TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
4.11.10 08:09

Liduš88 : :palec: :lol: Jestli to nepřijde samo do půlky prosince, do 15., začnu vybíhat schody :mrgreen: Sice jich tu máme jen pár, ale už mi dají dost zabrat :oops: :mrgreen: A nebo si pár minut zajezdit na rotopedu, co vy na to? :mrgreen: Až v tom prosinci samozřejmě, teď to raději ještě nebudu pokoušet, kočárek dojde až koncem listopadu :mrgreen: Ale ten rotoped nevim teda, když jsem byla nějak na začátku těhu., dr. mi ho nedoporučovala, to z důvodu možnosti potratu, ale ke konci těhu už bych snad mohla, začít s nějakým tím pohybem :?: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
4.11.10 08:44

Mojí kamarádce to taky pomohlo,tak uvidíme :-D Já už je mám v plánu koncem listopadu,a porod byl fakt rychlej,bolesti asi hodinu,a tlačila jsem ani né 10 minut :-D Doktorka říkala,že u někoho to vliv má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
4.11.10 10:33

Já kdzž neporodím do vánoc tak jsem taky připravena na sobě dělat pokusy. :dance: běhání po schodech a ještě jsem připravena ,že si udělám ten nápoj jak tu holky o něm psali s meruněk oleje a hltu nákého alkoholu.Ale chtěla bych to radši přirozeně ale kdo by nechtěl co? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
356
4.11.10 10:36
Liduš88 píše:
Mojí kamarádce to taky pomohlo,tak uvidíme :-D Já už je mám v plánu koncem listopadu,a porod byl fakt rychlej,bolesti asi hodinu,a tlačila jsem ani né 10 minut :-D Doktorka říkala,že u někoho to vliv má.

Mě teda nepomohlo nic. Dlouhé procházky, sex, dokonce jsem v době termínu myla okno na chodbě v paneláku, takže na štafle a dolů asi 50× a nic :cert: .
Evulko, teda nevím :think: , ale nebudeš se na rotopedu kopat do bříška? Já jela na kole asi ve čtvrtém měsíci a už mi bříško překáželo :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.11.10 12:05

Neladanik : nechceš se o tom nápoji trochu rozepsat? :mrgreen:
Evi, asi máš pravdu, asi by to už nebylo ono, teď používám rotoped jako „věšák“ :lol: Ale ty schody zkusím, sice těch pár schodů, jestli to vůbec k něčemu bude :think: :mrgreen: Kdyžtak si dám nějaký ten pohárek vínka a ono se to třeba nějak rozjede :-) Ale až v prosinci, teď raději nebudu nic pokoušet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
4.11.10 12:29

Ahojte,ted čtu tady čtu ,jak rozebíráte,jak si vyvolat porod…hm ještě náké nápady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
4.11.10 12:30

Našla jsem to tady na emimino má se smíchat půl dl ricinovýho oleje 1 hlt kořalky a 100%merun'kový džus nebo rozmixovaný merun'ky.Prý když se to vypije okolo termínu porodu a porodní cesty jsou připravený tak se do 6.hodin rozeběhne porod.Já si tedy spíš myslím jak člověk po tom dostane průjem tak se to v nom začne hýbat a tím se dá asi do činosti i děloha aspon' v to doufám ale budu popíjet až po vánocích. :lol:

• Citovat
  • Upravit
328
4.11.10 12:40

Neladanik : brouzdala jsem tu a našla jsem to, je tu na tohle téma více diskuzí, mrkněte třeba tady: https://www.emimino.cz/…rankovani/2/ Jeden příspěvek mě tam fakt pobavil :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
4.11.10 12:49

:lol: taky budu dělat všechno proto abych porodila do konce prosince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.11.10 17:45

Tak teď holky čekám, co bude. Sedla jsem k netu a vyteklo ze mě něco takovýho teplýho, hned jsem se koukla a byla to taková bílá hmota, vypadalo to jako lepidlo :mrgreen: Co by to mohlo být? 8-o Mohla by to být ta hlenová zátka? Nevim, nikde jsem nečetla o tom, že by mohlá být teplá, to jsem slyšela jen o plodové vodě, že bývá taková teplá, když praskne, ale u mě to teď voda určitě nebyla, to by toho bylo víc si myslim a tohle bylo takový hustší. A ještě dodám, že toho bylo asi tak na jednu až dvě čajové lžičky, ještěže nosím intimku, ale tohle výtok určitě nebyl si myslim, ten mám normálně, bez intimky ani ránu :lol: Hned jsem ji vyhodila, byla úplně promáčená a pro jistotu jsem si vzala vložku, kdyby něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
4.11.10 18:18

myslím,že to byla část zátky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.11.10 18:20

adeeelia : myslíš? A zbytek může odcházet další dny, i s krví, jsem si „vygůglila“ :mrgreen: Tak uvidíme :-) Ale rodit doufám ještě nebudu, že by to na mě přišlo třeba v noci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
4.11.10 20:10

Jů, tak tobě už odchází zátka? Že by se tělo pomalu začínalo chystat na porod? Mě v poradně pan doktor jen řekl, že pupek stále roste :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.11.10 20:26

Nevím, co to bylo, jestli to teda byla zátka, proto jsem to tu popsala. Možné to je, přece jen už je listopad a TP se blíží. A co jiného by to bylo? Výtok už mám delší dobu, v těhu to je normální, ale toho fakt bylo víc, a „vyhrklo“ to ze mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
5.11.10 10:33

Evula: no však uvidíš. Třeba to ta zátka ještě nebyla.Ze mě taky občas něco vyhrkne. Zánět nemám a zátka to prý taky není. Co jsem byla u doktora.

Jinak břicho už přestalo tvrdnout a špinění je taky ok. Doktor mě prohlídl a natočil už i monitor. Málá měla jednu chvilku zpomalenou srdeční činnost,ale prý to je v normě. Tak se cítím líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí