37tt a bolesti - je to porod?

55
3.10.10 15:08

poradte mi

mám dotaz na maminky od pátku od večera mám tlaky ve spodku včera večer jsem měla i bolesti pod břišku ale takové slabé.myslíte že si mám dojít k doktorovi?končí mi 37t je možné že se malí sune dolu a připravuje se na porod.Moje první mimi se narodilo o 14 dní dřív, a ted mám termín 17.10.což je také za 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1277
3.10.10 15:11

rekla bych, že to budou poslíci.
pokud tě to uklidní, k dr jít mužeš, myslím, ale , že to bude zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
3.10.10 15:31

Pro klid duse muzes jit k Dr, ale 14 dni do terminu uz je vlastne v terminu, a jestli se pripravuje tak taky dobre, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.10.10 15:48

u prvního mimča mi praskla voda a jela jsem porod trval 10 hod.ted u druhého mám všelijaké bolesti tak se bojim abych něco nepodcenila a byla pak u doktora za mitomce.ale počkám kdyby byli bolesti horší tak se když tak nechám odvíst.ale moc se těšim a bylo by fajn kdyby jsme to měli oba za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
3.10.10 16:11

Mě chytlo včera v noci to samé…chodit jsem mohla jen v předklonu…myslela jsem si že mi na podbřišku leží snad trojčata!!! Dala jsem teplou vanu a do hodiny to povolilo. Poslední dny se mi to stává často…jsem 36+3. Ale když ti to trvá takhle dlouho, to bych si pro klid duše dojela k dr. ať se na tebe jukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí