Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
JANIIICKO: Já to chápu tak, že teď máš mladší krev ty, takže by se měla narodit hočička..
Taky nevím kdo vymyslel nebo zjistil, že se po 7 letech mění krev.. Když jsem to přeočítávala na sebe, sestru, přítele a jeho sestru, tak to vychází.. ![]()
7,14,21,28,35,42,49,56… Tak v těchto letech se nám ta krev údajně má měnit..no a komu se krev měnila jako poslednímu, tak jeho bude mít dítě pohlaví… ![]()
Takto to chápu já…
Jinak k tématu:
Neznám nikoho kdo by tento test dělal, ale pokud tady holky píší, že jim vyšel špatně, nekupovala bych si to, 1200 korun je za takovou blbost, podle mě, moc.. To už byc si raději počkala na nějaký ten UTZ ![]()
Jinak se dřív prý dělalo to, že se zasadila pšenice a ječmen (nebo něco takového) a těhotná zalévala svou močí oboje.. a to obilí, které vyklíčilo dříve, mělo znamenat zda bude kluk nebo holka.. Jen nevím jestli pčenice měla být holčička nebo kluk.. ![]()
Na netu je spousta babských rad, ale 100% bude určitě až chvíle, kdy se mimčo narodí
![]()
Příspěvek upraven 04.10.10 v 17:36
Bojko píše:
ahoj, s testem zkušenosti nemám, ale vždycky sem si to počítala. Po 7 letech od mého a manželova narození. Jako prý se mění po 7 letech krev a kdo má mladší, tak mimi je takového pohlaví. Je to asi taková „pověra“, ale mě to 3× vyšlo i u ostatních, co jsme jen tak z legrace počítali.
A jako kdo má mladší krev při oplodnění?
aha a prosimte jakto pocitas to od 85 pripocitavas porad 7 a tak dal:::??ale do jake doby a u manzi taky?jsem z toho jelen,takze holka jo tak do tretice vseho dobryho to se mam tri dcerky jak na zamku kral ma tri dcery ![]()
Prostě pořád pričítám 7 + 7 + 7 + 7.. a pokud je ti 25, tak jsem přestala počítat u 21.. manža je narozen roku 1979, takže je mu 31 let.. takže jemu se krev měnila před 3 lety … moment…
Sakra… ![]()
Tak znova..
Manžovi je 31 let.. tobě je..25?.. no tak jsem se v tom případě ale šeredně spletla.. Asi jsem se překoukla..
Mladší krev by měl mít manžel !!!
Omlouvám se!!!!!!!!! ![]()
Já nevim co jsem vyváděla!!
Prostě pořád přičítám 7 dokud se nepřiblížím věku.. takže např. u Vás to je
Ty: 7+7+7+7 = 21 .. je ti 25, takže krev máš „starou“ 4 roky
Manžel: 7+7+7+7 = 28 Manžovi je 31,krev má „starou“ 3 roky.. MDítě by mělo mít pohlaví po něm..
moc se omlouvám za chybu!! Počty mi nikdy nešly ![]()
ja padama volam manzovi ze cekame holku a ted mu zas budu volat kluka ten bude ze me paf ale dekuji mam tu zachvat smichu jsi dobra ja se nedopocetla ni tam
![]()
Prooomiiin ![]()
Se stydim úplně!
Z matiky to byly vždycky 4 nebo 5.. ![]()
Podle mě to stejně je tak 50 na 50.. tahle metoda..(Stejně jako ostatní, vědecky nepodložené
) Bud to vyjde a nebo ne …:-D
Zkusit můžete i prstýnek nad těhu bříškem..
Já sama určitě budu zkoušet všechny babské rady, až budu jednou těhu, ale teda ten test z „ameriky“ vynechám.. ![]()
Jsem hovado no ![]()
Ale zas jsem ráda, že tě bavím
![]()
to si pis a jakej prstýnek at to vim???at zas muzu experimentovat.fakt diky dnes jsi me fakt povzbudila mela jsem naladu pod psa a ted se tu tlemin a deti na me cumi jak na cvokhaus.
![]()
No holky, počty hezký, ale ženě se mění krev nejen po 7 letech, ale i při každém porodu nebo potratu. Tak proto to někomu nevychází a nevychází.
Ale jinak? Počty dobrý ![]()
My jsme zrovna před chvílí s holkama zkoušely prstýnek. Znáte?
Ahojky,jak to podle toho prstýnku poznáš?Vím že se má točit do kola a nebo rovně ,ale ted nevím jestli když se točí dokola jestli je to chlapeček nebo holčička.
Když se točí dokola je to holčička, když ze strany na stranu je to kluk a když „stojí“ tak už další mimčo nebude.
Nemusí to být jen nad bříškem, ale může být i pravou rukou nad levou dlaní prstýnek na řetízku nebo šňůrce ![]()
No vida..
Tak že se měni krev i po porodu či potratu jsem nevěděla… ![]()
Ale tak mě teď v souvislosti napadá otázka..
Prý o tom někdy ani žena neví,že potratila.. jen se ji krvácení jeví jako silnější MS.. v tom případě už je zřejmě nějaké počítání kdy se měnila krev… pasé? ![]()
Takže ve výsledku bude nejlepší počkat na UTZ a nebo...... až na první chvilku po porodu ![]()
Shílenko: Vždyť kvůli mé schopnosti dotáhnout veškeré počty k dokonalosti ze mě taky nikdy nebude Inženýýr ![]()
Jinak s tím prstýnkem to taky znám..
A taky si myslím že kroužení prstýnku je holčička a ze strany na stranu chlapeček ![]()
Já to zkoušela s prtýnkem od přítele a vázala jsem ho na svůj vlas
Podle babských rad..
Blbé je, pokud nosí žena krátký střih
Pak bych asi volila řetízek nebo něco.. ![]()
Joo a já těhu nejsem a ještě dlouho nebudu, ale prý to s tím prstýnkem funguje i na budoucí těhu.. A mě vyšly 3 holky.. a pak silou vůle i kluk ![]()
_katka_such_ píše:
No vida..Tak že se měni krev i po porodu či potratu jsem nevěděla…
![]()
Ale tak mě teď v souvislosti napadá otázka..
Prý o tom někdy ani žena neví,že potratila.. jen se ji krvácení jeví jako silnější MS.. v tom případě už je zřejmě nějaké počítání kdy se měnila krev… pasé?
Takže ve výsledku bude nejlepší počkat na UTZ a nebo...... až na první chvilku po porodu
Shílenko: Vždyť kvůli mé schopnosti dotáhnout veškeré počty k dokonalosti ze mě taky nikdy nebude InženýýrJinak s tím prstýnkem to taky znám..
A taky si myslím že kroužení prstýnku je holčička a ze strany na stranu chlapeček
Já to zkoušela s prtýnkem od přítele a vázala jsem ho na svůj vlas
Joo a já těhu nejsem a ještě dlouho nebudu, ale prý to s tím prstýnkem funguje i na budoucí těhu.. A mě vyšly 3 holky.. a pak silou vůle i klukPodle babských rad..
Blbé je, pokud nosí žena krátký střih
Pak bych asi volila řetízek nebo něco..
Kačí, právě, že nad tou rukou se to dělá jakoby kolik budeš mít dětí a jaké a těhu být nemusíš? Jinak mě to vyšlo, ale přesně jsem u nás v diskuzi psala, jak je ta energie podvědomí dokonalá
![]()
Jinak to, že žena potratí a neví o tom, se děje dost běžně, až 30% všech těhu takto dopadá. Takže to se asi nepočítá ![]()
jsem 1985 a manzel 1979 tak ted babo rad jsem z toho uz zmatena