TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
8.11.10 22:37

Dnes jsem nestíhala lítat na wc, jak mě to prohánělo :lol: Musím se přiznat, že to fakt divný je, 3× za den na velkou, aspoň jsem pořádně vyprázdněná :lol: Dnes křeče nebyly, ale i tak jsem lítala na wc, tak uvidíme, jestli se něco chystá a nebo je to jen něco střevního původu :-) Kdyby už malej chtěl na svět, přemlouvat ho nebudu, aby ještě zůstal, už si připadám jako slonice a to nemluvím o tom, když něco dělám, třeba když se zohnu, tak mám problém se narovnat, jak mě to břicho táhne dolů :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
9.11.10 08:30
Eva a Vašek píše:
Ježíšmarjá holky, u vás všech to vypadá, že budete brzo rodit a já zase jako správná slonice budu těhu 2 roky :roll: , nebo mi to tak aspoň připadá :mrgreen: . Nojo, neudělám nic, tak si říkám, že co má být, to bude.
Ještě vám napíšu, co dneska vyváděl ten můj malej milášek. Já byla zabraná do úklidu nádobí a on pěkně potichoučku, polehoučku ťapal po kuchyni. Najednou byl u odpadkového koše a něco jako zacinkalo. No běžím ke koši, ten lump mi tam stihnul naházet vykrajovátka a vidličky :mrgreen: . Aspoň už vím, kam se ztratily sponky na ubrus :lol: .

Třeba to nakonec bude obráceně,člověk fakt nikdy neví :wink:
A malej je šikluka,když umí takhle hezky uklízet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
9.11.10 08:32
Evula82 píše:
Dnes jsem nestíhala lítat na wc, jak mě to prohánělo :lol: Musím se přiznat, že to fakt divný je, 3× za den na velkou, aspoň jsem pořádně vyprázdněná :lol: Dnes křeče nebyly, ale i tak jsem lítala na wc, tak uvidíme, jestli se něco chystá a nebo je to jen něco střevního původu :-) Kdyby už malej chtěl na svět, přemlouvat ho nebudu, aby ještě zůstal, už si připadám jako slonice a to nemluvím o tom, když něco dělám, třeba když se zohnu, tak mám problém se narovnat, jak mě to břicho táhne dolů :lol: :mrgreen:

Ty máš taky termín 28.12. jako já?To by ještě chtělo,aby prckové vydrželi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.11.10 10:06

tak jsem dnes byla v poradně 34+5,za týden jdu znova na kultivaci,CS6 děložní čípek měkký a níž porodní cesty se připravují skvěle,že prý kdyby se malá narodila za týden tak už to ničemu nijak nevadí ,že je uplácaná dobře a má okolo tří kil :),ale že si z vlastní zkušenosti myslí že porodim za tři týdny a malou už budu mít doma na mikuláše:)) no uvidíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
9.11.10 10:13
adrianaaa píše:
tak jsem dnes byla v poradně 34+5,za týden jdu znova na kultivaci,CS6 děložní čípek měkký a níž porodní cesty se připravují skvěle,že prý kdyby se malá narodila za týden tak už to ničemu nijak nevadí ,že je uplácaná dobře a má okolo tří kil :),ale že si z vlastní zkušenosti myslí že porodim za tři týdny a malou už budu mít doma na mikuláše:)) no uvidíme :srdce:

Jůů,tak to je krásný a kdy máš termín(už to zase nevím) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.11.10 10:18

podle MS 16.12 podle UTZ 17.12 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
9.11.10 10:41

Tak to je paráda,jestli to tak vyjde a malá už je velká :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
9.11.10 10:53

tálinka : jo 28. 12. :-) Já vím, ještě alespoň do prosince, ale kdoví :think: a obzvlášť u mě, mám trochu problémy s krevním tlakem a dr. mě tím straší, že to může vyskočit a půjde se rodit, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
9.11.10 11:08
Evula82 píše:
tálinka : jo 28. 12. :-) Já vím, ještě alespoň do prosince, ale kdoví :think: a obzvlášť u mě, mám trochu problémy s krevním tlakem a dr. mě tím straší, že to může vyskočit a půjde se rodit, tak uvidíme.

Jo jo,já taky nevím jak dlouho vydržíme 2v1 když mi do propouštěcí zprávy napsali,že hrozí předčasný porod,ale snad to nebude tak horký,když mě pak pustili domů.No jsem zvědavá,co mi teď řeknou ve čtvrtek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
9.11.10 11:44

tálinka : ve čtvrtek jdeš na kontrolu? To se máš, já jdu až 24. 11. :-( Uvidíš, co ti řeknou, zase budeš vědět víc ve čtvrtek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
9.11.10 12:12

Ahoj holky, mě čeká kontrola až 18.11. :-? . Evulko, docela ti závidím to vyprazdňování, já mám už asi 2 měsíce zácpu :roll: . I když nemusím mít všechno, třeba ty křeče :mrgreen: .
Minulý týden jsem mluvila s kamarádkou, čeká mimi na březen. Měly jsme naprosto stejný průběh porodu a jí doktor řekl, že naplánují císaře na TP. To by mě zajímalo, jakou mám šanci rodit normálně :think: . Hrozně mě deptá, že nevím, do čeho jdu. Já mám vždycky všechno naplánované :pankac: .
Adriana - CS 6? To jsem zvědavá, jak to bude u mě. V první těhu průkazce jsem našla ve 41tt CS 1.
Tálinko, to tě teď víc sledují? Vydrž ještě aspoň do prosince :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
9.11.10 12:19

Já teda teď taky chodím častěji na záchod a to jsem mívala taky zácpu :nevim:
Jestli to nemůže být třeba těma práškama,beru železo a Magnosolv.
Eva a V. ve 41tt CS1,jo?Tak to je docela síla,to ti teda porod vyvolávali,nebo císař?
Mě doktorka řekla,že mě chce vidět po týdnu,určitě mi udělá vnitřní vyšetření,jestli jsem se neotevřela víc a jestli se zase nezkrátil čípek,ale nevím jestli i uvidím mimi,snad jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
9.11.10 12:33

Jo, porod mi vyvolávali. V pondělí jsem jela na kontrolu, ale malej se moc mrskal, tak mě tam už nechali. Večer mi udělali zátěžový test na oxitocin (kapačka). V úterý ráno tableta na vyvolání, odpoledne druhá. Ve středu ráno další tableta, otevřená jsem byla asi 1,5 cm :roll: . To už jsem měla stahy a odpoledne mi dali kapačku, stahy po 2 - 3 minutách asi 5 hodin. To už jsem myslela, že jim tam budu okusovat zábradlí na chodbě :mrgreen: . Nakonec přišel můj doktor a řekl, že uděláme řez. V tu chvíli jsem byla nejšťastnější člověk pod sluncem.
Právě proto jsem se nedávno ptala doktora, jakou mám šanci rodit normálně a on mi řekl, že nepostupující porod se velmi často opakuje. Takže pokud v TP nebudou porodní cesty připravené a nic nebude nasvědčovat tomu, že se porod blíží, naplánujeme císaře. Takže až do termínu budu jak na jehlách :-D . Ale to asi my všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
9.11.10 13:21

Tak třeba bude zase císař,je to asi docela pravděpodobný.A jak ti bylo po císaři?Možná je to na jednu stranu lepší,než klasický porod.No uvidíme co nás čeká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
9.11.10 19:49

Po císaři bylo nejhorší poprvé vstát z postele. Naštěstí máme u nás hodný sestřičky, tak mi pomohla dojít na záchod a do sprchy. Pak už každé to vstávání bylo o dost lepší. Neměla jsem naštěstí žádné komplikace a v pondělí (pátý den) jsem šla domů. U nás ani po císaři nedávají na JIPku. Ale jestli je to lepší než normální porod, to nemůžu posoudit :nevim: , aspoň zatím ne :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí