Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
manželé tam nemusí a je to opravdu jedno,je to za 10min vyřízený je to určení otcovství jak zde bylo řečeno ![]()
Taky jsme byli na matrice a byli jsme tam před dvouma měsícema a docela nás s přítelem zaskočilo ,že chtěli vědět i jméno nebyli jsme si jisti u klučíka,
nakonec jsme nechali napsat Nicolas a Victoria tak uvidíme ale u chlapečka nejsme na 100%rozhodnuti ale prý můžeme dát jiný jméno než jsme uvedli na tý matrice.Tak jsem zvědavá co to bude a už aby bylo tady.
Jo jo,prý je nutné uvést obě jména.Vy jste si nenechali říct,co čekáte?To je hezký,ale já bych to asi nevydržela ![]()
Přítel a rodina chtějí překvápko,a mě je to jedno už mám kluka i holčičku ale zvědává jsem pokaždý když jdu na ultrazvuk tak se musím držet abych se nezeptala ![]()
Tak to se ti nedivím,ale překvapení to bude krásný
Teď už to vydržíš,už to nebude tak dlouho trvat ![]()
Neladanik píše:
Přítel a rodina chtějí překvápko,a mě je to jedno už mám kluka i holčičku ale zvědává jsem pokaždý když jdu na ultrazvuk tak se musím držet abych se nezeptala
Já zase vždycky při ultrazvuku hulačím na doktora, ať mi neříká, co to bude
. Asi ze mě má už prču
. Já jsem si to nenechala říct ani u prvního, protože je mi jedno, co to bude a hlavně to stejně nezměním. Ale kamarádka zkoušela kyvadlo a vyšlo jí, že budeme mít kluka. Jestli je to pravda, tak to u nás bude „tři chlapi v chalupě“. Vlastně občas čtyři, když přijede manželův syn z prvního manželství
.
Eva a Vašek píše:Neladanik píše:Já zase vždycky při ultrazvuku hulačím na doktora, ať mi neříká, co to bude
Přítel a rodina chtějí překvápko,a mě je to jedno už mám kluka i holčičku ale zvědává jsem pokaždý když jdu na ultrazvuk tak se musím držet abych se nezeptala. Asi ze mě má už prču
. Já jsem si to nenechala říct ani u prvního, protože je mi jedno, co to bude a hlavně to stejně nezměním. Ale kamarádka zkoušela kyvadlo a vyšlo jí, že budeme mít kluka. Jestli je to pravda, tak to u nás bude „tři chlapi v chalupě“. Vlastně občas čtyři, když přijede manželův syn z prvního manželství
.
Třeba bude holčička,vždycky je to 50 na 50
Já jsem ze začátku měla pocit,že budeme mít kluka,ale nakonec nám řekli,že je to holka.Bylo mi to taky jedno,hlavně ať je mimi zdravé.Přítel si přál holčičku,tak to vyšlo ![]()
Příští týden začínám 34 tt a že je už miminko plně vyvinuté? Evi, víš to jistě? Někde jsem četla, že ještě v téhle době nemá úplně vyvinuté plíce
Jo a k těm jménům, když čekám kluka, musím na tom papíře do porodnice uvézt i jméno pro holčičku? Raději se zeptám dr., protože jméno pro holčičku nemáme, to se přiznám
A jen tak tam něco střelit nechci, kdyby to nakonec byla holka, kdyby se na UTZ spletli, ale to snad ne ![]()
Evula82 píše:
Příští týden začínám 34 tt a že je už miminko plně vyvinuté? Evi, víš to jistě? Někde jsem četla, že ještě v téhle době nemá úplně vyvinuté plíce
Máš pravdu, mimi se považuje za vyvinuté od 35tt. Já to beru podle sebe, v pondělí to mám rovných 35tt
, tak si říkám, že kdyby to náhodou přišlo dřív, že už to bude v pohoděěě.
jé ty se máš,to už máš za pár
to ti závidím
nějak mi to neutíká…
díky holky,opatrujte se ![]()
ve 34.týdu ještě vyvinuté není plíce dozrávají až v tom 36.týdnu. jinak za donošené se pak považuje od ukončeného 38.týdne. ![]()
mě to taky vůbec neutíká…od včerejška mě dost bolí záda a lepší už to nebude,ty poslední dva měsíce fakt nejsou žádný med a to asi ještě ten pupík poroste
jinak já jsem zase četla,že za donošeného se považuje ukončený 37.týden,takže fakt nevím,jak to je,teď by nám museli bobísky ještě dopékat,plíce opravdu nejsou dovyvinuté..
Sakra, tak co to študuju za chytrou knihu?
Pravda, je to od nějakých anglánů
. To se omlouvám za mylné info.
Tak každý to koukám říká jinak,mě dr. říkala,že je to dobré od 36.týdne,ale jestli je to teda pravda ![]()
No musejí to ti naši miláčci v bříškách ještě vydržet ![]()