Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak už vím v pravo jak je due date:zadáš termín porodu,pak klikneš calculate,pak klikneš get he code,zobrazí se ti tvuj metřík…asi černý..pod ním si můžeš nastavit jiné pozadí i písmena ..i nadpis…a dole to potvrdíš..pak se ti zase ukáže nahoře změněný metřík…okopíruješ ten kratší kód to svého podpisu v nastavení
![]()
mamu,tak jsem to snad zvládla,ale nechce se mi to tady ukazovat…už sem se i odhlásila a přihlásila… ![]()
koukám,že jsem mladší těhulka,mamu ![]()
jedna kalkulačka mi vypočítala TP 8. a tahle na 10.června ![]()
hlavně,aby se mimís dobře uhnízdilo a prosperovalo ![]()
Nejste některá z Prahy,holky?? ![]()
Dobré ráno těhulky, přidávám fotečku ranního testíku - čárka už sílí! ![]()
brkatka-krásná dálnice ![]()
říkala jsem si,že jsme si neposílali //
taky posílám,jen doufám,že něco uvidíte-to víte,foťák v mobilu… ![]()
brkatka-nápodobně,zlatko
![]()
kdybych měla digi foťák,je to vidět jako u tebe..
koukám,podle metříku,že smes úplně na stejno ![]()
jak si na tom s příznakama?
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-nápodobně,zlatko![]()
kdybych měla digi foťák,je to vidět jako u tebe..koukám,podle metříku,že smes úplně na stejno
jak si na tom s příznakama?
Já to taky brala mobilem, ale na 100 pokusů, aby to takhle vypadalo
.
Já příznaky nemám absolutně žádný, skoro si říkám, jestli tam vůbec je
.
určitě tam je
předpokládám,že tohle nebyl první testík…jeden může být přeludem,ale když je jich víc…
já taky nic moc nepociťovala,až předevčírem mi začala ta prsa..taky zácpa,pachy,oteklé prsty a neustálej hlad
a to všechno najednou,takže se nebojím,že by tě alespoň něco z toho nepotkalo
![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
určitě tam jepředpokládám,že tohle nebyl první testík…jeden může být přeludem,ale když je jich víc…
já taky nic moc nepociťovala,až předevčírem mi začala ta prsa..taky zácpa,pachy,oteklé prsty a neustálej hlad
a to všechno najednou,takže se nebojím,že by tě alespoň něco z toho nepotkalo
![]()
Já teda ani při první těhu moc příznaků neměla, tak uvidíme, každé může být jiné. Testík je to čtvrtý, na každém je čárečka ![]()
já jich dělala 6-od prvního dne očekávané ms až do včerejška,kdy jsem byla u dr
a asi si koupím ještě jeden,abych se ujistila a aby to byla úplně největší dálnice,která půjde dobře vyfotit…
nemáš náhodou zkušenost s utrogestanem?já ho včera dostala,páč jsem to potratu,tak tohle mi prejť pomůže plod udržet…taky mě dr. nechala doma,abych byla v klidu…