Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuju
My jdeme na první kontrolu 19., tak jsem zvědavá, co paní doktorka řekne, jestli budeme „tabulkoví“
Jsme na Nutrilonu a po něm mimča prý dost přibírají, mě se teda zatím nezdá, že by moc přibíral, jen už se mu dělají papulky
![]()
Ahoj holky,tak se po dlouhé době hlásím že už jsme doma z porodnice…!!
Vanesska se narodila 29.12. vážila 2,95kg a měřila 51cm!
Čtvrtý den dostala silnou žloutenku,tak musela být 2 dny pod světýlkem.
Ale už je v pořádku a naštěstí krásně papká,takže jsme plně kojení…Snad nám to vydrží!
No jinak porod byl hrůza!Chtěla jsem kvůli malé tu spinální anestezii,jenže mi nezabrala,takže mě po třetím pokusu museli uspat a nepamatuju si vůbec nic…
Vzbudila jsem se až na oddělení a ani nevěděla jestli mám kluka nebo holčičku,jestli je v pořádku,nic…
Naštěstí tatínek čekal hned před sálem tak mám alespoň lepší pocit že si malou hned pochoval,popsal… ![]()
Zatím se ještě zajíždíme na nový režim a nic nestíháme,tak až budu mít někdy chviličku určitě si vás dočtu..... ![]()
JINAK VŠEM MAMINKÁM STRAŠNĚ MOC GRATULUJU K VAŠIM DROBEČKÚM!!!
![]()
evu kolik toho nutrilonu a jakej dáváš,budu muset přestat kojit mám už po třetí zánět jako blázen a příjde mě že přicházím o mlíko… ![]()
ahojky holky!!!Tak my jsme taky doma z porodnice…malá šla císařem a vážila 2150g a 44cm..ale papala jako blázen ..v porodnici říkali že je žravá
tak nás postili s 2290g domů…jsem moc ráda že to mám za sebou…taktéž gratuluji všem maminám…Mooooc
![]()
Adrianaaa nechci se v,ěšovat do konverzace,ale já třeba dávám Nutrilon 1 to myslím že je to ten klasickej,zelenej. A malá ho papá kolem 120ml,ale v prvním měsíci prej stačí když vypije cca 90ml. Taky jsem kvůli zánětu přestala kojit. Ze začátku bude možná ucpaná,malou chvilku trápili prdíky asi 10 dní,ale už se to spravilo.A jaké máš zkušenosti ty Evu? Malá je pravda hodně nabírá,za měsíc mi přibrala kilo.ale já mám doma žrouta ![]()
ahoj holky,tak se hlásíme z domova,Stelinka na nás vykoukla 3.1.2011,3560g,50cm ![]()
Adrianaaa jo po třech hodinách,někdy po třech a půl a vnoci občas i po čtyřech.podle toho jak se malá vyspí,někdy dá 120ml a někdy jen 100ml.vychází to asi tak cca 7 krmení.Normálně s flaše,pije krásně.Třeba odpoledne mi vypila jen 80ml,asi neměla chuť
však zkus a uvidíš.
adrianaaa píše:
evu kolik toho nutrilonu a jakej dáváš,budu muset přestat kojit mám už po třetí zánět jako blázen a příjde mě že přicházím o mlíko…
My jsme na Nutrilonu Extra, ten malýho zasytí, je to takový hladovec
A dávám mu většinou tak 90 ml, někdy 120 ml, ale to málokdy vypije, tak zatím většinou chystám 90 ml, všechno je napsané na krabici, chce to vyzkoušet, kolik který dítko sní ![]()
A ještě k tomu Nutrilonu, já když dávám těch 90 ml, tak se mi malý budí na jídlo tak cca co 3 hodiny, máme ale jedlíka, někdy se budí i dřív
A já krmím lahví od Aventu, je antikoliková a jsme s ní spokojení
Zkoušela jsem i ty obyčejné skleněné, ale ty se neosvědčily, tak jsme přešli k Aventu a můžu jen doporučit ![]()