléhá hlavička atd.

tady si o tom třeba můžeš počíst:

http://www.tehulky.estranky.cz/…x-skore-_CS_
No ale o tom kdy porodíš to asi nic moc neříká,protože někdo má CS 1 a rodí ještě ten den a třeba já mám CS 7 a zatím nic :-)
Tak ty bys raději ještě byla na Vánoce 2v1?A jak pak se bude princezna jmenovat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
20.12.10 19:25

Holky,holky,myslím na Evulku :think: 8.12. tu byla naposledy a 9. nastupovala do nemocnice,kvůli tomu tlaku.Doufám,že jsou s miminkem v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
20.12.10 19:26

Zuzi tak to mě mrzí… :-( Ale jak psala Tálinka,nic není ztracené,všechno se může změnit během několika hodin…!! :kytka: :srdce: A co takhle zkusit nějaké babské rady a mimčo z toho bříška trochu popohnat…?? :nevim: Vyběhnout schody,dát si horkou vanu,sklenku červeného a nakonec sex,třeba by něco zabralo…!! :palec: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí