TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
7.11.10 11:21

manželé tam nemusí a je to opravdu jedno,je to za 10min vyřízený je to určení otcovství jak zde bylo řečeno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
7.11.10 11:23

No už aby jsme měly svoje broučky u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
7.11.10 11:54

Taky jsme byli na matrice a byli jsme tam před dvouma měsícema a docela nás s přítelem zaskočilo ,že chtěli vědět i jméno nebyli jsme si jisti u klučíka, :-) nakonec jsme nechali napsat Nicolas a Victoria tak uvidíme ale u chlapečka nejsme na 100%rozhodnuti ale prý můžeme dát jiný jméno než jsme uvedli na tý matrice.Tak jsem zvědavá co to bude a už aby bylo tady.

• Citovat
  • Upravit
21184
7.11.10 11:58

Jo jo,prý je nutné uvést obě jména.Vy jste si nenechali říct,co čekáte?To je hezký,ale já bych to asi nevydržela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
7.11.10 12:33

Přítel a rodina chtějí překvápko,a mě je to jedno už mám kluka i holčičku ale zvědává jsem pokaždý když jdu na ultrazvuk tak se musím držet abych se nezeptala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21184
7.11.10 13:10

Tak to se ti nedivím,ale překvapení to bude krásný :srdce: Teď už to vydržíš,už to nebude tak dlouho trvat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
7.11.10 13:22
Neladanik píše:
Přítel a rodina chtějí překvápko,a mě je to jedno už mám kluka i holčičku ale zvědává jsem pokaždý když jdu na ultrazvuk tak se musím držet abych se nezeptala :mrgreen:

Já zase vždycky při ultrazvuku hulačím na doktora, ať mi neříká, co to bude :mrgreen: . Asi ze mě má už prču :lol: . Já jsem si to nenechala říct ani u prvního, protože je mi jedno, co to bude a hlavně to stejně nezměním. Ale kamarádka zkoušela kyvadlo a vyšlo jí, že budeme mít kluka. Jestli je to pravda, tak to u nás bude „tři chlapi v chalupě“. Vlastně občas čtyři, když přijede manželův syn z prvního manželství :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
7.11.10 13:28
Eva a Vašek píše:
Neladanik píše:
Přítel a rodina chtějí překvápko,a mě je to jedno už mám kluka i holčičku ale zvědává jsem pokaždý když jdu na ultrazvuk tak se musím držet abych se nezeptala :mrgreen:
Já zase vždycky při ultrazvuku hulačím na doktora, ať mi neříká, co to bude :mrgreen: . Asi ze mě má už prču :lol: . Já jsem si to nenechala říct ani u prvního, protože je mi jedno, co to bude a hlavně to stejně nezměním. Ale kamarádka zkoušela kyvadlo a vyšlo jí, že budeme mít kluka. Jestli je to pravda, tak to u nás bude „tři chlapi v chalupě“. Vlastně občas čtyři, když přijede manželův syn z prvního manželství :mrgreen: .

Třeba bude holčička,vždycky je to 50 na 50 :-D Já jsem ze začátku měla pocit,že budeme mít kluka,ale nakonec nám řekli,že je to holka.Bylo mi to taky jedno,hlavně ať je mimi zdravé.Přítel si přál holčičku,tak to vyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.11.10 14:21

Příští týden začínám 34 tt a že je už miminko plně vyvinuté? Evi, víš to jistě? Někde jsem četla, že ještě v téhle době nemá úplně vyvinuté plíce :nevim: Jo a k těm jménům, když čekám kluka, musím na tom papíře do porodnice uvézt i jméno pro holčičku? Raději se zeptám dr., protože jméno pro holčičku nemáme, to se přiznám :mrgreen: A jen tak tam něco střelit nechci, kdyby to nakonec byla holka, kdyby se na UTZ spletli, ale to snad ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
7.11.10 15:01
Evula82 píše:
Příští týden začínám 34 tt a že je už miminko plně vyvinuté? Evi, víš to jistě? Někde jsem četla, že ještě v téhle době nemá úplně vyvinuté plíce :nevim:

Máš pravdu, mimi se považuje za vyvinuté od 35tt. Já to beru podle sebe, v pondělí to mám rovných 35tt :oops: , tak si říkám, že kdyby to náhodou přišlo dřív, že už to bude v pohoděěě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.11.10 18:16

jé ty se máš,to už máš za pár :lol: to ti závidím :palec: nějak mi to neutíká… :zed: díky holky,opatrujte se 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
7.11.10 19:07

ve 34.týdu ještě vyvinuté není plíce dozrávají až v tom 36.týdnu. jinak za donošené se pak považuje od ukončeného 38.týdne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
7.11.10 19:42

mě to taky vůbec neutíká…od včerejška mě dost bolí záda a lepší už to nebude,ty poslední dva měsíce fakt nejsou žádný med a to asi ještě ten pupík poroste :roll: jinak já jsem zase četla,že za donošeného se považuje ukončený 37.týden,takže fakt nevím,jak to je,teď by nám museli bobísky ještě dopékat,plíce opravdu nejsou dovyvinuté..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
7.11.10 20:13

Sakra, tak co to študuju za chytrou knihu? :think: Pravda, je to od nějakých anglánů :roll: . To se omlouvám za mylné info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
7.11.10 21:03

Tak každý to koukám říká jinak,mě dr. říkala,že je to dobré od 36.týdne,ale jestli je to teda pravda :nevim:
No musejí to ti naši miláčci v bříškách ještě vydržet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky