Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky,chtela bych se zeptat zda mate nekdo zkusenost s amniocentezou. Ja jsem mela spatne vysledky v triple testu a doktorka me objednala na genetiku. A ja nevim jestli az tam pojedu mi rovnou udelaji ten odber plodove vody nebo me objednaji na jindy? poradite nekdo? predem dekuji
Na toto téma je tu diskusí víc ,než dost. Stačí zadat do vyhledavače..... Další duplicitní diskuse..... ![]()
ahoj já na AMC byla 2× 1× odběr pupečníkové krve. Na genetice jsem dostala žádanku a musela se objednat na příslušném msítě kde mi dali termín já byla U APolináře.
Držím palečky
![]()
ahoj, já byla na odběru. Při první návštěvě na genetice jsme se jen domluvili, zda chci nebo nechci podstoupit odběr. Pak mi dali termín. Měla jsem docela obavy, ale není se čeho bát. Nebolí to víc než píchnutí injekce.
ahojky, prvně bych reagovala na první anonymní příspěvek. přestaňte se navážet do zakladatelek, pokud založí - založíme, protože i já to dělám, diskusi na podobné téma, které tu již bylo. za prvé je zakladatelky věc, jakou diskusi si založí, do prkýnka snad máme každý svou hlavu a nemusíme poslouchat, že jsme založily něco, co se někomu jinému z jakéhokoli důvodu nelíbí. dost často je diskuse pouze podobná, ale zakladatelka se ptá na něco, co přesně v jiných diskusích nenašla. tyto reakce mě neskutečně vytáčí, nechte každého, ať si založí jakou chce diskusi a největší hrdinství je takový příspěvek psát anonymně ![]()
omlouvám se za odbočení tématu, ale už jsem si nemohla pomoct. zakladatelko, myslím,že se na genetice na termínu odběru plodové vody nejprve domluvíš, že Ti nebudou odběr provádět ihned. až po posouzení a po domluvě s Tebou, zdali je odběr nutný a zda si ho přeješ. držím palce, at je vše v pořádku
Ahoj, ja jsem byla na amc ve ctvrtek v Praze Motole. Nevim, kam jdes, ale tam odberu predchazi urcite geneticka konzultace s dr. Nicmene je mozne, ze jinde to delaji klidne hned po konzultaci - radsi se dr jeste zeptej. Kazdopadne at ti to dobre dopadne!
Jinak souhlasim se sajindou, komu vadi duplicitni diskuze, at je necte a ignoruje
Mnohdy se diskuze, ktere vypadaji stejne, zabyvaji kazda trosku necim jinym, pripadne je jiz tak stara, ze by stejne na nove pridany dotaz uz nikdo neodpovedel.
Anonymní co se třeba podepsat?!!! To bude zas nějaká k*áva co dokáže jen rejt!!! Bych ![]()
Pardon za odbočení od tématu. Zakladatelko, já na AMC nešla, tudíž neporadím, ale přeju ti ať ti vyjde dobře a neboj, prý je to jen nepříjemný. Porod bude horší ![]()
Ahojky,
já jsem byla na amnio u prvního,u druhého jsem odmítla.Měla jsem si jít pro výsledky a dr mi řekl že je riziko Downova syndromu a jestli podstoupím amnio.Jsem řekla že jo a on to udělal hned na místě.Jsem byla teda překvapená,ale aspoň jsem neměla čas se stresovat. ![]()
Ať je všechno v pohodě ![]()