Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo a moje první mimčo, takže nejvyšší čas. Člověk to pořád odkládá, s tím, že to pak bude určitě hned, ale po 3 měsících snažení už mi moc do smíchu nebylo..
Michell007 píše:
Jo a moje první mimčo, takže nejvyšší čas. Člověk to pořád odkládá, s tím, že to pak bude určitě hned, ale po 3 měsících snažení už mi moc do smíchu nebylo..
Já jsem si zase říkala, že je času dost, že první mimčo bylo hned a tak to musí jít i s druhým, jenže ouha, nečekala jsem, že budu muset čekat 4 měsíce. Ale i tak je to pořád krátká doba.
jsem ráda,že existuje tahle diskuse-sme holky se stejným zájmem a můžem to prožívat spolu ![]()
tak to jsme měli podobně, sanžení 4 měsíce, vysadila jsem ha, první dva měsíce jsem zjišťovala jak dlouhé budu mít cykly, samozřejmě dlouhé a nepravidelné
pak jsem zjistila na netu, že je dobrý na úpravu cyklu Femigard, tak jsem zkusila a zkrátil mi cykly, pak nakoupila ovu testy a naštěstí se zadařilo.. bez ovu testů ale nevím nevím. Ovulace 24 DC ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
jsem ráda,že existuje tahle diskuse-sme holky se stejným zájmem a můžem to prožívat spolu
To je pravda!
![]()
hlavně si zkrátit to čekání,páč budeme furt na něco čakat-od utz do utz…už takhle sem se načekali-nejdřív na ovu,pak do termínu ms,abychom mohli testovat,pak sme čekali na // a teď pro změnu na termín u dr…
holky,já doufám,že mě přejde chuť na cígo a kafe,páč mi to pořád chutná,ikdyž se opravdu snažím tomu odolávat,moc mi to zatím nejde ![]()
zkušený těhule mi říkali,že to ještě přijde,tak snad… ![]()
Holky jdu něco uvařit, pak sem na chvilku kuknu a hurá do práce ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
hlavně si zkrátit to čekání,páč budeme furt na něco čakat-od utz do utz…už takhle sem se načekali-nejdřív na ovu,pak do termínu ms,abychom mohli testovat,pak sme čekali na // a teď pro změnu na termín u dr…
holky,já doufám,že mě přejde chuť na cígo a kafe,páč mi to pořád chutná,ikdyž se opravdu snažím tomu odolávat,moc mi to zatím nejde
zkušený těhule mi říkali,že to ještě přijde,tak snad…
Při první těhu jsem kouřila asi do 3 měsíce
. Byla jsem hloupá (naštěstí se nic nestalo). Pak jsem ze dne na den přestala. Už mi to nechutnalo. Pak jsem zase začala a teď se teda musím pochlubit, rok a půl už jsem „čistá“. ![]()
Kafe jsem pila tak jedno denně, od té doby co jsem si dělala test tak jen jedno v neděli. Při první těhu si nepamatuju jak to bylo ![]()
Michell007 píše:
Holky jdu něco uvařit, pak sem na chvilku kuknu a hurá do práce
Tak ať se dílo povede. ![]()
Jj, nešťastné cigárka, taky moc dobře znám. V listopadu to budou dva roky co nekouřím. Je to šílený zlozvyk, ale dá se to s trochou pevné vůle odnaučit. Známá kouřila celé těhotenství, letos v květnu se jí narodila zdravá holčička, s normální váhou. Ale určitě bych to nepokoušela..
Jo a můj největší příznak - oházené skoro celé čelo !! Hrozné!! Nikdy jsem s tím neměla problém
snad se to s hormonama brzo srovná.