Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
brkatka-a v kolikátým týdnu jsi byla,když jsi dala ty cíga bráchovi?:-)
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-a v kolikátým týdnu jsi byla,když jsi dala ty cíga bráchovi?:-)
Asi tě moc nepotěším, ale bylo to až tak ve 4. měsíci.
brkatka:inu,nepotěšila jsi mě
já to zkusím zvládnout,když to šlo s kafem na kterým jsem měla psychickou závislost… ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka:inu,nepotěšila jsi mějá to zkusím zvládnout,když to šlo s kafem na kterým jsem měla psychickou závislost…
Určitě to zvládneš, mysli na miminko!! ![]()
Světli, zvládnem to. Určitě.
Holky jdu si lehnout. Jsem utahaná jak kotě, tak využiju odpoledního spánku Adélky a jdu s ní. ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše: Steveka-já sem koukala,že ste uzavření,chtěla jsem se vám přijít pochlubit,ale nemohla jsem…jsem ráda,že sis mě našlapozdravuj Semu.jak říkám,ještě není vyhráno,ale mám dobrej pocit,že mám ten utroš a jsem doma…
jinak přeju dobré výsledkybrkatka:já bych taky chtěla holčičku-Lucinku
jo a mě bude v březnu 27,takže jsem tu zatím nejmladší
njn,jsme to zavrely at tam vseci nelezou..jj,seminu budu pozdravovat…bude se vdavat hvezdicka blyskava:o)) ![]()
Caroline81 píše:
Světli, zvládnem to. Určitě.Holky jdu si lehnout. Jsem utahaná jak kotě, tak využiju odpoledního spánku Adélky a jdu s ní.
Závist, já jsem do půl 4 v práci, pak pro synka do školky, uklízet, vařit večeři.Manžel je na školení, tak jsme sami doma, pustíme si dvd a v osm jdem na kutě. Jééé já už se tak těším!!!
Tak jsem zdárně dovařila, a vida, nová těhulka
Carol gratuluji ke //
jsem si všimla, že jsem přesně o rok. Čirou náhodou jsem 29.5.1982 a prcka mám mít 12.6., manžel má 13.6. svátek - Krásný dáreček pro oba!! Už se moc těším ![]()
Nazdarek holky!!! nejmladsi jsem tu jaaaaa
dneksa je mi krasnych 26
![]()
jinak Svetlu, ja jsem z prahy a taky jsem doma..
tyjo holky…clovek si trochu pospinka a hned ma na pul hodky co cist
![]()
jo a vcera mi bylo blbe a dneska mi je blbe…jestli tohle bude dalsi 2 mesice, tak se asi zblaznim ![]()
Příspěvek upraven 06.10.10 v 14:04
uz tady zase sekaj travu…me se zveda zaludek i z toho smradu z posekany travy…to neni mozny…se fakt zblaznim!!!
..jo a ja jsem kavu prestala pit, pac je mi z ni spatne
ale pred tejdnem az dvouma tejdnama jeste nebylo, tak treba to s vama bude stejny ![]()
Kulicka6 píše:
Nazdarek holky!!! nejmladsi jsem tu jaaaaadneksa je mi krasnych 26
![]()
![]()
jinak Svetlu, ja jsem z prahy a taky jsem doma..
tyjo holky…clovek si trochu pospinka a hned ma na pul hodky co cist
![]()
![]()
![]()
jo a vcera mi bylo blbe a dneska mi je blbe…jestli tohle bude dalsi 2 mesice, tak se asi zblaznim
Příspěvek upraven 06.10.10 v 14:04
Kuli, gratuluju k narozkám
. ![]()
Kulicka6 píše:
uz tady zase sekaj travu…me se zveda zaludek i z toho smradu z posekany travy…to neni mozny…se fakt zblaznim!!!..jo a ja jsem kavu prestala pit, pac je mi z ni spatne
ale pred tejdnem az dvouma tejdnama jeste nebylo, tak treba to s vama bude stejny
Nestraš, já nechci aby mi bylo blbě… ![]()
jeee…dekuji brkatko…
to teda budou dnesni oslavy, kdyz jediny, co jsem byla schopna k obedu pozrit, byla ovesna kase ![]()
a neboj, treba ti blbe nebude, segre vubec nebylo!!! za cely tehotenstvi, ani ji nic neotejkalo..proste super!! takze je to individualni!!
jinak holky, na dalsi KO jdu az 18.10. ..se nemuzu dockat..sestricka neco rikala, ze by mi mohla dat uz i prukazku, tak uvidime
![]()