Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte těhulky…přidá se někdo…já mám termínek 3.6.dle ms..ale k doktorovi jdu až 11.10..snad bude vše ok ![]()
ahojky, ja se rada pridam
me to sice vychazi na 31.5.
ale to se jeste tedka tezko pozna ![]()
Ahojky holky, taky se přidávám podle těhotenské kalkulačky mi to sice vychází na 30,5., ale já vím, že jsem měla ovu dýl, tak budu mít termím taky až v červnu. To se pak dozvím na UTZ. K doktorovi se chystám až příští týden, nejdřív, chtěla bych, aby už tam bylo vidět ![]()
tak vás tu vítám těhulky..taky jdu raději malinko později k doktorce..budu začátek sedmého týdne…snad už
bude…já di teda počítala termín na mamince cz…tak snad je to všude stejné ![]()
holky, ja si mylim, ze vypocty podle posledni menstruace jsou hrozn nepresny..protoze muzes porodit mezi 38 - 42 tydnem a to je mesic rozdil
lepcejsi je, pocakt si na ultrazvuk ![]()
jak stary maji ultrazvuk vasi doktori? nebo je to jedno a srdicko ukaze kazdy ![]()
nejlepší je vědět, kdy asi byla OVu, tak aspoň víš stáří embrya…
jeee, tak to mate holky stejny (mamulina + DaiquiriQ)
![]()
DaiquiriQ a co si videla na ultrazvuku? ja jdu na dalsi KO az 18.10. tak se nemuzu dockat, co tam navic bude videt ![]()
Kulicka : byla vidět fazolka…
A na další snad už bude i srdíčko ![]()
Ahoj, taky se potichounku hlásím… 29.9 // na TT
zatím krásné sílí, i MM20. Objednaná jsem 18.10. na první KO. Doufám, že bude vše ok ![]()
Díky, taky obrovská gratulace, všem. Četla jsem jak jsi našla // na TT, a doufala, že se za pár dní taky dočkám. Těhotenské kalkulačky mi spočítali termín na 12.6. Toho 18.10. na KO bych měla být 6+1 tzn. sedmý týden, jestli to správně chápu. Myslíte, že by už mohlo být vidět
?
Mě by taky moc zajímalo, kdy bude vidět
,abych už ho na UTZ viděla. ![]()
no, zatim, co jsem vsemozne procetla, tak by uz srdicko v sedmem mesici melo byt videt! ![]()
Michell: tak to pujdeme na KO spolu..ikdyz ja na druhou
![]()
tyjo holky, boli vas taky porad v podbrisku? a mivate navaly horka? ..najednou mi zacne hrozne moc bouchat srdicko
doufam, ze to je normalni! ![]()