Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
6.10.10 14:20

Svetlus.. a jak dlouho te chce MUDr nechat doma? cele tehotenstvi? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 14:40

Ahoj, tak já se přidávám taky :-). Podle poslední MS mi to vychází na 6.6., ale k doktorovi jdu až 21.10.. :-)
Moje první :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
6.10.10 15:02

svetlanko,takjsemtovsem vyridila..holky te pozdravuj..ivusacek,evulk 84,kyblicek,jancab-seminka se te vydala hledat…tak nevim…snad te najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.10.10 15:04

ahoooooj Gibi!! :mavam:
mas uz nejake priznaky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 15:05
Gibi píše:
Ahoj, tak já se přidávám taky :-). Podle poslední MS mi to vychází na 6.6., ale k doktorovi jdu až 21.10.. :-)
Moje první :-)

Ahojky, vítej! :kytka: Já jdu k dr. ještě o 6 dní později. Ale nevadí, myslím, že si doktorů ještě letos a příští rok užijem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 15:07

Děkuji za přivítání :-)

Příznaky: bolestivá prsa (hlavně, když se mi po nich projde kočka:-D), mastěj se mi vlasy a motá se mi hlava. Taky si trochu pobrečim :-D

Já byla na tohle datum objednaná na preventivní prohlídku, tak jsme ho nechali rovnou na první těhu prohlídku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.10.10 15:29

no tak s tima mastnejma vlasama mam stejny problem :think: musim si je myt kazdy den :-(
(holky v praci mi rikaly, ze prej se rika, ze kdyz se ti mastej vic vlasy a oblicej, tak to bude prej holcicka :palec: …ale to jsou jenom asi babsky rady :-D )
ale s tima prsama jsem docela spokojena, konecne maj tvar a velikost, co se mi libi..jeste by to chtelo tak jedno cisilko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.10.10 15:58

..tak holky, kdepak jste? :cert: :cert: :cert:
ze ja vzdycky vsechno zaspim :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
6.10.10 16:33

No Vy jste se tedy zase rozepsaly. Už jsem to konečně pochopila s těma metříkama a už mi to tam taky ukazuje. Tak si pak zkusím taky nějaký vložit.Kuličce přeji vše nejlepší. A vítám další těhule :mavam: , zvlášť Carolku, z té mám největší radost. Jinak mě je 27 a už máme doma skoro tříletou holčičku Adrianku. A asi bych zase radši holčičku, i když taťka by chtěl asi kluka. Tak uvidíme. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
6.10.10 16:46
Michell007 píše:
Tak jsem zdárně dovařila, a vida, nová těhulka :palec: Carol gratuluji ke // :kytka: jsem si všimla, že jsem přesně o rok. Čirou náhodou jsem 29.5.1982 a prcka mám mít 12.6., manžel má 13.6. svátek - Krásný dáreček pro oba!! Už se moc těším :andel:

Michell děkuju za uvítání. Tý jo, tak to je fakt náhoda s těma datama narození. No já mám podle kalkulačky termín 7.6. nebo 11.6. Ale ono přijde až bude chtít. S Adélkou jsem měla 14.9. a přišla 11.9. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
6.10.10 16:56
Jaja027 píše:
No Vy jste se tedy zase rozepsaly. Už jsem to konečně pochopila s těma metříkama a už mi to tam taky ukazuje. Tak si pak zkusím taky nějaký vložit.Kuličce přeji vše nejlepší. A vítám další těhule :mavam: , zvlášť Carolku, z té mám největší radost. Jinak mě je 27 a už máme doma skoro tříletou holčičku Adrianku. A asi bych zase radši holčičku, i když taťka by chtěl asi kluka. Tak uvidíme. :mavam:

Ahoj Jajo. Děkuju za přivítání. Mám taky vééélikou radost. Ráno tam byly // :-) A silný. Jela jsem s malou k doktorce na kontrolu a po cestě na nádraží se mi udělalo dost špatně, tak jsem si řekla, že to už není možný. To už bude těhu. :lol: A jooooooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 17:07

tak holky,já jsem vyhajaná :mavam:
nějak sem vás nestačila dočíst :oops:
Kuli-vše nej nej k narozkám,taky seš krásnej 84 ročník? :potlesk:
jinak přítel má narozky 2.6.takže mimi bude jeho dárek :mrgreen: to doma budu mít 2× blížence,no potěš :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 17:15

Kulicka-jsem ráda,že jsi taky z Práglu :potlesk: jaká část?a kam chodíš na gyndu?to bychom se mohli sejít(jestli dopadnu příští čtvrtek dobře..)a zajít třeba na zmrzku? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.10.10 17:15

blizenci jsou dobryyyy!!! :palec: muj manzilek je zase na konci mesice (června)..tak jsme si rikali neco podobneho…ze to bude jeho pred darek 8-) :wink:
a svetlanko, z jaky prahy jses? a ano..jsem rocnik 84 :dance: mezi vama maly kuratko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
6.10.10 17:16
Kulicka6 píše:
no tak s tima mastnejma vlasama mam stejny problem :think: musim si je myt kazdy den :-(
(holky v praci mi rikaly, ze prej se rika, ze kdyz se ti mastej vic vlasy a oblicej, tak to bude prej holcicka :palec: …ale to jsou jenom asi babsky rady :-D )
ale s tima prsama jsem docela spokojena, konecne maj tvar a velikost, co se mi libi..jeste by to chtelo tak jedno cisilko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Ahoj Kuli, díky za přivítání a taky se připojuju s gratulací k narozeninám. Jinak s těma vlasama a pletí. Já, když jsem čekala Adélku tak jsem měla nejkrásnější pleť a vlasy v životě. Všichni mi říkali, že to bude určitě kluk. Tak myslím, že to jsou fakt babský pověry.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí