TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7276
12.12.10 16:14

Evi,tak gratulace!! :kytka: a čekáme fotečku bobíska  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
12.12.10 16:19

moooc velká gratulace Evi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
12.12.10 16:25

Evi,taky mooc gratuluju,to je krásný,že už máš holčičku u sebe :huban: Měli jste jí jako překvapení,jestli se nepletu,viď.Tak vám vyšel krásně páreček :dance:

Adriano,no hlavně,že jsi ty i malá v pořádku,to nevadí,že jsi tam jela zbytečně.A malá má pěkný odhad váhy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
12.12.10 16:26
popovicatka píše:
Ahoj já mám termín 28.12 podle PM a podle UZ mám 26.12,,všem maminkám a miminkám přeji hodně štěští.

Já tobě taky přeju,ať to vše dobře dopadne :kytka: a termín podle PM máme stejně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
13.12.10 09:54

Evi, já jsem se připojila, když jsi tu nebyla. Rovněž MOC gratuluji k holčičce (a ještě moje jmenovkyně :kytka: )

Chtěla jsem se zeptat - kolik si berete sebou do nemocnice porodnických/normálních vložek a jednorázových kalhotek? Stále nemám dobaleno :oops: , ale poté, co jsem nacpala do tašky dva balíky vložek, vlhčené ubrousky a plenky pro prcka, tak je tam skoro plno :roll: A to mě čeká císař, tak bude pobyt oproti normálu prodloužen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
13.12.10 10:50
MPavla píše:
Evi, já jsem se připojila, když jsi tu nebyla. Rovněž MOC gratuluji k holčičce (a ještě moje jmenovkyně :kytka: )Chtěla jsem se zeptat - kolik si berete sebou do nemocnice porodnických/normálních vložek a jednorázových kalhotek? Stále nemám dobaleno :oops: , ale poté, co jsem nacpala do tašky dva balíky vložek, vlhčené ubrousky a plenky pro prcka, tak je tam skoro plno :roll: A to mě čeká císař, tak bude pobyt oproti normálu prodloužen.

Já mám sbalené dvě balení porodnických vložek,jeden balíček normálních a porod. kalhotky mám troje.Prý se dají přeprat a jsou rychle suché,tak to snad bude stačit.No kdyžtak doveze přítel,co bude potřeba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.12.10 11:15

Evi, gratulace!!! :kytka: :kytka: :kytka:

taška do porodnice záleží na porodnici.. s Vojtou jsem nepotřebovala nic, než své osobní věci, jako je toaletní taštička, pyžamo a župan, podprsenky a botky plus plínky jednorázové a ubrousky, ty stačily až druhý den… všechno ostatní jsem dostala. vložky, kalhotky, vlžky do podprsenky, na mimčo oblečení kolik jsem chtěla, kosmetiku…
teď jdu do stejné porodnice /podolí/ a všechno tohle mám sbalené.. (šetří se všude..)

vím, že dostanu 2 balení vložek a jedny kalhotky. miminko mi oblečou, ale když bude víc blinkat, sestry budou mít kecy a bude to problém měnit..

takže mám sbaleno tohle: (třeba se to bude někomu hodit) župan, botky, 3 košile, 3 podprsenky, 3 síťované kalhotky, 2 balení vložek (já krvácela s Vojtou hoodně), tři malé ručníky, jednorázové papírové utěrky (hodí se na všechno), velkou protičůrací podložku do postele (mám fobii, že mi vložky protečou, resp. stávalo se mi to..)
pro mimčo dvoje kalhotky a dvě body a tři trička, troje ponožtičky, 2 čepičky, 3 bavlněné rukavičky (vojta si škrábal obličejík..),čistící ubrousky, plenky,
Vodu se sportovním uzávěrem, triko k porodu.
toaletní potřeby
knížku, tužku a blok.. nabíječku na mobil, náhradní baterku do foťáku (jsme experti na to, že nám vždycky dojde…)
nafukovací kruh

Pavli, po císaři se tolik nekrvácí, a kalhotky schnou opravdu dobře..
no a třeba v podolí se po sekci pouští 4 den, standardně, to jsem před 3 lety šla standardně po norm porodu.. takže zas tak moc prodloužené to není :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
13.12.10 11:39

Nám bylo řečeno (budu rodit na Vsetíně), že po císaři 2 dny na JIP + 4 dny na porodním. Nebo tak nějak, vychází to skoro na týden. Navíc sestřička na kurzu říkala, že nerady vidí praní a sušení těch jednorázových kalhotek :nevim: …hold jsem prvorodička, tak nic nevím. Ale ono to nějak dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.12.10 12:21

Taktéž gratulace :potlesk: …A závist :-D Já už teď přemýšlím jestli ten porod nemůžu nějak vyvolat ..No ale na druhou stranu si říkám že se tý mojí rošťaňdě u mě líbí tak co bych jí vyháněla.. :mrgreen: Je to poslední týden a ten se povleče..A při mém štěstí budu přenášet..už sotva lezu …teda já říkám že nechodím že se jen přemisťuju :lol: zítra mi mají přijít vísledky z kultivace tak mám maličkej stres …Všem přeju krásný Vánoce a zdravé dětičky…Pro mě to budou ty nejkrásnější Vánoce v životě i kdybych měla být v nemocnici..Tak držím palečky!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
13.12.10 14:37

Evi taky moc gratuluju ke zdravé holčičce!!! :kytka: :srdce: :hug: To je krásný že už budete u stromečku celá rodinka… :huban: :srdce: My se zatím pořád držíme 2 v 1 a snad ještě do Vánoc budem! :wink: Jinak malá začíná být občas pěkně divoká,až mě z každýho pohybu bolí bříško a o tom spánku,to radši ani nemluvím… :oops: Zajímalo by mě kdy v životě se ještě pořádně vyspím,když teď to vůbec nejde…!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.12.10 20:42

páni, tak Vsetín má asi málo rodiček, tady jsi na JIP max. den, někdy to není ani 24hodin, další 3dny standard a šup domů.. já bych po SC byla tedy raději déle pod dohledem, .. a i po porodu - ty 4 dny mi přišly OK.. ale asi je to tím, že jsem žena dr… :) a během 1. těhot. jsem si přečetla gynekologii porodnictví, a během druhého jsem se zdokonalovala v nabitých znalostech a v interní medicíně,… :mrgreen:

no, že se jim nelíbí to přepírání se moc nedivím, ono jde o to, jestli maminky přepírají kalhotky krvavé, to je pak hnus, nehygienické, ale pokud jsou čisté, jen je přemáchnou kvůli svojí pohodě, pak nechápu problém..

Lucy - ujišťuju tě, že několik dalších let se nevyspíš :mrgreen:
já teda měla kliku na spavce, taky před porodem jsem naspávala do zásoby, nedělalo mi to problém.. zato teď, jako spát můžu, ale starší je problém..
třeba včera - pro pobavení - usnul nečekaně v 18.15 mi na klíně. v 20,40 byl vzhůru, s brekem, nic nepomáhalo, musela jsem jít s ním spát, (resp. on spí v naší posteli s námi, standardně, ..) on neusnul, a zhruba o půlnoci se mi pozvracel do postele.. (má děsný kašel, bylo to asi z hlenů..).. usnul až ve 2 ráno a v 8 mě probudil úder knížkou do oka - maminko, budeme vstávat, budeme si číst.. nechápu, kde bere energii (po o nespí už od 2 let..) - a muž včera nebyl doma, sloužil, poslední služba v prosinci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
13.12.10 22:05

No kdyby mi to alespoň šlo spát do zásoby,ale já fakt nezaspím ani těch 8 hodin a to jsem tak unavená…Ale jakmile lehnu do postele tak to prostě nejde! :nevim: Pomalu půlku noci koukám do zdi a to jsem dříve byla tvrdý spáč a usínala do 5 minut po zalehnutí…!! :oops: A přes den,to mám zase jiný program a nedonutím se jít si lehnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
14.12.10 07:18
Lucy_VM píše:
No kdyby mi to alespoň šlo spát do zásoby,ale já fakt nezaspím ani těch 8 hodin a to jsem tak unavená…Ale jakmile lehnu do postele tak to prostě nejde! :nevim: Pomalu půlku noci koukám do zdi a to jsem dříve byla tvrdý spáč a usínala do 5 minut po zalehnutí…!! :oops: A přes den,to mám zase jiný program a nedonutím se jít si lehnout…

Ty jo,tak jsem našla spřízněnou duši :hug: mám to úplně stejně,jak kdyby jsi psala o mě…Tak si zase říkám,že to pro mě nebude takový šok,až budu vstávat k malé,protože už teď jsem zvyklá,že se fakt nevyspím.Já dřív spala klidně do 11 hodin,takže pro mě velká změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
14.12.10 10:32

ahoj holky,hlásim se z poradny 39+5,má poslední poradna u dr.v pátek jsem obědnaná do rizikové poradny ve FN,ale prý do té doby určo porodim.....přestávám tomu celkem věřit :nevim:už aby to bylo za náma…a všechny byly s mimíškama doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
14.12.10 13:20

Tálinko přesně tak,taky si alespoň říkám že to potom nebude takovej šok až budu vstávat k miminku… :wink: Ale zase bych se strašně ráda ještě párkrát pořádně vyspala,když na to mám čas… :nevim: Tak třeba ještě v porodnici se zadaří! :mrgreen: :hug:

Adrianko tak to už máš za chvilinku teda!! :hug: Pokud to stihneš do once týdne tak už budeš na Štědrý den i s miminkem doma…!! :huban: :srdce: Neboj,za chvilku to máme všechny za sebou…Ještě se budem divit jak to uteklo! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí