TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21184
27.10.10 11:21

Evulko,no snad nám to půjde zapnout přes ty velikánský pupíky :lol: No vidíš,tak třeba porodíš fakt dřív.Mě doktorka nic takového neříkala,tak uvidíme :-)
Adriano,já jsem byla v poradně naposled v 30+1 a to mi zapsala do průkazky CS 1 a taky nic neříkala.Ale prý to někteří doktoři vůbec neřeší,tak nevím,jak moc je to důležité :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.10.10 11:58
Liduš88 píše:
Ahoj holky,já mám termín 6.12 a podle UTZ 11.prosince.V 32tt miminko vážilo 1535g,doktorka mi napsala do průkazky odpovídá 30plus5.Nevíte co to znamená? :nevim: Asi budu rodit na Vánoce :-) Ale snad se bude chtít dřív.A čekám holčičku.

Ahoj Liduš, když máš podle ms termín 6.12. tak určitě budeš rodit do Vánoc, protože nechávají přenášet, aspoň co já vím, nejdýl 14 dní, tj. 20.12. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.10.10 12:06

A holky, nebojte se, že by Vám ten pás, kterým jste připojené na monitor nedal :mrgreen: . Já mám ooobr bříško, stejně jako u prvního a ještě jsem měla rezervu :palec: .
Evula, nechci ti brát optimismus ( myslím, jak ti doktorka řekla, že porodíš do Vánoc ). Mojí švagrové gyndr. říkal, že už to může být každým dnem a to byla 14 dní před TP a ona pak ještě 10 dní přenášela :roll: . Ale doufám, že u tebe se dr. neplete :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.10.10 12:08

No jsem na to moc zvědavá,jestli nakonec nebudeme mít místo prosinčátek ledňátka :lol:
Ale nerada bych přenášela,musí to být hrozný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.10.10 12:12
adrianaaa píše:
holky chci se zeptat mate už jine CS než 0?mě včera v poradně napsala CS 3 co to přesně znamená,dr. se vubec nevzrušovala tak doufám že je to normální.dík :?:

CS 0 znamená, že je děložní hrdlo uzavřené a čípek se nezkrátil a je tuhý, takže předpokládám, že CS 3 znamená zkrácení čípku a nejspíš už se začínáš otevírat :nevim: . Ale určitě je to v pořádku, jinak by ti dr. řekla, že se něco neobvyklého děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.10.10 12:16
tálinka píše:
No jsem na to moc zvědavá,jestli nakonec nebudeme mít místo prosinčátek ledňátka :lol:
Ale nerada bych přenášela,musí to být hrozný :-(

Tálinko, já jsem přenášela a vůbec mi to nevadilo. Jenže já neměla žádný poslíčky a bylo mi prostě dobře :-D . A nervózní jsem byla už od začátku 9 měsíce, ale nijak se to nestupňovalo. Jediný co mi vadilo, že jsem v posledním měsíci přibrala 6 kg, jak jsem zadržovala vodu :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.10.10 12:19
Eva a Vašek píše:
tálinka píše:
Ale nerada bych přenášela,musí to být hrozný :-(
Tálinko, já jsem přenášela a vůbec mi to nevadilo. Jenže já neměla žádný poslíčky a bylo mi prostě dobře :-D . A nervózní jsem byla už od začátku 9 měsíce, ale nijak se to nestupňovalo. Jediný co mi vadilo, že jsem v posledním měsíci přibrala 6 kg, jak jsem zadržovala vodu :roll: .

Tak to jsi mě docela uklidnila :hug: Moje kamarádka právě nedávno přenášela a říkala,že to bylo hrozný.Tak to je dobře,že to tak nemusí být vždycky :dance: Ale stejně bych radši,kdyby to bylo malinko dřív,nebo na termín,abych pak nebyla čím dál víc vystresovaná.Ale nezbývá nám než počkat jak to dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
27.10.10 15:58

tálinka : no já nevím, přes moje mega břicho :mrgreen: A to s tím porodem před Vánoci, to bych fakt uvítala, prostě co nejdřív, i ze zdravotních důvodů, mám problémy s krevním tlakem teď v těhu, není to sranda :-( Kdyby to ještě vyskočilo, tak vyvolávačka a už to pojede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
27.10.10 16:00

Eva a Vašek : jak jsem psala, mám problémy teď s krevním tlakem. Každý den si musím měřit a zapisovat tlak, kdyby to vyskočilo, tak k doktorce, ta mě pošle do porodnice a bude po srandě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
27.10.10 16:06

No taky se bojím že budem přenášet. pí. asistentka včera říkala že se to u některých řídí jak měli cyklus. Pokud kratší jak 28dní tak se to stíhá do termínu i dřív a pokud měla cyklus delší jak 28 dní tak se většinou přenáší. Prej to neplatí u každé myslela tím když vše probíhá v pohodě a bez komplikací.Tak že uvidíme, jako že bych chtěla až ledňáčka se říct nedá, nejraději bych rodila už v 38 týdnu.Malá už se pronese a představa že budu přenášet je hrozná, to musí být nervy :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.10.10 18:26

Evuli,tak ty máš vysoký tlak?Já spíš nízký,akorát naposled,když jsem byla u dr. tak mi naměřili 130/70 a to už sestřička říkala,že je to na mě nějak moc.Jinak mívám tak 100/70
Denizah,to by se mi líbilo,kdyby to u mě bylo jak ti říkala asistentka :palec: Měla jsem cyklus 28dní,tak to by mohlo vyjít :dance:
No já si taky říkám,že budu z porodu nervózní určitě už začátkem prosince(ne-li)dřív a přenášet,tak mě z toho klepne.Ale co bych nadělala,no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
27.10.10 18:57

Lidi mě se poslední dva dny pořád motá hlava jak delší dobu sedím nebo blbě ležím a při tom mě tlak naměřili 117/78 takže prej super. Ale nevím čím to je :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.10.10 18:59
Denizah píše:
Lidi mě se poslední dva dny pořád motá hlava jak delší dobu sedím nebo blbě ležím a při tom mě tlak naměřili 117/78 takže prej super. Ale nevím čím to je :-?

tak to teda netuším :nevim: a doktorce jsi nic neříkala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
27.10.10 19:43

tálinka : bohužel to tak je, můj průměrný tlak je tak 130 na 82, ale to jak kdy, hlavně si hlídám ten spodní, ten kdyby byl vyšší než 90, tak to už je na hospitalizaci v nemocnici, případně ke konci už na vyvolání porodu. Minule mi v poradně naměřila sestra tlak 170, tak z toho byla na větvi a pořád se ptala, jestli je mi dobře, byla jsem úplně v pohodě, tlak si doma poctivě měřím a nikdy jsem neměla tlak vyšší než 135 na 89. U dr. mám vždycky víc, říká se tomu syndrom bílých plášťů - to mi říkala sestřička u doktorky. Prostě jak jdu někam k dr., tlak letí nahoru. Tak si musím poctivě každý den měřit tlak doma a nosím zápisky do každé poradny, a je to v pohodě, jinak bych už dávno ležela v nemocnici s tím tlakem, není to srandy mít vyšší tlak a už vůbec ne v těhotenství, takže každý den měřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
27.10.10 19:49

Holky, asi trochu hloupá otázka, tak se omlouvám, ale jak se vlastně počítá ten cyklus? Počítá se od dne, kdy dojde menstruace do dne před další menstruací? Příklad: ms dostanu 13.1., trvá 6 dní a další přijde 11.2. Tak kolikatidenní je to cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí