Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sarka, já chci taky takhle rodit, hlavně rychle
. Jsem zvědavá, jestli porodím spontánně a normálně. I když u císaře zas aspoň vím, do čeho jdu
.
Evula, asi budeš muset doktorku uplatit
. I když podle toho, jak je prcek velkej, by se ti to mohlo povést i bez doktorky a uplácení
.
Eva a Vašek píše:
Sarka, já chci taky takhle rodit, hlavně rychle. Jsem zvědavá, jestli porodím spontánně a normálně. I když u císaře zas aspoň vím, do čeho jdu
.
Evula, asi budeš muset doktorku uplatit. I když podle toho, jak je prcek velkej, by se ti to mohlo povést i bez doktorky a uplácení
.
Já si tak říkám, co je lepší, jestli rodit normálně a nebo císařem
U císaře se rána zašije a myslím si, že se to hojí rychle a nebolí to tak moc, jako když se rodí normálně a ještě třeba s nástřihem, to pak musí bolet jako čert. Bez nástřihu je to snad snesitelnější.
Eva a Vašek : že bych zkusila ji uplatit?
Tu doktorku
Jak to myslíš - bez doktorky? Jakože by to mohlo přijít dřív a samo? Teď mám brouka v hlavě, přiznám se
Chci rodit dřív
Zeptám se asi dr., jestli by to bylo možný ![]()
No to jsem celá já, já zapoměla, že jsem dala v odpovědi „citovat“, to jsem tam nemusela psát to jméno
no už je to ![]()
Eva a Vašek píše:
Sarka, já chci taky takhle rodit, hlavně rychle. Jsem zvědavá, jestli porodím spontánně a normálně. I když u císaře zas aspoň vím, do čeho jdu
.
Evula, asi budeš muset doktorku uplatit. I když podle toho, jak je prcek velkej, by se ti to mohlo povést i bez doktorky a uplácení
.
ahoj ,trochu jsem si s vámi zavzpomínala.mám děti narozené 31.12. a 30.12.
ono vám nakonec bude jedno jestli jste tam na štědrý den, budete mít radost z miminek.
Všem přeji krásné a zdravé miminka a rychlé porody ![]()
Evula, já myslela bez doktorky jako bez vyvolávání
. Jinak srovnávat císaře a normální porod nemůžu. Každopádně císař je prostě operace, já jsem pak ještě dlouho nemohla ležet na břiše a zvedání z postele byla komedie - no asi jako teď s tím ooobr břichem
.
O maliníku jsem přemýšlela, ale dospěla jsem k názoru, že nepostupující porod se velmi často opakuje, takže jestli mám rodit normálně, tak to tak bude a já to moc neovlivním ![]()
Ahoj
,holčiny tak se přidám k vám termín porodu mám 29.12. a taky bych byla ráda na vánoce doma tak jen doufám ,že to bud' bude dřív nebo až po vánocích.Tohle je moje třetí těhotenství mám 10.letého kluka a holčičce bude 5.let 26.12. tak třeba se to třetí narodí taky tak.PŘEJU VŠEM pěkné těhulkování.
Eva a Vašek : jakože to přijde samo dřív třeba?
No nevim nevim teda. Vyvolání je lepší v tom, že už to udělají v porodnici a nemusím se strachovat, kdy to na mě přijde
Zítra jedu do poradny, tak se zeptám doktorky, jaké by byly možnosti
Porodit třeba v listopadu
Já bych to i uvítala, když něco dělám, třeba jen běžný úklid, tak mě už všechno bolí a nemůžu se třeba narovnat, připadám si někdy jako stařenka
A nemluvím o tom, že už skoro nic neoblíknu, skrz to břicho
Pořizovat něco novýho se mi nechce, za ty peníze radši koupím něco na malýho ![]()
Neladanik : my taky, my taky
Lepší je to mít do Vánoc za sebou
Taky ti přeju pěkný zbytek těhulkování ![]()
Tak se hlásím z ultrazvuku.Malej váží 1700g což 31tt odpovídá a kromě toho že jsem prý chudokrevná (což slyším poprvé) je vše v pořádku. Fotku jsme nedostali,protože si schovával obličej ručičkama. ![]()
Sice jsem 32 tt, ale můj malej má o 300 gramů víc, no holt to asi fakt bude obřík
Snad porodím dřív, jinak mě roztrhne
![]()
měl by snad přibírat 200g za týden. Mě u malý tvrdili,že bude mít kolem tří kil a měla 3600g. Mám dotaz.Řídíte ještě auto?
Ahojky tak my měli v 30+0 asi 1.300 prý jsme o týden menší ale to jsem měla obě děti i předtím a auto zatím pořád řídím ale doktorka se mě při jkaždé náštěvě ptá kdo mě přivezl.zatím mi to nevadí řídit auto.
Měl by přibírat 200 g za týden? Aha
Tak uvidíme na dalším ultrazvuku. Jak často se ke konci chodí na ultrazvuk? 32 tt už jsem teda byla včera, a ještě asi půjdu, jak často, víte někdo? ![]()