Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak co pak děláte,holky?Já pořád odpočívám,aby malá vydržela v bříšku.Už abych byla 36+0 a mohla být v klidu,že kdyžtak můžu rodit tady.
Ale už se na tu naší žabičku moc těším ![]()
já se pěkně nudím …,zejtra jdu do poradny budou mě dělat kultivaci tak doufám že to bude dobré,tálinko držim palce..já začínám bejt pomalu v klidu jsem 35+4 ale stejně se pořád bojím…jinak taky se vám stává že se mimíšek v bříšku tak nakulí že vám ztvrdne a vykoulí se kousek bříška?
někdy ten tvar už je opravdu zajímavej ![]()
adrianaaa píše:
já se pěkně nudím …,zejtra jdu do poradny budou mě dělat kultivaci tak doufám že to bude dobré,tálinko držim palce..já začínám bejt pomalu v klidu jsem 35+4 ale stejně se pořád bojím…jinak taky se vám stává že se mimíšek v bříšku tak nakulí že vám ztvrdne a vykoulí se kousek bříška?někdy ten tvar už je opravdu zajímavej
Tak ti držím na zítra pěsti
Jo to bříško mívám taky často takhle vyboulené na jednu stranu
si vždycky říkám,co to tam vyvádí ![]()
to já taky,malá je divoch,kolikrát to tak bolí,jak se vytlačuje.už at je venku,ještě je brzo no…
Adrianaaa: jj taky to tak mívám. hlavně po ránu, nebo když sedím. To mám pěkně šišaté bříško. Pak ji pohladím a ona se vždy zase otočí už je to sranda ![]()
Jinak dneska na prohlídce pohoda. Monitor v poho jen slabé kontrakce, nejspíš co se tak nějak zmiňoval jestli mi netvrdne břuch. Že podle monitoru to tak vypadá
ale já se cítím dobře. Ultrazvuk mě nedělal a už na kontroly lítám po týdnu.
Denizah:po týdnu?a kdy máš termín?já jdu na konci měsíce,po měsíci na kontrolu,to budu 36tt… ![]()
ja už chodím taky po týdnu .od 35-36tt by jsi tě měla zvát každej týden
Já jdu taky po týdnu na další KO,ale to je tím,že se chce malé moc brzo ven,jinak bych chodila asi taky po měsíci.
Holky,já bych to tak popohnala,aby se už mohla narodit a být úplně v pohodě.Takhle mám pořád strach,že kdyby to teď přišlo,tak je brzo ![]()
tálinka:jsme uplně stejně,na den
je to sice brzo,ale tvoje Amálka už asi taky má kolem dvou kil,ne?musely by se holky sice dopéct,ale už je to v pohodě,od 34tt už mimčo prospívá bez větší zvláštní péče,ale nebooj,určo aspoň do 36tt vydržíte ![]()
Ahoj holky, já už to mám za pár, dnes jsem 36+0
. To vyboulení bříška mívám taky
. A přijde mi, že se mrňous začíná hýbat čím dál víc. Večer obvykle začne cvičit a každou chvíli mi z břicha trčí tu ruka, tu noha a někdy vydrží i 2 hodiny
. Jinak na kontrolu jdu teď po 14-ti dnech a pak už taky každý týden..
adeeelia píše:
tálinka:jsme uplně stejně,na denje to sice brzo,ale tvoje Amálka už asi taky má kolem dvou kil,ne?musely by se holky sice dopéct,ale už je to v pohodě,od 34tt už mimčo prospívá bez větší zvláštní péče,ale nebooj,určo aspoň do 36tt vydržíte
Jé,tak to je hezký,stejný termín
Mě doktorka řekla 2.11. že má 1874g ale kdoví na kolik je to přesný,říkala + - 200g
No fakt se děsím,co mi zase ve čtvrtek řekne,snad vydržíme.Já bych se fakt zasmála,kdybych nakonec přenášela ![]()
Eva a Vašek píše:
Ahoj holky, já už to mám za pár, dnes jsem 36+0. To vyboulení bříška mívám taky
. A přijde mi, že se mrňous začíná hýbat čím dál víc. Večer obvykle začne cvičit a každou chvíli mi z břicha trčí tu ruka, tu noha a někdy vydrží i 2 hodiny
. Jinak na kontrolu jdu teď po 14-ti dnech a pak už taky každý týden..
Naše Amely mi taky takhle cvičí v bříšku,zrovna pře chvilkou docvičila ![]()
Tálinko, tvou situaci ti vůbec nezávidím, ale ta představa, nevylézt jeden den z pelíšku, mi přijde lákavá
. Obzvlášť teď, když se Vašík zase budí 5× za noc
. V sobotu jsem lezla po kuchyňské lince, řádná dezinfikace byla v plánu od září a zítra chci vymydlit ledničku. Jen doufám, že vymyslím něco, abych zabavila mladého pána, protože s ním dělat cokoliv je nemožné
.
My jsme měli v 32tt 1800g,říkala,že bude asi uplně normální miminko,kolem 3-3,5 kila
takže termín taky stejně jako já?já mám dle ms 18.prosince,dle utz 28.12 ![]()
Eva a Vašek píše:
Tálinko, tvou situaci ti vůbec nezávidím, ale ta představa, nevylézt jeden den z pelíšku, mi přijde lákavá. Obzvlášť teď, když se Vašík zase budí 5× za noc
. V sobotu jsem lezla po kuchyňské lince, řádná dezinfikace byla v plánu od září a zítra chci vymydlit ledničku. Jen doufám, že vymyslím něco, abych zabavila mladého pána, protože s ním dělat cokoliv je nemožné
.
No vidíš,já bych tak ráda něco dělala a nemůžu
A ty si zase pořádně neodpočineš,to je spravedlnost
A kolik je malému broučkovi?