TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
23.10.10 16:09

Vím, že se rodí mezi 38 a 42 tt, ale nedovedu si představit, že bych třeba čekala do ledna 8-o :think: :roll: V prosinci to chci mít za sebou, tak doufám, že malej bude hodnej a bude se mu chtít na svět co nejdřív :mrgreen: Vánoce v porodnici, ježiš, to si ani nějak neumím představit, nevim proč, asi bych z toho měla depku, že tam musim trčet :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
24.10.10 10:14

Já byla jednou na Štědrý večer na noční a byl to hnus. A to jsem pracovala ve fabrice, kde se dělají šlupky na párky!! Hrozně to neutíkalo a doufám, že už to víckrát nezažiju. Jinak já taky pořád doufám, že porodím dřív a nebo že naplánujeme císaře nejpozději 15.12. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
24.10.10 11:45

ahoj maminy ,rada bych se připojila ,mám terním 16.-19.12 :-) ,budeme mít holčičku Nellinku ,už se taky nemůžete dočkat ? :-D ja už počítám snad každou hodinu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
24.10.10 12:16

Ahoj holky, my mame terminy 2, na 25. a na 30.12. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
24.10.10 13:12

Ahojda my máme termínek na Silvestra,ale doktoři spekulují jestli to nebude už na vánoce :mrgreen: Ale je to pokaždé jinak. Jeden říká v lednu druhej na vánoce :roll: ale nechtělo by se mi na Vánoce trčet v nemocnici, to je takové smutné.I když malá mě to vynahradí aštědrej den si uděláme až budem doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.10.10 13:59

Sice je to „jen“ porodnice, ale i tak, prostě být na Štědrý den a večer mimo domov je fakt takový smutný, takže snad všechny, co mám termín tak nějak kolem Vánoc, budeme na Štědrý den doma :-) Přeju nám to :palec: :mrgreen: Klidně bych podstoupila i císaře, hlavně ať jsme na Vánoce doma :lol: Teď mi to kecá, když by fakt na věc přišla, měla bych bobky z toho :mrgreen: Ono to nějak dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.10.10 14:02

Termín 16. - 19. 12. je ještě v pohodě, ty to třeba stihneš :pankac: Do Vánoc :-) My co máme termín později, u nás to bude kdoví kdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.10.10 14:03

25. a 30. 12., to je taky takový celkem na prd, ale nenaděláme žádná nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.10.10 14:06
Denizah píše:
Ahojda my máme termínek na Silvestra,ale doktoři spekulují jestli to nebude už na vánoce :mrgreen: Ale je to pokaždé jinak. Jeden říká v lednu druhej na vánoce :roll: ale nechtělo by se mi na Vánoce trčet v nemocnici, to je takové smutné.I když malá mě to vynahradí aštědrej den si uděláme až budem doma :lol:

Na Silvestra, hm, tak to máš skoro jako já, já mám 28. 12., a taky to může být třeba až v lednu, a nebo taky ještě před Vánoci, jenže - jak to zjistit :?: :nevim: :mrgreen: Nijak, prostě čekat. A na Vánoce trčet v nemocnici, to smutné je, pro mě teda určitě, prostě na Vánoce má být rodina spolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
24.10.10 15:02

ja si stejne myslim, ze budu prenaset, tze ani nestresuju kde budu na Vanoce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.10.10 16:55

:mrgreen: myslet znamená ..... vědět :wink: :mrgreen: Já si zas myslim, že mi to vyjde na Vánoce, ale platí to, co jsem psala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
24.10.10 18:16
adrianaaa píše:
ahoj maminy ,rada bych se připojila ,mám terním 16.-19.12 :-) ,budeme mít holčičku Nellinku ,už se taky nemůžete dočkat ? :-D ja už počítám snad každou hodinu :-D

Manžel by si taky přál holčičku, protože má syna z prvního manželství a spolu máme taky kluka. A já si z něj ještě dělám legraci, že když má strojek na rohlíky, tak housku (holku) prostě neudělá :oops: . No a jestli budeme mít holčičku, tak budu asi hoodně překvapená :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
24.10.10 18:28

přítel si zas moc přál kluka :-)ale nakonec je nadšenej i z princezničky:-) ja hlavně doufam že budem zdraví a doma na vánoce..no když ano tak to bude luxus,ale když ne tak co se dá děkat příští vánoce budou veselejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
24.10.10 19:03

holky, uz mate vse nakoupene nebo jak jste s pripravami daleko? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
24.10.10 19:14

Manžel říkal že si udělá holku,prej není žádné béčko a ví co dělá.A kupodivu fakt asi ví, pretože mu to vychází. Teda pokud se na ultrazvuku nespletli :lol: Jinak s přípravami jsme celkem daleko. Už mám vše jen nějaké oblečení pro malou jak pojedeme z porodnice,to ještě nachystané nemám.Nevíte jak je to s porodným od příštího roku? Co když to letos nestihnu, čekám první tak by něco mělo být.Jen nevím jestli se to neodvíjí i od výplat manželů :?: Všude říkaj něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí