TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
1.11.10 17:06

Ahoj, vítej :kytka: Bude to holka nebo kluk? Nebo se necháváš překvapit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
1.11.10 17:37

evula: tak to máš dobrý s tou taškou. já to mám zatím vyskládané na pultě a pořád to probírám jestli tam mám vše a nejsu si vůbec jistá :mrgreen: ještě sama nevím do čeho to dám, jelikož taky nemám žádné tašky. No když tak to tam dovezu v igelitkách jak ségra :lol: :lol:

Jinak poslední dva dny mě je nějak divně. Břicho mě pěkně ztěžklo a přo každém otočení večer v posteli pěkně bolí :-) Ale snad rodit ještě nebudem, i když mě prej břicho trochu kleslo. Což přikládám k té váze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.11.10 17:52
Denizah píše:
evula: tak to máš dobrý s tou taškou. já to mám zatím vyskládané na pultě a pořád to probírám jestli tam mám vše a nejsu si vůbec jistá :mrgreen: ještě sama nevím do čeho to dám, jelikož taky nemám žádné tašky. No když tak to tam dovezu v igelitkách jak ségra :lol: :lol:Jinak poslední dva dny mě je nějak divně. Břicho mě pěkně ztěžklo a přo každém otočení večer v posteli pěkně bolí :-) Ale snad rodit ještě nebudem, i když mě prej břicho trochu kleslo. Což přikládám k té váze.

Nejlepší je si zjistit od nějaké známé nebo kamarádky, která rodila v porodnici, do které se chystáš i ty, co si vzít sebou, a nebo jestli mají www stránky, tak tam. Já se ptala kamarádky, která rodila nedávno, tak podle toho jsem se trochu sbalila, a teď jsem objevila i stránky té porodnice, kam se chystám a tam mají napsaný, co si vzít sebou, kámoška nelhala :mrgreen: Ty jsi kolikátý týden? Já 33 tt a posledních pár dní je mi nějak divně, hodně chodím na velkou (což se prý někdy před blížícím se porodem stává, tělo se čistí a připravuje :nevim: ), v noci když se převaluju, tak to je proces :lol: Tam mě zabolí, tam píchne, ale vždycky se nějak převalím :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.11.10 17:56

Denizah : termín máš na Silvestra, už vím :-) No tak to máš skoro jako já, já 28. 12. Předtim termín 26. 12. A podle dr. to bude do Vánoc, kéž by měla pravdu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
1.11.10 17:59

Ahoj holky, tak už mám taky jakž takž sbaleno :-D . Ale vypadá to, že to dopadne jako minule. Deka a kombinézka zůstanou doma, tak jen musím doufat, že to manžílek nazapomene :mrgreen: . Přinejhorším pro nás pojede 2× :lol: . Ještě si musím napsat seznam, těch maličkostí, co dobalím na poslední chvíli a už můžu zase klidně spát.
Denizah, s tím bolením břicha při otáčení to máme stejné. A nejhorší je když malýho něco vzbudí a mě trvá 1/2 hodiny, než se vyhrabu z postele :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
1.11.10 18:02

Jj máme to stejný, všichni mě tipujou do půlky prosince, dýl ani rana. A jak říkáš vše, je to divný :-) Jinak naše porodka má stránky pěkně zaostalý. Ale chodím tam na předporodní kurz, tak se optám té asistentky. Jinak už je to pěkně dlouhý a na ten porod se celkem i těším, to už bude takové vyvrcholení toho všeho a za chvilku malá v náruči. Prostě super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
1.11.10 18:08

ahoj,no k tomu spaní mám to uplně stejně ,každé převalení je proces ,najít si tu správnou polohu opravdovej boj a k tomu dvakrát vstavat na záchod x)dneska jsem chodila hodinku dvě po městě a malé se to moc nelíbilo,celej den mě kope pod žebra…bolí bolí…fňuk :dance: ,ale už aby to bylo ,nemůžu se dočkat,tašku už mám zabalenou ,ale taky nevim nevim kam to nacpat.mám ji plnou až k prasknutí a to tam nemám ještě zabalovačku a věci pro mimi nemluvě o kartáči na vlasy,zubní hygieny a věci co se balej až na poslední chvilku :(..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.11.10 18:16
Denizah píše:
Jj máme to stejný, všichni mě tipujou do půlky prosince, dýl ani rana. A jak říkáš vše, je to divný :-) Jinak naše porodka má stránky pěkně zaostalý. Ale chodím tam na předporodní kurz, tak se optám té asistentky. Jinak už je to pěkně dlouhý a na ten porod se celkem i těším, to už bude takové vyvrcholení toho všeho a za chvilku malá v náruči. Prostě super :palec:

Tak když máš možnost se zeptat, určitě se zeptej :-) Na porod se už taky těším, teď některou noc se mi už zdálo, že už je malej na světě a že chodím s kočárkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.11.10 18:22
adrianaaa píše:
ahoj,no k tomu spaní mám to uplně stejně ,každé převalení je proces ,najít si tu správnou polohu opravdovej boj a k tomu dvakrát vstavat na záchod x)dneska jsem chodila hodinku dvě po městě a malé se to moc nelíbilo,celej den mě kope pod žebra…bolí bolí…fňuk :dance: ,ale už aby to bylo ,nemůžu se dočkat,tašku už mám zabalenou ,ale taky nevim nevim kam to nacpat.mám ji plnou až k prasknutí a to tam nemám ještě zabalovačku a věci pro mimi nemluvě o kartáči na vlasy,zubní hygieny a věci co se balej až na poslední chvilku :(..:)

Myslíš 2× za noc? :-) To seš na tom ještě dobře :mrgreen: Mě v noci stačí, když si dám hlt vody a za hodinu už letim čurat :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.11.10 18:31

Jo a ještě k těm věcem, věci pro mimčo na odvoz z porodnice si pak nechám dovézt, kdybych měla táhnout ještě oblečení pro mimčo, fusak do autosedačky a zavinovačku, tak to bych do jedné tašky určitě nenacpala. A kdoví, co tam ještě přihodím, na tu hromádku na cestu domů pro mimčo, kdyby byla moc zima, tak pro jistotu :-) Brát si to sebou určitě nebudu, nechám si to pak přivézt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
1.11.10 19:01

Jj tak to mám stejný, malou ještě zbalenou nemám. A to si taky nechám dovezt až pro nás přijedou. A co pro mimi máte? Jako dupky, kabátek, kombinézku, deky či fusaky??? nepočítaje čepičky a rukavičky.Nevím jestli to bude stačit 8-o
Jinak v noci na záchod chodíme pravidelně mezi třetí a čtvrtou. A opravdu občas se mi stane že spím celou noc,no ale to je už vzácnost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
1.11.10 19:07

Evula: tak sny takovéj krásnej sen se mi zdál jen dvakrát. A jednou o kojení, vůbec se nechtěla přisát a mlíko ze mě stříkalo jak vodopád :mrgreen: to byla komedie. Jinak mám jen samé divné sny. Ale naštěstí ne žádné špatné.
Holky taky vám to někdy nedochází že přibude další člen do rodiny? Asi jsu divná, ale někdy mě to fakt nedochází. Vím že mi malá roste v bříšku,ale furt si to nedokážu nějak představit. :zed: A při tom se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
1.11.10 19:37

ahoj holky,přidávám se,termín dle ms 18.prosince,dle utz 28.prosince,čekáme holčičku Stelu :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
1.11.10 19:38
Denizah píše:Holky taky vám to někdy nedochází že přibude další člen do rodiny? Asi jsu divná, ale někdy mě to fakt nedochází. Vím že mi malá roste v bříšku,ale furt si to nedokážu nějak představit. :zed: A při tom se těším.

Musím přiznat, že mě to těžce nedochází :mrgreen: . Vůbec mám pocit, že mi to těhotenství strašně uteklo. Je to určitě tím, že u prvního jsem měla spoustu volného času a tím pádem čas přemýšlet. Teď když mám chvilku volno, snažím se vypnout :-P . A jsem už hrozně zvědavá, jestli to bude kluk nebo holka :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.11.10 20:42

Až půjdeme z porodnice, tak si asi nechám dovézt dupačky, pod to nějakou košilku, a takhle ještě do fusaku, jen nevim, jestli to nebude málo, v zimě :nevim: A samozřejmě čepičku, rukavičky a pro jistotu ještě do deky :-)
Denizah : s tím členem do rodiny, mě to taky zatím nějak pořádně nedochází, někdy mám pocit, že se mi to zdá, že jsem těhotná :mrgreen: Ale stačí se rozhlídnout a pak vím, že se mi to nezdá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí