TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
25.10.10 22:10

Sarka, já chci taky takhle rodit, hlavně rychle :mrgreen: . Jsem zvědavá, jestli porodím spontánně a normálně. I když u císaře zas aspoň vím, do čeho jdu :dance: .
Evula, asi budeš muset doktorku uplatit :lol: . I když podle toho, jak je prcek velkej, by se ti to mohlo povést i bez doktorky a uplácení :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
25.10.10 22:47
Eva a Vašek píše:
Sarka, já chci taky takhle rodit, hlavně rychle :mrgreen: . Jsem zvědavá, jestli porodím spontánně a normálně. I když u císaře zas aspoň vím, do čeho jdu :dance: .
Evula, asi budeš muset doktorku uplatit :lol: . I když podle toho, jak je prcek velkej, by se ti to mohlo povést i bez doktorky a uplácení :palec: .

Já si tak říkám, co je lepší, jestli rodit normálně a nebo císařem :think: U císaře se rána zašije a myslím si, že se to hojí rychle a nebolí to tak moc, jako když se rodí normálně a ještě třeba s nástřihem, to pak musí bolet jako čert. Bez nástřihu je to snad snesitelnější.
Eva a Vašek : že bych zkusila ji uplatit? :mrgreen: Tu doktorku :-) Jak to myslíš - bez doktorky? Jakože by to mohlo přijít dřív a samo? Teď mám brouka v hlavě, přiznám se :mrgreen: Chci rodit dřív :mrgreen: Zeptám se asi dr., jestli by to bylo možný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
25.10.10 22:48

No to jsem celá já, já zapoměla, že jsem dala v odpovědi „citovat“, to jsem tam nemusela psát to jméno :mrgreen: no už je to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
26.10.10 08:22
A to jsem nepila žádný maliník ani žádné jiné přípravi se nekonali.Ted mám všehno nastudovaný,maliník koupený a jsem z toho ještě víc nervózní 8-o .Zachvilku jedu na utrazvuk 31+6,tak jsem zvědavá jak malej vyrostl :-) .Hezký den
Eva a Vašek píše:
Evula, asi budeš muset doktorku uplatit :lol: . I když podle toho, jak je prcek velkej, by se ti to mohlo povést i bez doktorky a uplácení :palec: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
26.10.10 08:33

ahoj ,trochu jsem si s vámi zavzpomínala.mám děti narozené 31.12. a 30.12.
ono vám nakonec bude jedno jestli jste tam na štědrý den, budete mít radost z miminek.
Všem přeji krásné a zdravé miminka a rychlé porody :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
26.10.10 09:12

Evula, já myslela bez doktorky jako bez vyvolávání :mrgreen: . Jinak srovnávat císaře a normální porod nemůžu. Každopádně císař je prostě operace, já jsem pak ještě dlouho nemohla ležet na břiše a zvedání z postele byla komedie - no asi jako teď s tím ooobr břichem :lol:.

O maliníku jsem přemýšlela, ale dospěla jsem k názoru, že nepostupující porod se velmi často opakuje, takže jestli mám rodit normálně, tak to tak bude a já to moc neovlivním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
26.10.10 09:36

Ahoj :mavam: ,holčiny tak se přidám k vám termín porodu mám 29.12. a taky bych byla ráda na vánoce doma tak jen doufám ,že to bud' bude dřív nebo až po vánocích.Tohle je moje třetí těhotenství mám 10.letého kluka a holčičce bude 5.let 26.12. tak třeba se to třetí narodí taky tak.PŘEJU VŠEM pěkné těhulkování.

• Citovat
  • Upravit
328
26.10.10 11:26

Eva a Vašek : jakože to přijde samo dřív třeba? 8-o :mrgreen: No nevim nevim teda. Vyvolání je lepší v tom, že už to udělají v porodnici a nemusím se strachovat, kdy to na mě přijde :mrgreen: Zítra jedu do poradny, tak se zeptám doktorky, jaké by byly možnosti :mrgreen: Porodit třeba v listopadu :mrgreen: Já bych to i uvítala, když něco dělám, třeba jen běžný úklid, tak mě už všechno bolí a nemůžu se třeba narovnat, připadám si někdy jako stařenka :lol: A nemluvím o tom, že už skoro nic neoblíknu, skrz to břicho :-( Pořizovat něco novýho se mi nechce, za ty peníze radši koupím něco na malýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
26.10.10 11:29

Neladanik : my taky, my taky :lol: Lepší je to mít do Vánoc za sebou :-) Taky ti přeju pěkný zbytek těhulkování :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
26.10.10 12:05

Tak se hlásím z ultrazvuku.Malej váží 1700g což 31tt odpovídá a kromě toho že jsem prý chudokrevná (což slyším poprvé) je vše v pořádku. Fotku jsme nedostali,protože si schovával obličej ručičkama. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
26.10.10 12:13

Sice jsem 32 tt, ale můj malej má o 300 gramů víc, no holt to asi fakt bude obřík :-) Snad porodím dřív, jinak mě roztrhne :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
26.10.10 12:40

:-) měl by snad přibírat 200g za týden. Mě u malý tvrdili,že bude mít kolem tří kil a měla 3600g. Mám dotaz.Řídíte ještě auto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neladanik
26.10.10 14:57

Ahojky tak my měli v 30+0 asi 1.300 prý jsme o týden menší ale to jsem měla obě děti i předtím a auto zatím pořád řídím ale doktorka se mě při jkaždé náštěvě ptá kdo mě přivezl.zatím mi to nevadí řídit auto.

• Citovat
  • Upravit
328
26.10.10 17:04

Já taky ještě normálně řídím :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
26.10.10 17:06

Měl by přibírat 200 g za týden? Aha :-) Tak uvidíme na dalším ultrazvuku. Jak často se ke konci chodí na ultrazvuk? 32 tt už jsem teda byla včera, a ještě asi půjdu, jak často, víte někdo? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí