TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
8.12.10 12:54

Ahoj, tak se hlásím z poradny, dnes vůbec nejsem spokojená s tím, co mi doktorka řekla :-( Naměřila mi vysoký tlak, radši ani nebudu psát kolik, stačí, že jsem se úplně zhrozila já. Takže zítra nástup do nemocnice a pár dní si tam pobudu. Čípek je pořád vysoko, takže vyvolávat zatím nebudou, budou mi jen kapačkama nebo práškama spravovat ten tlak, a hlídat mě a mimčo, vůbec se mi tam nechce, ale kvůli mimču musím. Dr. mě utěšovala i tím, že se to může ještě změnit a nebo že taky primář může rozhodnout jinak a budou vyvolávat, že je fakt možný, že do Vánoc už budeme doma, to jediný mě tak trochu utěšuje. Nikdo se na pobyt v nemocnici netěší, ani já ne, ale nějak to přežiju, ono mi ani nic jiného nezbývá. Takže musím dnes všechno podělat, co bylo v plánu, a zítra nástup :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
8.12.10 13:38
Evula82 píše:
Ahoj, tak se hlásím z poradny, dnes vůbec nejsem spokojená s tím, co mi doktorka řekla :-( Naměřila mi vysoký tlak, radši ani nebudu psát kolik, stačí, že jsem se úplně zhrozila já. Takže zítra nástup do nemocnice a pár dní si tam pobudu. Čípek je pořád vysoko, takže vyvolávat zatím nebudou, budou mi jen kapačkama nebo práškama spravovat ten tlak, a hlídat mě a mimčo, vůbec se mi tam nechce, ale kvůli mimču musím. Dr. mě utěšovala i tím, že se to může ještě změnit a nebo že taky primář může rozhodnout jinak a budou vyvolávat, že je fakt možný, že do Vánoc už budeme doma, to jediný mě tak trochu utěšuje. Nikdo se na pobyt v nemocnici netěší, ani já ne, ale nějak to přežiju, ono mi ani nic jiného nezbývá. Takže musím dnes všechno podělat, co bylo v plánu, a zítra nástup :cry:

To mě moc mrzí :-( ale nebuď smutná,já jsem si taky poležela…to zvládneš,přesně jak píšeš,kvůli miminku :hug: Kolik jsi prosím tě měla ten tlak??Já když jsem ležela v porodce,tak tam taky byla mamina kvůli tlaku a nakonec jí porod vyvolávali.Ale tam byli asi i jiné příčiny.Budu na tebe myslet,zvládneš to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
8.12.10 13:39

Anet,jojo známe… :wink: Akorát tuhle diskuzi jsem objevila až teď. :kytka: Tak třeba nás nakonec předběhneš… :-D Mě by vůbec nevadilo rodit až toho 29.12. Alespoň že stihnem to porodné,to jsem ráda! :oops:

Tálinko my budeme mít Vanessku,od nového roku už bude i nově zapsaná v českém kalendáři. :mrgreen: Pro holčičku jsme měli se jménem jasno hned,horší byl ten výběr pro kluka… :roll: Tak snad ty UTZ nelžou a bude to ta holka! :kytka: :srdce:

Evulko tak ti budu držet palečky,ať ti ten tlak upraví a si zase brzo doma, třeba už i s miminkem. :hug: :srdce: S tím vysokým tlakem v těhotenství to fakt není sranda… Já mám naštěstí pořád nízký,až z toho někdy omdlívám… :nevim: Minule mi naměřila 90/60! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
8.12.10 13:45

Jé Vanesska,to je mooc hezký :palec: No s tím porodným máš pravdu,málokomu se ty peníze asi nehodí,to je jasný :-)
No,snad už jsou ty UTZ spolehlivý,ale mě by to vůbec nevadilo,mít kluka,jen bych teda byla v šoku :lol:

Evulko,bude to dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
8.12.10 13:52

No my jsme si právě nejdřív přáli chlapečka,vůbec jsem nevěřila že by to mohla být holka a teď když už jsem nakoupila ty růžové věcičky,tak si zase nedokážu představit že by to měl být nakonec kluk… :-D Teď už bych ani neměnila! :kytka: :hug:

Stejně to není fér s tím porodným…Kdyby to nechali všem alepoň na to první dítě,ale takhle… :nevim: My za to splatíme půjčku kterou jsme si vzali na kočárek…Přesně 13000kč! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
8.12.10 13:57

To si taky myslím,že na první mimi to mohli nechat všem,ale už to asi jinak nebude..To bude maminy,co se jim mimča narodí 1.1.2011 pěkně mrzet.No třeba mezi nima budu nakonec taky,člověk nikdy neví.
Já jsem si taky prvně myslela,že čekáme kloučka,u nás v rodině jsme samé ženské,tak jsme všichni mysleli,že přijde kluk.A ono nic,další holka :-) ale já jsem taky ráda.Bylo mi to celkem jedno,hlavně ať je mimi zdravé :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
8.12.10 14:21

Přesně tak,hlavně ať je zdravé,to je to nejdůležitější…!!! :hug: :srdce: A nám se teď rodí okolo spousta chlapečků,tak musíme ten průměr nějak dorovnat… :mrgreen: A k tomu,holčičky jsou prej hodnější,tak snad to bude platit i u nás…!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
8.12.10 15:32

:-? :-? :-? :-? Ahoj holky tak jsem dnes byla U dr.a všechno je ok.Nic nového…nic se nechystá sa monitor taky vpořádku.Achjo,tak nic no a na kontrolu příští týden a monitor taky…Jen mi řekla,že se malinko porodní cesty připravujou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
8.12.10 16:18

Anet nezoufej,to se může za pár hodin změnit… :kytka: Vím o několika lidech kterým řekl doktor pár hodin před porodem že se nic nechystá a nakonec do druhého dne porodili… :-D Tak hlavně že je vše v pořádku…!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.12.10 16:19

Holky, moc díky, jste hodné :kytka:

Příspěvek upraven 08.12.10 v 16:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.12.10 16:27

tálinka : zvládnu, musím. Smutná jsem z toho, že tam bude šílená nuda, no jako v nemocnici, to se to potáhne ještě víc než doma. Ten tlak jsem měla 160/100 !!! Sestra hned, jestli mě nebolí hlava, jestli je mi dobře, vůbec nic mi nebylo, jen ten tlak, až teď se cítím tak nějak unaveně, no jsem zvědavá, co mi řeknou zítra při příjmu atd., určitě mě budou vyšetřovat, i mimčo, pak se uvidí, co dál, ale myslím si, že mi určitě ten tlak budou prvně spravovat, protože je fakt šíleně vysokej. Jen mi nejde do hlavy, že si ho měřím i doma a doma ho mám normální, dr. jsem to říkala, ale prostě trvá na tom, že zítra nástup, ona to myslí dobře, tam už si se mnou budu vědět rady :-) I u mě je možné, že se nakonec bude vyvolávat, ale to teď nevím, to až podle toho, jak to půjde dál. Já bych se tomu vyvolání už ani nebránila, nakonec - jak říkala dr., jsem už skoro v termínu, mimčo je donošené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
8.12.10 16:56

Evula: tak třeba ti ten tlak jen takhle vylítnul a jinak ho máš ok.Ale určitě je lepší,aby tě tam hlídali,kdyžtak tě pustěj domů :hug: A nebo se pak vrátíš domů rovnou s miminkem :dance: :hug: To budeš ležet přímo na porodnici?Já jsem tam ležela a pozorovala miminka,to je aspoň něco pozitivního :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
8.12.10 16:57

Anet,nic si z toho nedělej,u mě to vypadá na spadnutí už jak dlouho a pořád nic :-D Takže si taky myslím,že můžeš klidně zítra rodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
8.12.10 17:14

jo holky v pátek budu mít ukončený 38 tt a strašně ráda bych byla na Vánoce už doma,hlavně kvůli mým dvou dětem…Snad příští týde nmi dr. řekne něco pozitivního no…jo holky trošku ´jste mě utěšili,to je fakt,porod se může rozběhnout a ani nevíte jak že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
8.12.10 17:17
ANETG píše:
jo holky v pátek budu mít ukončený 38 tt a strašně ráda bych byla na Vánoce už doma,hlavně kvůli mým dvou dětem…Snad příští týde nmi dr. řekne něco pozitivního no…jo holky trošku ´jste mě utěšili,to je fakt,porod se může rozběhnout a ani nevíte jak že?

to víš,že jo :palec: Já už se na to těším,až se to rozběhne,ať už to mám za sebou a miminko v náručí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí