TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21184
10.12.10 08:55
adrianaaa píše:
jo je to síla ,když otáčí hlvičkou tak mám pocit ,že mě vytlačí měchýř :roll: ,ale mám to teda jen večer ..přes den je to v pohodě a je klidná :huban: dneska jedem s přítelem nakupovat dárečky :pankac: tak se už nemužu dočkat až skončí v práci

Tak to máme úplně stejný,mě taky začne řádit až večer,to je ródeo :mrgreen: ale někdy fakt dost bolestivý :roll: jinak přes den,jsou to takový normální pohyby a většinu dne asi prospinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
10.12.10 09:17

aspoň v tom nejsme samy :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
10.12.10 09:41
adrianaaa píše:
aspoň v tom nejsme samy :-P

jj,asi už se chtějí prostě dostat ven,nebo nevím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.12.10 10:38

Ahoj všem.
Jestli můžu, ráda bych se přidala. Mám teda termín až 2.1., ale vzhledem k tomu, že je malá hlavičkou nahoru, tak bude s největší pravděpodobností 27.12. císař.
Jak píšete, že vám miminka tlačí hlavičkou na močák, to si ani neumím představit :-) Mně vždycky vyboulí hlavičku tak, že mám dojem, že mi roztrhne břicho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
10.12.10 14:37

Ahoj Pavli,tak to jsme na tom podobně. Já mám plánovaný císař 29.12.,jen z jiného důvodu… :wink: Tak si hezky užijem Silvestra v porodnici! :wink: Ale to mi vůbec nevadí,hlavně že na Štědrý den budem doma…! :kytka: Stejně už to holky budem mít všechny za chvilinku za sebou,ani nebudem vědět jak… :hug: Ty poslední týdny utečou jako voda!!Ještě když budou ty Vánoce…! :-D :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.12.10 22:17

tak ani včerješí ani dnešní courání pindě zatím nevydráždilo k akci.. zítra si dám oraz, protože manžel v neděli slouží, tak to se zase nehodí.. :mrgreen: jsem holt náročná :-P

co dárečky, pokoupili jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.12.10 22:21
MPavla píše:
Ahoj všem.
Jestli můžu, ráda bych se přidala. Mám teda termín až 2.1., ale vzhledem k tomu, že je malá hlavičkou nahoru, tak bude s největší pravděpodobností 27.12. císař.
Jak píšete, že vám miminka tlačí hlavičkou na močák, to si ani neumím představit :-) Mně vždycky vyboulí hlavičku tak, že mám dojem, že mi roztrhne břicho :-)

ahoj Pavli, vítám tě, :kytka:
27/12 mám TP :wink: a doufám, že do té doby nebudu muset čekat… 8-)

a nožičkama do močáku to taky musí být „pěkné“ , ne?

jste tady někdo z prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
11.12.10 07:31
Nataša píše:
tak ani včerješí ani dnešní courání pindě zatím nevydráždilo k akci.. zítra si dám oraz, protože manžel v neděli slouží, tak to se zase nehodí.. :mrgreen: jsem holt náročná :-Pco dárečky, pokoupili jste?

taky pořád někde courám,procházka,nakupování dárků a nic :-) Oni si řeknou v ten správný čas,až se jim bude chtít.Pořád koukám do kalendáře,které datum by bylo pěkné,ale malá mě asi neslyší,nebo si dělá co chce(to spíš) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.12.10 10:43
Nataša píše:
MPavla píše:
Ahoj všem.
Jak píšete, že vám miminka tlačí hlavičkou na močák, to si ani neumím představit :-) Mně vždycky vyboulí hlavičku tak, že mám dojem, že mi roztrhne břicho :-)

ahoj Pavli, vítám tě, :kytka:
27/12 mám TP :wink: a doufám, že do té doby nebudu muset čekat… 8-)

a nožičkama do močáku to taky musí být „pěkné“ , ne?

jste tady někdo z prahy?

No to je pravda, kopance do močáku stojí za to. Ale teď už to není tak hrozné, jak tam má málo místa :-)

Jinak já teda pevně doufám, že do toho 27. vydržím, jednak abych si užila Vánoce a pak bych chtěla ještě 26.12. odehrát náš každoroční vánoční koncert - aspoň v to teda stále věřím, že toho budu schopná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
12.12.10 07:38

Ahoj holky,tak co je u vás nového?U mě celkem nic,dárky mám skoro nakoupené,ještě je zabalím a bude.
Každý den mám nějaké bolesti,které nakonec přejdou a nic z nich není,takže jsem zvědavá,kdy se Ameli rozhodne kouknout na svět.
Už jí chci mít u sebe :srdce: a porod za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
12.12.10 09:31

No o krátí se to ale to čekání je dlouhé :zed: už aby to bylo..nemůžu se dočkat až mi ta moje prdelka bude ležet v postýlce :hug: u mě je všechno ok akorád vyspat se nemůžu :cry: bříško mám jak kámen a každé přetočení je horor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.10 10:18

Ahoj já mám termín 28.12 podle PM a podle UZ mám 26.12,,všem maminkám a miminkám přeji hodně štěští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.12.10 10:45
mytri píše:
No o krátí se to ale to čekání je dlouhé :zed: už aby to bylo..nemůžu se dočkat až mi ta moje prdelka bude ležet v postýlce :hug: u mě je všechno ok akorád vyspat se nemůžu :cry: bříško mám jak kámen a každé přetočení je horor…

tak to já zase spím podezřele dobře.. :think: ale tak to bylo i s prvním… bylo období, kdy jsem se budila víc, ale pak ten poslední měsíc jsem asi spala do zásoby, :mrgreen: mi přijde že se tělo připravuje, že se už nevyspí.. :) tak uvidíme..
musím ještě přežít dnešek, muž slouží, a pak už bych to chtěla taky mít za sebou..

můj starší si teď pořád hraje na miminko, je to srandovní.. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
12.12.10 16:02

:mavam: Ahoj holky, hlásím se zpátky do diskuse, zatím jsem ji nedočetla, snad večer nebo zítra. A teď to nejdůležitější :dance: máme holčičku Pavlu, 49 cm a 3,14kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
12.12.10 16:03

no tak já si dneska střihla asi trošku ostudu :roll: od večera se mě zdálo ,že necítím pohyby,tak už jsem to ráno nevydržela a jela do porodky,jen si lehnu k monitoru tak malá začne řádit …ještě že tak !,ale v tu chvilku mě bylo celkem trapně,naštěstí sestřička i doktor byli moc hodní,udělali mě všecko vyšetření,malá má odhad už 3660g,doktor mě pak vyšetřil a pekně to zabolelo,pak mě řekl ,že budu možná špinit ať se neleknu a že jsem otevřená na 1,5 prstu… :kytka: tak jsem si ještě preventivně udělala s manželem výlet do obchodu a nakoupila všechny dárky :lol: už bych chtěla rodit ,termín mám už ve čtvrtek ,ale dneska by se mě to líbilo 12.12.. :lol: to se nejspíše ale nestane ,hlavně že jsme v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí