TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
1.11.10 20:44
adeeelia píše:
ahoj holky,přidávám se,termín dle ms 18.prosince,dle utz 28.prosince,čekáme holčičku Stelu :mavam: :kytka:

Gratulace, a taky vítej :kytka: A jak jsi na tom ty s přípravami? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
1.11.10 21:02

tak já mám termín podle ms 16.prosince a podle utzv.29.A je to moje 3.těhu…čekáme holčičku,doufám,že se nespletli,mám už vše v růžové a kočárek červený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.11.10 21:54

Tak to by bylo co, kdyby se spletli a nakonec se narodil kluk. Ale snad ne. A snad se nespletli ani u mě, 2× mi řekli, že to bude kluk, a pokaždé jinde, tak snad ano :-) Když pořizuju nový věci (dost věcí mám i po sobě, když jsem byla malá, ale to bude mít malej jen na doma), tak v modré a nebo bílé barvě, bílá je v pohodě, ale ta modrá, kdyby to byla holka :think: :mrgreen: Snad se na ultrazvuku nespletli a bude to kluk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
1.11.10 22:16

no u mě se nespletli ani u předchozích těhu,tak doufám,že ani ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
2.11.10 07:49

no modrá holčička s ržovým dudlíčkem je ještě celkem rozkošná,ale kluk v růžovejch dupačkách to už vypadá divně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
2.11.10 07:56

my už máme připravené vše,mám i vypráno,jen v prosinci budu prát povlečení do postýlky,aby bylo čisté a voňavé :wink: kočárek máme u našich,plenky máme zatím dvě balení…a propo,jaké pleny máte koupené?my jeden balík pampers sensitive a jeden huggies new born,přemýšlím,že do porodnice koupím háppy new born.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
2.11.10 10:25
ANETG píše:
no u mě se nespletli ani u předchozích těhu,tak doufám,že ani ted

U mě snad taky ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
2.11.10 10:25
adrianaaa píše:
no modrá holčička s ržovým dudlíčkem je ještě celkem rozkošná,ale kluk v růžovejch dupačkách to už vypadá divně :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
2.11.10 10:31
adeeelia píše:
my už máme připravené vše,mám i vypráno,jen v prosinci budu prát povlečení do postýlky,aby bylo čisté a voňavé :wink: kočárek máme u našich,plenky máme zatím dvě balení…a propo,jaké pleny máte koupené?my jeden balík pampers sensitive a jeden huggies new born,přemýšlím,že do porodnice koupím háppy new born.. :nevim:

Já mám do porodnice plenky Happy Newborn, objednávala jsem si balík do porodnice a tam byly právě ty plíny, pak vložky, vlhčené ubrousky. K těm vložkám, byli tam Samu mini, doufám, že ty mini budou stačit :-) Těch plínek je v balení 42, to by snad mohlo do porodnice stačit :-) A nedávno jsem v Tescu narazila na levný plíny, Gaga premium, je jich tam 64 a stáli nějak do 200 Kč, už přesně nevim, ale cena je to dobrá. Pak asi přejdu na nějaký Pampers nebo tak něco, někde jsem četla, že ty levný plíny nejsou moc dobrý, že můžou prosakovat a ták, tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
2.11.10 10:55

ja narazila na vybornou akci v Albertoj 70 ks 3-6 kg pempers sleep and play za 149 kč tak jsem na ně zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
2.11.10 11:23

Ahoj holky, vy jste se teda rozjely :palec: . Co se plínek týká, my jsme zkoušeli všechny možné, ale nakonec vedou Pampersky, protože jsou takový měkký. Dostali jsme i pleny z Lidlu a přejmenovali jsme je z plínek na prkýnka :mrgreen: . Do porodnice si beru Pampers new born, ale vím, že u nás v porodnici dávají 5 plenek na den, tak jich tam moc nespotřebuju, aspoň doufám :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
2.11.10 12:25
adrianaaa píše:
ja narazila na vybornou akci v Albertoj 70 ks 3-6 kg pempers sleep and play za 149 kč tak jsem na ně zvědavá :D

Taky dobrá cena a Pampersky jsou dobrý :palec: Si myslim teda, zkušenost ještě nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
2.11.10 12:26

ty sleep and play prý nic moc,jsou to levnější plínky,co jsem četla,tak maminy psaly,že dost divně smrdí a propouští moč..ale tak třeba zrovna budou vyhovovat :wink: já je ale asi ani zkoušet nebudu…vidím to do porodky na ty háppy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
2.11.10 12:28

U nás v porodnici nedávají plíny, tam prý max jednu, když se dítě narodí, pak už musí mít každá mamina svoje, takže s tím počítám a jsem vybavená :-) To samý je to s vložkama, dají jeden balík a pak musí mít každá svoje. Ale zas dávají oblečení na mimčo po celou dobu pobytu v porodnici, to je + :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
2.11.10 13:19

no uvidíme mám pro jistotu ještě huggiesky.jinak holky jak to máte s vitamínama ja beru calibrum mami ,ale slyšela jsem že ,když se berou do uplného konce těhotenství mají děti velkou porodní váhu..což muže znamenat i velké problémy ..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí