Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Svetlus.. a jak dlouho te chce MUDr nechat doma? cele tehotenstvi? ![]()
Ahoj, tak já se přidávám taky
. Podle poslední MS mi to vychází na 6.6., ale k doktorovi jdu až 21.10.. ![]()
Moje první ![]()
svetlanko,takjsemtovsem vyridila..holky te pozdravuj..ivusacek,evulk 84,kyblicek,jancab-seminka se te vydala hledat…tak nevim…snad te najde
Gibi píše:
Ahoj, tak já se přidávám taky. Podle poslední MS mi to vychází na 6.6., ale k doktorovi jdu až 21.10..
Moje první
Ahojky, vítej!
Já jdu k dr. ještě o 6 dní později. Ale nevadí, myslím, že si doktorů ještě letos a příští rok užijem ![]()
Děkuji za přivítání ![]()
Příznaky: bolestivá prsa (hlavně, když se mi po nich projde kočka:-D), mastěj se mi vlasy a motá se mi hlava. Taky si trochu pobrečim ![]()
Já byla na tohle datum objednaná na preventivní prohlídku, tak jsme ho nechali rovnou na první těhu prohlídku. ![]()
no tak s tima mastnejma vlasama mam stejny problem
musim si je myt kazdy den ![]()
(holky v praci mi rikaly, ze prej se rika, ze kdyz se ti mastej vic vlasy a oblicej, tak to bude prej holcicka
…ale to jsou jenom asi babsky rady
)
ale s tima prsama jsem docela spokojena, konecne maj tvar a velikost, co se mi libi..jeste by to chtelo tak jedno cisilko
![]()
No Vy jste se tedy zase rozepsaly. Už jsem to konečně pochopila s těma metříkama a už mi to tam taky ukazuje. Tak si pak zkusím taky nějaký vložit.Kuličce přeji vše nejlepší. A vítám další těhule
, zvlášť Carolku, z té mám největší radost. Jinak mě je 27 a už máme doma skoro tříletou holčičku Adrianku. A asi bych zase radši holčičku, i když taťka by chtěl asi kluka. Tak uvidíme. ![]()
Michell007 píše:
Tak jsem zdárně dovařila, a vida, nová těhulkaCarol gratuluji ke //
jsem si všimla, že jsem přesně o rok. Čirou náhodou jsem 29.5.1982 a prcka mám mít 12.6., manžel má 13.6. svátek - Krásný dáreček pro oba!! Už se moc těším
Michell děkuju za uvítání. Tý jo, tak to je fakt náhoda s těma datama narození. No já mám podle kalkulačky termín 7.6. nebo 11.6. Ale ono přijde až bude chtít. S Adélkou jsem měla 14.9. a přišla 11.9. ![]()
Jaja027 píše:
No Vy jste se tedy zase rozepsaly. Už jsem to konečně pochopila s těma metříkama a už mi to tam taky ukazuje. Tak si pak zkusím taky nějaký vložit.Kuličce přeji vše nejlepší. A vítám další těhule, zvlášť Carolku, z té mám největší radost. Jinak mě je 27 a už máme doma skoro tříletou holčičku Adrianku. A asi bych zase radši holčičku, i když taťka by chtěl asi kluka. Tak uvidíme.
Ahoj Jajo. Děkuju za přivítání. Mám taky vééélikou radost. Ráno tam byly //
A silný. Jela jsem s malou k doktorce na kontrolu a po cestě na nádraží se mi udělalo dost špatně, tak jsem si řekla, že to už není možný. To už bude těhu.
A jooooooo.
tak holky,já jsem vyhajaná ![]()
nějak sem vás nestačila dočíst ![]()
Kuli-vše nej nej k narozkám,taky seš krásnej 84 ročník? ![]()
jinak přítel má narozky 2.6.takže mimi bude jeho dárek
to doma budu mít 2× blížence,no potěš
![]()
Kulicka-jsem ráda,že jsi taky z Práglu
jaká část?a kam chodíš na gyndu?to bychom se mohli sejít(jestli dopadnu příští čtvrtek dobře..)a zajít třeba na zmrzku? ![]()
blizenci jsou dobryyyy!!!
muj manzilek je zase na konci mesice (června)..tak jsme si rikali neco podobneho…ze to bude jeho pred darek
![]()
a svetlanko, z jaky prahy jses? a ano..jsem rocnik 84
mezi vama maly kuratko ![]()
Kulicka6 píše:
no tak s tima mastnejma vlasama mam stejny problemmusim si je myt kazdy den
(holky v praci mi rikaly, ze prej se rika, ze kdyz se ti mastej vic vlasy a oblicej, tak to bude prej holcicka…ale to jsou jenom asi babsky rady
)
ale s tima prsama jsem docela spokojena, konecne maj tvar a velikost, co se mi libi..jeste by to chtelo tak jedno cisilko![]()
![]()
Ahoj Kuli, díky za přivítání a taky se připojuju s gratulací k narozeninám. Jinak s těma vlasama a pletí. Já, když jsem čekala Adélku tak jsem měla nejkrásnější pleť a vlasy v životě. Všichni mi říkali, že to bude určitě kluk. Tak myslím, že to jsou fakt babský pověry.![]()
![]()