Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jee..tak ja nez to stihnu dopsat, tak se ptas na tu stejnou otazku
![]()
no ja jsem z prahy 4, roztyl…ale na gyndu chodim do petrovic ![]()
Kulicka-já jsem taky ročník 84
ale březen,takže jsem od tebe starší jen půl roku ![]()
jinak-jak ses ptala na tu nemocenskou-ano,když bude mimi prosperovat,tak budu doma už pořád,za prvé je to tím,že mám za sebou ten potrat a za druhé protože mám rizikový povolání.
jsem z Phy 10-Strašnice a na gyndu chodím na Jiřák(Vinohrady)do soukromé ordinace.a rodit bych chtěla u Apolináře ![]()
tyjo..hezky rozvrzeny..a ja si myslela, ze jsem jedinej blazen, kterej kouka na porodnice uz ted
ja premejslela o podoli…a proc sis vybrala apolinare? prej tam maj hrozne stary zarizeni ![]()
rodila tam tchýně,švagrový(obě dvě) a mají jenom dobrou zkušenost…navíc primářem je tam tchýnin spolužák ze školy,takže protekce
ale prejť se musím nahlásit co nejdřív,mají furt obsazeno…
a co říkáš na tu zmrzku?
![]()
no to se domluvime…
ja se tedka hrooozne omlouvam..ale prijel mi manzilek z prace s kytickou a dareckem, tak budem trosicku slavit..tak zatim paaaaaa..
![]()
jo a zitra jdu na vnitrni ultrazvuk, tak drzte palecky, at je vse ok!!
prijedu nekdy pred obedem
![]()
tak papa a hezky vecer ![]()
Tak já jsem zpátky a tady se to asi nějak vylidnilo. Kuličko, tak to jsem zvědavá, jestli to je s těma vlasama opravdu tak. Já bych první chtěla radši kluka, abych měla velkýho brášku pro druhé. ![]()
Jinak, co se tady tak bavíte, tak já jsem ročník 86, takže to vypadá, že jsem tu takové pískle
miminko si nadělim k 25. narozeninám.
. Termín by jsme měli mít podle zdejší kalkulačky 6.6., 2. má narozeniny moje mamka, 13. svátek můj manžel a 29. já narozeniny.
taky to máme hezky poskládané.
Už se nemůžu dočkat na první prohlídku ![]()
holky kde je tady ta kalkulačka?
kuličko tak přines samé dobré zprávičky juu ![]()
mamu-já používám tuhle kalkulačku:http://tehotenstvi.academy.sk/index.php
já se taky nemůžu dočkat kontroly-od zítřka za týdenmje to dlouhá doba…
![]()
Já se přiznám, že jsem si tu teď proítala jiné diskuze a začala mít depku. Vždyť já vůbec nevim, jak se o miminko starat. ![]()
Ajajaj, to jsem myslela, že přijde až dýl
neboj,to všechno přijde-máš spoustu času si něco přečíst a zbytek přijde samo-sme ženský a máme to v sobě
navíc-proto tu sme,abychom si navzájem poradili…jsou tu mezi námi i těhule,co už děti mají,tak ty nám prvničkám určitě rády poradí ![]()
To je pravda.
Mě tak trochu děsí, že ani nevim, jakna mimčo vyprat a takové ty věci… Ale je pravda, že na to spousta času, já jsem byla vždycky trošku stresáče, tak u mého prvního potomka to bude asi opravdu fičák. ![]()
Ale taky od čeho máme babičky, že? ![]()
Amen ![]()
ne–já si fakt myslím,že to všechno přijde samo…obzvlášť u nás těhulí,co si mimi přejeme a hýčkáme ![]()
No, snad máš pravdu, ale ten strach je asi taky normální. ![]()
Kamarádka mi rodí v lednu, tak ji asi budu chodit koukat pod ruku ![]()