TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
27.10.10 20:10
Evula82 píše:
Holky, asi trochu hloupá otázka, tak se omlouvám, ale jak se vlastně počítá ten cyklus? Počítá se od dne, kdy dojde menstruace do dne před další menstruací? Příklad: ms dostanu 13.1., trvá 6 dní a další přijde 11.2. Tak kolikatidenní je to cyklus?

Ahoj, tak jestli to správně počítám, tak je cyklus 29 dní :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.10.10 20:11

Tak to máš starosti s tím tlakem :-( ale hlavně,že je to zatím v pořádku,to už musí takhle vydržet,než bude mimčo na světě :-)
Ten cyklus se počítá od prvního dne ms,nebo teda aspoň já to tak počítám :mrgreen:
Takže podle toho co jsi psala je to 30denní cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.10.10 20:17

No a už to mám blbě :oops: Pravdu má asi Eva a Vašek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.10.10 20:18
Denizah píše:
Lidi mě se poslední dva dny pořád motá hlava jak delší dobu sedím nebo blbě ležím a při tom mě tlak naměřili 117/78 takže prej super. Ale nevím čím to je :-?

Denizah, myslím, že to může být tím, že miminko tlačí na cévy nebo žíly a tak se zpomaluje krevní oběh a mozek se hůř okysličuje. Já jsem v prvním těhu nemohla ležet na zádech, protože mi začalo být na omdlení a špatně se mi dýchalo :nevim: . Ale jestli je to hodně často, asi bych zkusila zavolat gyndr., ať máš jistotu, že je všechno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
27.10.10 20:43

Jo Evi, tak se to nejspíš počítá, je to tak :-) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
27.10.10 20:45

tálinka: tak trochu mám, ale jsou horší věci, já si ten tlak jen hlídám. Kdyby byl moc vysokej, tak kvůli sobě a mimču hlavně bych musela jít hned k dr. Zatím je to v pohodě, ťuk ťuk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.10.10 21:23
Evula82 píše:
tálinka: tak trochu mám, ale jsou horší věci, já si ten tlak jen hlídám. Kdyby byl moc vysokej, tak kvůli sobě a mimču hlavně bych musela jít hned k dr. Zatím je to v pohodě, ťuk ťuk :-)

to je dobře,bude to dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
28.10.10 09:12

Ahoj.Já chodím do gyncentra v Ph. Dala se tu pořídit růřová karta na ultrazvuky v tom jsou započítaný tři ultrazvuky navíc.Tak jdu ještě na utr. ve 35tt :-) .Rovnou i do poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
28.10.10 11:15

Teda holky, to byl zase v noci šok :-( . Malej se o půlnoci probudil a vrzal, tak jsem mu jako vždycky dala dudlík, položila ho a on místo aby spokojeně chrupkal dál, začal řvát jako lev. Naštěstí netrvalo dlouho, než mi docvaklo, že díky rýmě nemůže dýchat nosem a jak má v puse dudlík, tak se nenadechne. Po odsátí už spal, ale já stejně byla nervózní, aby se zase nedusil. Teď už je v pohodě a snad to vydrží.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
28.10.10 11:25

Chudák malej. Tak ale hlavně, že je všechno ok už  :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
28.10.10 12:01
Eva a Vašek píše:
Teda holky, to byl zase v noci šok :-( . Malej se o půlnoci probudil a vrzal, tak jsem mu jako vždycky dala dudlík, položila ho a on místo aby spokojeně chrupkal dál, začal řvát jako lev. Naštěstí netrvalo dlouho, než mi docvaklo, že díky rýmě nemůže dýchat nosem a jak má v puse dudlík, tak se nenadechne. Po odsátí už spal, ale já stejně byla nervózní, aby se zase nedusil. Teď už je v pohodě a snad to vydrží.. :mavam:

Chudáček,to je hrozný,když jsou děti nemocný :-( Snad už to bude dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
29.10.10 10:59

3× hurá, noc byla dneska klidná a Vašík přestává chrčet. A já už v pondělí nastupuju na MD :-D , v úterý dostanu na kontrole papír a pak s ním musím běžet na sociálku, aby mi zastavili vyplácení rodičovského příspěvku :think: . Na to se moc netěším, protože běhání po úřadech nepatří mezi moje koníčky :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
29.10.10 11:54

:palec: tak to je super, že už nechrčí :-) Jééé to se máš, já nastupuju na MD oficiálně „až“ 24. 11. :-) A běhání po úřadech taky nemusím, ale to asi nikdo :-( Taky mě to čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
29.10.10 12:09

oo taky nesnáším uřady,čeká mě to ted čaká :-? jinak konečně máme kočárek http://www.babyexpert.cz/…a-2010-akce/ zatim teda u rodiču,nejsem na povery ale tak radši nebudu nic riskovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
29.10.10 12:44

:palec: my měli kočárek taky u rodičů, protože já jsem pověrčivá a manžel se mi za to smál :oops: . Ale je to anabáze vybrat si ten nejlepší, že :mrgreen: ?
Já hlavně musela vybírat kočár, abych s ním projela závěje :roll: , což výběr dost omezilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí