Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Caroline81 píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Dneska ráno jsem zjistila těhu. Podle kalkulačky by měl být termín 7.6.2011. V pondělí jdu k doktorovi.
MOC GRATULUJU!!!
A vítej v červňátkách!
Ahoj Světlanko,
jmenuju se Karolína a jsem z Medlovic u Vyškova. Je to moje 2. těhu. Už máme 3-letou Adélku. Teď jsme to poprvé zkusili v září a hned to vyšlo. Jsem šťastná jak blecha.
A co Ty? ![]()
Caroline81 píše:
Ahoj Světlanko,
jmenuju se Karolína a jsem z Medlovic u Vyškova. Je to moje 2. těhu. Už máme 3-letou Adélku. Teď jsme to poprvé zkusili v září a hned to vyšlo. Jsem šťastná jak blecha.A co Ty?
Tý jooo poprvé! No kdo umí, ten umí
.
no jo holky, ale já sama jsem z toho vyvalená jak blázen. Na Adélku jsme čekali 14 měsíců a ten druhej bobíšek přišel hned. No čučím a jsem šťastná. Jinak mně furt bolí břicho a záda a občas mírná nevolnost. Ale zatím pohoda. Ale teda úplně jiný příznaky než při Adelince.
steveka:jééé,ahojky
![]()
jak se tam máte,holky???
já jsem se přesunula z březňátek do červňátek ![]()
sem šťastná,ale ještě moc nekřičím,jsem teprve 5tt,jsem na nemocenské,zavádím utroš a 14.10. jdu na kontrolní utz,jestli mimi prosperuje…takže ještě není vyhráno… ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
steveka:jééé,ahojky![]()
![]()
jak se tam máte,holky???
já jsem se přesunula z březňátek do červňátek
sem šťastná,ale ještě moc nekřičím,jsem teprve 5tt,jsem na nemocenské,zavádím utroš a 14.10. jdu na kontrolní utz,jestli mimi prosperuje…takže ještě není vyhráno…
Světli přeju hodně štěstí ať je všechno v pohodě. Doufám, že to taky budu mít bez problémů. V pondělí jdu k doktorovi, tak uvidím co řekne.
Carol:mě je 26,Praha,první těhu(jeden samovol.potrat)proto jsem teď doma a čekám na příští týden na utz na kontrolu…
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Carol:mě je 26,Praha,první těhu(jeden samovol.potrat)proto jsem teď doma a čekám na příští týden na utz na kontrolu…
Světli jo mně je jinak 29, takže když všechno dobře půjde, tak dostanu dárek ke 30-cetinám, protože 30 budu mít 29.5.2011
Tak snad všechno dobře dopadne nám všem červňačkám.
S.v.e.t.l.n.a. píše:
steveka:jééé,ahojky![]()
![]()
jak se tam máte,holky???
já jsem se přesunula z březňátek do červňátek
sem šťastná,ale ještě moc nekřičím,jsem teprve 5tt,jsem na nemocenské,zavádím utroš a 14.10. jdu na kontrolní utz,jestli mimi prosperuje…takže ještě není vyhráno…
svetli,ja sem jen tak koukla a co nevidim…holkam uz jsem to napsala..mame ted uzavrenou skupinu,jinak moc ti gratuluju,uplne nejvic..boze ja furt z tebe slzim.o),drzte se oba i mimisek..to je super,rychloe se vam zadarilo..,ja jsem po triplech,cekam na vysledky,vypada to na holcicku,zatim,dr,rikal ze pindika nevidi ![]()
Caroline81 píše:S.v.e.t.l.n.a. píše:Světli jo mně je jinak 29, takže když všechno dobře půjde, tak dostanu dárek ke 30-cetinám, protože 30 budu mít 29.5.2011
Carol:mě je 26,Praha,první těhu(jeden samovol.potrat)proto jsem teď doma a čekám na příští týden na utz na kontrolu…Tak snad všechno dobře dopadne nám všem červňačkám.
Jéé tak to bude hezký! Mě bude 28 a kousek až se mimi narodí. A holky, co by jste si přáli holku, nebo kluka, je jasný, že si všechny přejem, aby bylo hlavně zdravý, ale já bych si přála holčičku, ale děsně. Kluka už doma máme. Chtěli by jsme Elišku
.
brkatka píše:Caroline81 píše:Jéé tak to bude hezký! Mě bude 28 a kousek až se mimi narodí. A holky, co by jste si přáli holku, nebo kluka, je jasný, že si všechny přejem, aby bylo hlavně zdravý, ale já bych si přála holčičku, ale děsně. Kluka už doma máme. Chtěli by jsme EliškuS.v.e.t.l.n.a. píše:
Carol:mě je 26,Praha,první těhu(jeden samovol.potrat)proto jsem teď doma a čekám na příští týden na utz na kontrolu…brkatka - čauky, tak jsem tu zatím nejstarší mamina co?
Světli jo mně je jinak 29, takže když všechno dobře půjde, tak dostanu dárek ke 30-cetinám, protože 30 budu mít 29.5.2011No nevadí. No já se teda přiznám, že bych asi chtěla spíš ještě jednu holčičku. Už to s nima umím
Ale chlapeček by asi zase potěšil taťku. No samozřejmě, hlavně ať je to zdravý.
Tak snad všechno dobře dopadne nám všem červňačkám.
.
brkatka – čauky, tak jsem tu zatím nejstarší mamina co?
No nevadí. No já se teda přiznám, že bych asi chtěla spíš ještě jednu holčičku. Už to s nima umím
Caroline81 píše:
brkatka – čauky, tak jsem tu zatím nejstarší mamina co?No nevadí. No já se teda přiznám, že bych asi chtěla spíš ještě jednu holčičku. Už to s nima umím
Dvě holčičky jsou super, manžel by nejradši dvojčata, chce mít velkou rodinu, blázínek ![]()
Steveka-já sem koukala,že ste uzavření,chtěla jsem se vám přijít pochlubit,ale nemohla jsem…jsem ráda,že sis mě našla
pozdravuj Semu.jak říkám,ještě není vyhráno,ale mám dobrej pocit,že mám ten utroš a jsem doma…
jinak přeju dobré výsledky ![]()
brkatka:já bych taky chtěla holčičku-Lucinku ![]()
jo a mě bude v březnu 27,takže jsem tu zatím nejmladší ![]()