Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
6.10.10 17:17

jee..tak ja nez to stihnu dopsat, tak se ptas na tu stejnou otazku :palec: :lol: :lol: :lol:
no ja jsem z prahy 4, roztyl…ale na gyndu chodim do petrovic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 17:25

Kulicka-já jsem taky ročník 84 :dance: ale březen,takže jsem od tebe starší jen půl roku :pankac:
jinak-jak ses ptala na tu nemocenskou-ano,když bude mimi prosperovat,tak budu doma už pořád,za prvé je to tím,že mám za sebou ten potrat a za druhé protože mám rizikový povolání.

jsem z Phy 10-Strašnice a na gyndu chodím na Jiřák(Vinohrady)do soukromé ordinace.a rodit bych chtěla u Apolináře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.10.10 17:28

tyjo..hezky rozvrzeny..a ja si myslela, ze jsem jedinej blazen, kterej kouka na porodnice uz ted :lol: ja premejslela o podoli…a proc sis vybrala apolinare? prej tam maj hrozne stary zarizeni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 17:33

rodila tam tchýně,švagrový(obě dvě) a mají jenom dobrou zkušenost…navíc primářem je tam tchýnin spolužák ze školy,takže protekce :lol: ale prejť se musím nahlásit co nejdřív,mají furt obsazeno…

a co říkáš na tu zmrzku? :wink: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.10.10 18:00

no to se domluvime… :palec: ja se tedka hrooozne omlouvam..ale prijel mi manzilek z prace s kytickou a dareckem, tak budem trosicku slavit..tak zatim paaaaaa.. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
jo a zitra jdu na vnitrni ultrazvuk, tak drzte palecky, at je vse ok!! :palec: prijedu nekdy pred obedem :palec: :-)
tak papa a hezky vecer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 18:07

Kuli-držím palečky a dej vědět!!papa a užijte si oslavičku :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 19:02

Tak já jsem zpátky a tady se to asi nějak vylidnilo. Kuličko, tak to jsem zvědavá, jestli to je s těma vlasama opravdu tak. Já bych první chtěla radši kluka, abych měla velkýho brášku pro druhé. :lol:

Jinak, co se tady tak bavíte, tak já jsem ročník 86, takže to vypadá, že jsem tu takové pískle :-D miminko si nadělim k 25. narozeninám. :-). Termín by jsme měli mít podle zdejší kalkulačky 6.6., 2. má narozeniny moje mamka, 13. svátek můj manžel a 29. já narozeniny. :-) taky to máme hezky poskládané.

Už se nemůžu dočkat na první prohlídku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
6.10.10 19:07

holky kde je tady ta kalkulačka?
kuličko tak přines samé dobré zprávičky juu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 19:11

mamu-já používám tuhle kalkulačku:http://tehotenstvi.academy.sk/index.php

já se taky nemůžu dočkat kontroly-od zítřka za týdenmje to dlouhá doba… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 20:25

holky,nějak to tu zmlklo,kde ste všichny těhule?? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 20:31

Já se přiznám, že jsem si tu teď proítala jiné diskuze a začala mít depku. Vždyť já vůbec nevim, jak se o miminko starat. :nevim:
Ajajaj, to jsem myslela, že přijde až dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 20:33

neboj,to všechno přijde-máš spoustu času si něco přečíst a zbytek přijde samo-sme ženský a máme to v sobě :wink: navíc-proto tu sme,abychom si navzájem poradili…jsou tu mezi námi i těhule,co už děti mají,tak ty nám prvničkám určitě rády poradí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 20:40

To je pravda. :-) Mě tak trochu děsí, že ani nevim, jakna mimčo vyprat a takové ty věci… Ale je pravda, že na to spousta času, já jsem byla vždycky trošku stresáče, tak u mého prvního potomka to bude asi opravdu fičák. :oops:
Ale taky od čeho máme babičky, že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 20:44

Amen :lol:
ne–já si fakt myslím,že to všechno přijde samo…obzvlášť u nás těhulí,co si mimi přejeme a hýčkáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 20:52

No, snad máš pravdu, ale ten strach je asi taky normální. :-)
Kamarádka mi rodí v lednu, tak ji asi budu chodit koukat pod ruku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky