Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.10.10 12:07

brkatka-a v kolikátým týdnu jsi byla,když jsi dala ty cíga bráchovi?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 12:13
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka-a v kolikátým týdnu jsi byla,když jsi dala ty cíga bráchovi?:-)

Asi tě moc nepotěším, ale bylo to až tak ve 4. měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 12:31

brkatka:inu,nepotěšila jsi mě :roll: já to zkusím zvládnout,když to šlo s kafem na kterým jsem měla psychickou závislost… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 12:48
S.v.e.t.l.n.a. píše:
brkatka:inu,nepotěšila jsi mě :roll: já to zkusím zvládnout,když to šlo s kafem na kterým jsem měla psychickou závislost… :lol:

Určitě to zvládneš, mysli na miminko!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 12:50

brkatka:díky za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
6.10.10 13:06

Světli, zvládnem to. Určitě.

Holky jdu si lehnout. Jsem utahaná jak kotě, tak využiju odpoledního spánku Adélky a jdu s ní. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
6.10.10 13:07
S.v.e.t.l.n.a. píše: Steveka-já sem koukala,že ste uzavření,chtěla jsem se vám přijít pochlubit,ale nemohla jsem…jsem ráda,že sis mě našla :potlesk: pozdravuj Semu.jak říkám,ještě není vyhráno,ale mám dobrej pocit,že mám ten utroš a jsem doma…
jinak přeju dobré výsledky :palec:brkatka:já bych taky chtěla holčičku-Lucinku :srdce:
jo a mě bude v březnu 27,takže jsem tu zatím nejmladší :lol:

njn,jsme to zavrely at tam vseci nelezou..jj,seminu budu pozdravovat…bude se vdavat hvezdicka blyskava:o)) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 13:09
Caroline81 píše:
Světli, zvládnem to. Určitě.Holky jdu si lehnout. Jsem utahaná jak kotě, tak využiju odpoledního spánku Adélky a jdu s ní. :-)

Závist, já jsem do půl 4 v práci, pak pro synka do školky, uklízet, vařit večeři.Manžel je na školení, tak jsme sami doma, pustíme si dvd a v osm jdem na kutě. Jééé já už se tak těším!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.10.10 13:21

Tak jsem zdárně dovařila, a vida, nová těhulka :palec: Carol gratuluji ke // :kytka: jsem si všimla, že jsem přesně o rok. Čirou náhodou jsem 29.5.1982 a prcka mám mít 12.6., manžel má 13.6. svátek - Krásný dáreček pro oba!! Už se moc těším :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.10.10 14:03

Nazdarek holky!!! nejmladsi jsem tu jaaaaa :lol: dneksa je mi krasnych 26 :-) :palec:

jinak Svetlu, ja jsem z prahy a taky jsem doma.. :palec: tyjo holky…clovek si trochu pospinka a hned ma na pul hodky co cist :palec: :lol: :lol: :lol:

jo a vcera mi bylo blbe a dneska mi je blbe…jestli tohle bude dalsi 2 mesice, tak se asi zblaznim :zed:

Příspěvek upraven 06.10.10 v 14:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.10.10 14:03

jo a zdravim nove tehulky!!!!! :kytka: :kytka: :kytka: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.10.10 14:08

uz tady zase sekaj travu…me se zveda zaludek i z toho smradu z posekany travy…to neni mozny…se fakt zblaznim!!! :zed: ..jo a ja jsem kavu prestala pit, pac je mi z ni spatne :roll: ale pred tejdnem az dvouma tejdnama jeste nebylo, tak treba to s vama bude stejny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 14:11
Kulicka6 píše:
Nazdarek holky!!! nejmladsi jsem tu jaaaaa :lol: dneksa je mi krasnych 26 :-) :palec:

jinak Svetlu, ja jsem z prahy a taky jsem doma.. :palec: tyjo holky…clovek si trochu pospinka a hned ma na pul hodky co cist :palec: :lol: :lol: :lol:

jo a vcera mi bylo blbe a dneska mi je blbe…jestli tohle bude dalsi 2 mesice, tak se asi zblaznim :zed:

Příspěvek upraven 06.10.10 v 14:04

Kuli, gratuluju k narozkám :kytka: . :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 14:13
Kulicka6 píše:
uz tady zase sekaj travu…me se zveda zaludek i z toho smradu z posekany travy…to neni mozny…se fakt zblaznim!!! :zed: ..jo a ja jsem kavu prestala pit, pac je mi z ni spatne :roll: ale pred tejdnem az dvouma tejdnama jeste nebylo, tak treba to s vama bude stejny :wink:

Nestraš, já nechci aby mi bylo blbě… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.10.10 14:17

jeee…dekuji brkatko… :mavam: to teda budou dnesni oslavy, kdyz jediny, co jsem byla schopna k obedu pozrit, byla ovesna kase :nevim:

a neboj, treba ti blbe nebude, segre vubec nebylo!!! za cely tehotenstvi, ani ji nic neotejkalo..proste super!! takze je to individualni!!

jinak holky, na dalsi KO jdu az 18.10. ..se nemuzu dockat..sestricka neco rikala, ze by mi mohla dat uz i prukazku, tak uvidime :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí