Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.10.10 20:56

to je dobrý mít po ruce těhuli:-)tak to budeš mít z první ruky :wink: a souhlasím s tebou,že ten strach je taky normální a kdybychom ho neměli,bylo by to nenormální:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 20:59

Pravda, pravda :-)
Teď je toho stejně nějak moc, strašně moc nových pocitů a strachů. Zvláštní od neděle jsem se stihla smát, radovat, bát se na tisíc způsobů, pobrečet si a ještě stále se s tím srovnávám.
Jak ty? Už jsi s tím dostatečně vyrozumněná? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 21:05

já jsem pořád ve strachu-ta radost přijde až příští čvrtek,až jestli uvidím,jestli mimi prosperuje…zatím zavádím udržovací prášky a papám těhotenské vitamíny a snažím se ležet.takže se hzatím radši s ničím nesrovnávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 21:08

Aha, u tebe už byl nějaký problém?
Já jsem teď těhotná opravdu úplně poprvé a ještě ani moc nevim, co si můžu dovolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
6.10.10 22:32

Ahoj holky, podle kalkulačky mám TP 11.6., u dr jsem ještě nebyla, protože //jsem našla teď v pondělí večer, tak mám na dr ještě trochu času :-) Takže můžu se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
6.10.10 22:36

Něco málo jsem tu početla, tak mně je 24let, mám 5,5měs holčičku a mooc bych brala ještě jednu (co bych jinak dělala s červenejma dupajdama :-) ) A rodit budu zase v Mělníku, máme to nejblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 07:30
zuzouš píše:
Ahoj holky, podle kalkulačky mám TP 11.6., u dr jsem ještě nebyla, protože //jsem našla teď v pondělí večer, tak mám na dr ještě trochu času :-) Takže můžu se k vám přidat?

Ahoooj :mavam: , určitě se přidej, máš stejný TP jako já!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
7.10.10 08:22

Ahoj Gibi a Zuzouš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.10.10 09:10

Ahoj, pěkně nás přibývá :dance: Akorát to vypadá, že já se svým TP (12.6) budu rodit v červnu asi poslední, holky se pořád předbíhají :mrgreen:

Zuzouš - zatím to vypadá, že jsi nejmladší, děti budete mít brzo po sobě :potlesk: Většinou holky chvilku po porodu nechtějí o druhém ani slyšet, po čase je to samozřejmě přejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
7.10.10 09:15

Ahoj, no tak já jsem stejně stará jako zuzouš, ale čekám teprve prvního potomka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.10.10 09:46

Gabi, ideální věk na prcka.. bylo mimi plánované?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 09:56

dobré ránko,mé dámy :mavam: tak se teprve teď vykulila z postele,dneska jsem si nějak přispala.opět nateklé ruce,za chvilku budu muset sundat náramky :lol: jo a ty prsa mě berou čím dál víc :roll:

jo a mimochodem-souhlasím s těma mastícíma se vlasama a pletí-sem si myla hlavu předevčírem a dneska můžu znova…a to jsem kudrnatá holka a stačí mi je šampónovat jednou tejdně… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
7.10.10 09:59

Tak trošku, nejdřív ano, ale pak když jsme slyšeli, co naši páni ministři vymysleli s porodným a mateřskou, tak ne, protže manžel mi teď bude každý týden odjíždět 180km daleko za prací, takže budou velké výdaje. Takže jsme si řekli, že to necháme až po novém roce, že to už snad budeme mít něco málo našetřeno a budeme vědět, jak to bude dál s prací. Ale v neděli jsem se dozvěděla, že jsme byli extrarychlí. Koho by taky napadlo, že se nám to povede na poprvé, já čekala, že to bude půl roku a déle a ono tohle. :mrgreen:
U vás bylo plánované?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
7.10.10 10:02
S.v.e.t.l.n.a. píše:
dobré ránko,mé dámy :mavam: tak se teprve teď vykulila z postele,dneska jsem si nějak přispala.opět nateklé ruce,za chvilku budu muset sundat náramky :lol: jo a ty prsa mě berou čím dál víc :roll:jo a mimochodem-souhlasím s těma mastícíma se vlasama a pletí-sem si myla hlavu předevčírem a dneska můžu znova…a to jsem kudrnatá holka a stačí mi je šampónovat jednou tejdně… :andel:

Teda, to by se mi taky líbilo, já vztávám každý den o půl 6 :-(
Ty vlasy jsu děsné, ale teď se mi trochu uklidnili, asi mám dobrej šampon :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 10:06
S.v.e.t.l.n.a. píše:
dobré ránko,mé dámy :mavam: tak se teprve teď vykulila z postele,dneska jsem si nějak přispala.opět nateklé ruce,za chvilku budu muset sundat náramky :lol: jo a ty prsa mě berou čím dál víc :roll:jo a mimochodem-souhlasím s těma mastícíma se vlasama a pletí-sem si myla hlavu předevčírem a dneska můžu znova…a to jsem kudrnatá holka a stačí mi je šampónovat jednou tejdně… :andel:

Tak to závidím, já musím mýt každý druhý den, těhu netěhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí