Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to je dobrý mít po ruce těhuli:-)tak to budeš mít z první ruky
a souhlasím s tebou,že ten strach je taky normální a kdybychom ho neměli,bylo by to nenormální:-)
Pravda, pravda ![]()
Teď je toho stejně nějak moc, strašně moc nových pocitů a strachů. Zvláštní od neděle jsem se stihla smát, radovat, bát se na tisíc způsobů, pobrečet si a ještě stále se s tím srovnávám.
Jak ty? Už jsi s tím dostatečně vyrozumněná? ![]()
já jsem pořád ve strachu-ta radost přijde až příští čvrtek,až jestli uvidím,jestli mimi prosperuje…zatím zavádím udržovací prášky a papám těhotenské vitamíny a snažím se ležet.takže se hzatím radši s ničím nesrovnávám…
Aha, u tebe už byl nějaký problém?
Já jsem teď těhotná opravdu úplně poprvé a ještě ani moc nevim, co si můžu dovolit
Ahoj holky, podle kalkulačky mám TP 11.6., u dr jsem ještě nebyla, protože //jsem našla teď v pondělí večer, tak mám na dr ještě trochu času
Takže můžu se k vám přidat?
Něco málo jsem tu početla, tak mně je 24let, mám 5,5měs holčičku a mooc bych brala ještě jednu (co bych jinak dělala s červenejma dupajdama
) A rodit budu zase v Mělníku, máme to nejblíž.
zuzouš píše:
Ahoj holky, podle kalkulačky mám TP 11.6., u dr jsem ještě nebyla, protože //jsem našla teď v pondělí večer, tak mám na dr ještě trochu časuTakže můžu se k vám přidat?
Ahoooj
, určitě se přidej, máš stejný TP jako já!! ![]()
Ahoj, pěkně nás přibývá
Akorát to vypadá, že já se svým TP (12.6) budu rodit v červnu asi poslední, holky se pořád předbíhají ![]()
Zuzouš - zatím to vypadá, že jsi nejmladší, děti budete mít brzo po sobě
Většinou holky chvilku po porodu nechtějí o druhém ani slyšet, po čase je to samozřejmě přejde..
Ahoj, no tak já jsem stejně stará jako zuzouš, ale čekám teprve prvního potomka ![]()
dobré ránko,mé dámy
tak se teprve teď vykulila z postele,dneska jsem si nějak přispala.opět nateklé ruce,za chvilku budu muset sundat náramky
jo a ty prsa mě berou čím dál víc ![]()
jo a mimochodem-souhlasím s těma mastícíma se vlasama a pletí-sem si myla hlavu předevčírem a dneska můžu znova…a to jsem kudrnatá holka a stačí mi je šampónovat jednou tejdně… ![]()
Tak trošku, nejdřív ano, ale pak když jsme slyšeli, co naši páni ministři vymysleli s porodným a mateřskou, tak ne, protže manžel mi teď bude každý týden odjíždět 180km daleko za prací, takže budou velké výdaje. Takže jsme si řekli, že to necháme až po novém roce, že to už snad budeme mít něco málo našetřeno a budeme vědět, jak to bude dál s prací. Ale v neděli jsem se dozvěděla, že jsme byli extrarychlí. Koho by taky napadlo, že se nám to povede na poprvé, já čekala, že to bude půl roku a déle a ono tohle. ![]()
U vás bylo plánované?
S.v.e.t.l.n.a. píše:
dobré ránko,mé dámytak se teprve teď vykulila z postele,dneska jsem si nějak přispala.opět nateklé ruce,za chvilku budu muset sundat náramky
jo a ty prsa mě berou čím dál víc
jo a mimochodem-souhlasím s těma mastícíma se vlasama a pletí-sem si myla hlavu předevčírem a dneska můžu znova…a to jsem kudrnatá holka a stačí mi je šampónovat jednou tejdně…
Teda, to by se mi taky líbilo, já vztávám každý den o půl 6 ![]()
Ty vlasy jsu děsné, ale teď se mi trochu uklidnili, asi mám dobrej šampon ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
dobré ránko,mé dámytak se teprve teď vykulila z postele,dneska jsem si nějak přispala.opět nateklé ruce,za chvilku budu muset sundat náramky
jo a ty prsa mě berou čím dál víc
jo a mimochodem-souhlasím s těma mastícíma se vlasama a pletí-sem si myla hlavu předevčírem a dneska můžu znova…a to jsem kudrnatá holka a stačí mi je šampónovat jednou tejdně…
Tak to závidím, já musím mýt každý druhý den, těhu netěhu.