TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21184
24.11.10 09:20

Jo,jo holky,je to jedno,hlavně když budou miminka v pořádku.Zase mě začalo bolet jako na ms,doufám,že se ještě nic nechystá.Do toho mi tam malá škytá :lol: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.11.10 11:40
tálinka píše:
Jo,jo holky,je to jedno,hlavně když budou miminka v pořádku.Zase mě začalo bolet jako na ms,doufám,že se ještě nic nechystá.Do toho mi tam malá škytá :lol: :huban:

I mě dneska od rána bolí podbřišek (ale já vím přesně z čeho :oops: , že se nemůžu pořádně pohnout, ale už jsme zvládli jít i do města a dneska už budu jenom doma. Taky ti mimčo škytá, mě tak 3× denně…lohnílek jeden malinkatej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
24.11.10 12:12

Taky škytá,žabička moje,někdy i třeba 5krát denně  :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.11.10 12:18

Tak to je fakt sranda :lol: ale když jsem pak viděla, jak škytá malá po porodu, házelo jí celé tělíčko a hrudníček se propadal aspoń o 2 cm, tak jsem si říkala, že to prostě musí být v bříšku cítit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.11.10 13:40

Ahoj, tak dnes jsem byla v poradně a docela mě paní doktorka potěšila :-) Zase mi říkala, že to vidí na porod do Vánoc a pokud ne, tak by mě 27. nebo nejpozději 28. 12. poslala na vyvolání, což je pro mě super, do ledna bych nevydržela, už teď jsem na rozpadnutí :lol: U té mojí doktorky jsme 4 rodičky s termínem kolem Vánoc, informoval se u ní primář v porodnici, asi moc radost nemají, že i ve svátky se bude rodit, ale co se dá dělat. A určitě budou ještě další rodičky od jiných gyndr., ale zas by plno být nemuselo, až tam budu, 4 stačí, aspoň se nám budou věnovat :lol: :mrgreen: Takže když neporodím do Vánoc, tak do konce roku ano, moje doktorka nechává přenášet maximálně 3 dny, to mi dnes říkala, dýl ani ránu. Ještěže tak, do ledna bych asi fakt nevydržela a malý bude pěkný cvalík asi, dr. to tipuje tak na 3,80 kg až 4 kg :roll: :mrgreen: To mě už tak nepotěšila, ale říkala mi to s radostí, že má radši takový děti, který mají faldíky :lol: :lol: :lol: Největší dítě, který sama doktorka rodila, mělo 6,30 kg, bylo velký jak zhruba 3 měsíční dítě :mrgreen: tak to u mě snad nehrozí, rodit 6kilový dítě musí být fuška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
24.11.10 19:24

Ajko,já si taky říkám,že jestli jí to škytáni zůstane i po porodu,tak sebou bude chudáček pořád házet.
Evule,tak to je super,že jsi s doktorkou takhle domluvená :palec: Tak to 6ti kilové dítě bych teda neporodila 8-o mě doktorka řekla,že mám úzkou pánev,to poslední číslo,jak se to měří mám 17 napsala mi k tomu vykřičník.Říkala mi,že kdyby mělo mít mimi kolem 4 kil,tak bych musela na císaře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
24.11.10 19:38

Moje malá taky škytá, tak 4krát denně. CHudákovi večer to vydrží i půl hodiny :roll: :-) to mi je jí fakt líto. Ale snad po porodu už tolik nebude.
Evule tak to je super, máš hodnou doktorku. A zároveň stihneš i porodný. Tak že krása.
Tálinko a v kolikátém týdnu ti tu pánev měřili? mě jen na začátku a teď by taky měli ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
24.11.10 20:02
Denizah píše:
Moje malá taky škytá, tak 4krát denně. CHudákovi večer to vydrží i půl hodiny :roll: :-) to mi je jí fakt líto. Ale snad po porodu už tolik nebude.
Evule tak to je super, máš hodnou doktorku. A zároveň stihneš i porodný. Tak že krása.
Tálinko a v kolikátém týdnu ti tu pánev měřili? mě jen na začátku a teď by taky měli ne?

Mě jí měřila taky na začátku a teď už nikdo nic neříkal,tak nevím.Asi to zase tolik neřešej :nevim: ale mělo by se tam vše do konce těhotenství roztáhnout,tak snad mimčo proleze dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.11.10 20:53

Tak moje doktorka je fajn, to je pravda, jen aby dodržela slovo :mrgreen: Budou svátky a nevím, do kdy ordinuje, do té porodnice mě musí poslat a když budou ty svátky a volno, tak nevím, jak to chce udělat, ale snad to nějak vymyslí, přenášet do ledna fakt nechci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
24.11.10 21:05

Ahoj holky, tak za 14 dní už budu mít to svoje děťátko u sebe 8-o . Ještě před týdnem jsem si říkala, jak se to vleče a sotva mi doktor dal datum, mám pocit, že čas letí jako splašenej. Jinak mě mrňous moc neškytá, včera to bylo snad poprvé :-D .
Evule, tak budeš mít letošňáčka :palec: .
A já vůbec nevím, jestli mi gyndr. měřil pánev :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.11.10 23:10

Za 14 dní, to uteče jak nic :kytka: Budeme všechny držet palečky, ať to dobře dopadne. A já doufám, že to u mě teda opravdu letošňáček bude, už teď mám dost, natož tak ještě přenáše do ledna :mrgreen: Když vám prcci škytají, jak to vlastně vypadá? :mrgreen: Někdy mě tak něco divně šimrá v břichu, ale nevím, jestli je to ono, jestli malej škytá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
25.11.10 08:04

Když ti změří pánev máš to napsané v těh. kartě pod zkratkama DBS DBC DBT CE ale určitě museli, měří to všem.
U nás škytání vypadá jako takové pravidelné ťukání.Nejdřív jsem si myslela že malá kope,ale když to trvá půl hodinky pořád tak pravidelně tak to bude ono. Nebo by musela mít chudák ťik :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.11.10 08:07
Denizah píše:
Když ti změří pánev máš to napsané v těh. kartě pod zkratkama DBS DBC DBT CE ale určitě museli, měří to všem.
U nás škytání vypadá jako takové pravidelné ťukání.Nejdřív jsem si myslela že malá kope,ale když to trvá půl hodinky pořád tak pravidelně tak to bude ono. Nebo by musela mít chudák ťik :mrgreen: :mrgreen:

Mě měřili pánev jen při prvním těhu. Teď při druhém už ne :wink:
A to škytání je opravdu pravidelné ťukání a ještě se mi do toho hodně hýbe. Asi se to prckovi moc nelíbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
25.11.10 08:11

Eva a Vašek,už se to blíží,viď?To je paráda,ani se nenaděješ a budeš mít miminko u sebe.Taky budu držet pěsti :kytka:
U nás to škytání je taky jako takové ťukání,nebo cukání pravidelně,ale trvá tak 5min,dýl většinou ne,ale zato škytá strašně často.
Dneska jdu k doktorce,tak jsem fakt zvědavá,jak to s námi vypadá.Včera večer jsem jí cítila tak nízko,že jsem si říkala,že jí snad ta hlavička vyleze 8-o :lol: Fakt zvláštní,jak se tlačí strašně dolů.Asi už chce brzo hajat doma v postýlce,nebo nevím kam se hrne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
25.11.10 08:19

Tak to bude ono, nevěděla jsem, jak to přesně popsat :mrgreen: Takový ťukání mívám taky, spíš dole v břichu a to by sedělo, když už je malý otočený hlavičkou dolů, a jestli to teda škytavka opravdu je, tak chudák teda, škytá moc rychle za sebou :srdce: :lol: Holky, už se na to fakt začínám připravovat, začíná mi to už pořádně docházet, že za měsíc (možná už ani ne) se malý narodí, ono to tak šíleně rychle uteklo, že to ani není možný :nevim: :mrgreen: Nejvíc se těsím asi na ten první okamžik, až ho uvidím, jak bude vypadat a tak, doufám, že bude fešák, až trochu „přijde k sobě“, nebo jak to nazvat, snad pochopíte, většinou ty mimina jsou čerstvě po porodu takový „pomačkaný“ :mrgreen: a za chvilku jsou z nich šikulky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí