TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21184
4.12.10 08:42

Jo,mě taky všechno bolí,břicho,záda,jsem nějaká rozlámaná :roll:
Už je to bříško na mě těžký :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
4.12.10 10:54

Mimi těžknou a my se už těšíme na porod. Už jsem se trochu rozhejbala tak se to dá. Dělám uklíd a vymýšlím oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
4.12.10 11:11

Ahoj holky, tak jsem si říkala, že dneska si uděláme odpočinkový den, taťka spí po noční, tak jsem ho nechtěla rušit. Ale ráno, když jsem dělala Vendovi kaši jsem najednou čvachtala ve vodě. Prostě potopa :zed: . To nejhorší jsme uklidili a teď čekám, až ten můj chlap vstane, aby zjistil, co kde a jak 8-o . Hlavně, že když jsem asi před třemi týdny myla kuchyň, tak jsem ten dolní sokl nerozdělávala, protože s tím břichem to bylo nad moje síly, no a teď mi nezbude nic jiného, než to řádně vyšůrovat. Aspoň, že to nebudu dělat 2× :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
4.12.10 11:15

Eva a VAšek: no to ti nezávidím. Ale hlavně aby jste zjistili příčinu. Já minulí týden vytírala zem a vypadalo to srandovně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
4.12.10 11:54

No já asi při vytírání nevypadám srandovně :think: , spíš politováníhodně :mrgreen: . Funím, ztěžka se narovnávám, v obličeji zrudnu a nakonec se nemůžu ani pořádně narovnat :mrgreen: . Je to mazec, ale zbývají mi poslední 4 dny a splasknu :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
4.12.10 16:50

Huráá super, to ti přeju,konečeně to budeš mít za sebou. Mě ráno bylo zle a byla jsem dost protivná už se vidím u porodu, chudáci všichni co se mnou budou komunikovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
5.12.10 21:13

Příčina potopy zatím nezjištěna :think: . Odpad byl sice volnější, ale i když je teď OK pořád se tam objevuje voda. Dalším krokem bude výměna těsnění :-? . A aby toho nebylo málo, tak jsme při odjezdu od našich nenastartovali auto :zed: . Zřejmě startér je KO. Zítra manžel veze auto do opravy a kdy bude opravené je ve hvězdách, takže ještě nevím, jak se dostanu do porodnice :zed: :zed: . Když se daří, tak se daří :-D .
Denizah - neboj se ničeho, myslím, že porodní asistentky i doktoři jsou zvyklí na ledasco, takže nějaká protivná prvorodička je nerozhodí :mrgreen: . A nevěřím, že bys byla až taaak protivná :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
6.12.10 07:53

Eva a Vašek,teda vy máte starostí :-( snad se to brzy vše dá do pořádku a bude to ok :kytka:
Zítra už nastupuješ do porodnice,viď?
Budu na tebe moc myslet,ať vše proběhne v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
6.12.10 11:39
tálinka píše:
Eva a Vašek,teda vy máte starostí :-( snad se to brzy vše dá do pořádku a bude to ok :kytka:
Budu na tebe moc myslet,ať vše proběhne v pohodě :hug:

Děkuju Tálinko :kytka: , snad se všechno začíná v dobré obracet :potlesk: . Opravář před chvílí volal, že byl upadlý kabel u startéru a auto je zase provozuschopné a dneska mi už dokonce přišla mateřská :palec: . Na odjezd do porodnice jsem fyzicky připravená a psychicky snad taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
6.12.10 14:31
Eva a Vašek píše:
tálinka píše:
Budu na tebe moc myslet,ať vše proběhne v pohodě :hug:
Děkuju Tálinko :kytka: , snad se všechno začíná v dobré obracet :potlesk: . Opravář před chvílí volal, že byl upadlý kabel u startéru a auto je zase provozuschopné a dneska mi už dokonce přišla mateřská :palec: . Na odjezd do porodnice jsem fyzicky připravená a psychicky snad taky.
:palec: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
6.12.10 14:36

Tak co novýho? U mě ani tak nic :nevim: Akorát jsem se dnes lekla při pohledu do zrcadla, nějak mi spadlo břicho se mi zdá 8-o No čekám, že to přijde každým dnem, ale psychicky se připravuju pořád :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
6.12.10 14:43

Eva a Vašek : ty už máš zítra nástup co, tak držím palečky, ať všechno dobře dopadne, až budeš doma, tak se přijď pochlubit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
6.12.10 20:15

Dneska jsem definitivně dobalila tašku, myslím ty věci jako foťák, sluchátka a knížku na zítřejší odpoledne a večer. Jinak bych řekla, že mi tvrdne břicho víc, než u Vendy :think: . Ale asi je to tím, že předtím jsem se opravdu nenamáhala a teď prostě chtě nechtě musím dělat věci jako neustále Vendu zvedat nebo ho naopak od někud sundávat (ze židle, ze stolu, z TV stolku..) :mrgreen: . Kdybych se už nestihla ozvat, tak se zatím mějte přesně podle svých představ, budu na vás myslet :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
7.12.10 08:43
Eva a Vašek píše:
Dneska jsem definitivně dobalila tašku, myslím ty věci jako foťák, sluchátka a knížku na zítřejší odpoledne a večer. Jinak bych řekla, že mi tvrdne břicho víc, než u Vendy :think: . Ale asi je to tím, že předtím jsem se opravdu nenamáhala a teď prostě chtě nechtě musím dělat věci jako neustále Vendu zvedat nebo ho naopak od někud sundávat (ze židle, ze stolu, z TV stolku..) :mrgreen: . Kdybych se už nestihla ozvat, tak se zatím mějte přesně podle svých představ, budu na vás myslet :hug: .

V kolik dneska nastupuješ??To je zvláštní,vědět,že zítra bude miminko už u tebe,viď.Ale krásný :srdce: Mě se tam malá vždycky večer tak rozřádí,že mě to úplně bolí.Fakt mám skoro každej večer pocit,že vyleze ven :lol: nechápu co tam dělá,ale nemůžu ani sedět,ani ležet,ani chodit :roll: Vždycky si jenom říkám,že mi prostě musí prasknout voda,když mi tak tlačí na spodek a nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
7.12.10 08:44

Budu ti moc držet pěsti,ať je všechno v pořádku :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie