Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
6.10.10 09:45

mně je 27 a toto je druhé mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.10.10 09:47

Tak mě je 28 a příští rok si dám prcka k 29. naroz. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 09:51

a je třeba některá z vás z Prahy? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.10.10 09:51

Jo a moje první mimčo, takže nejvyšší čas. Člověk to pořád odkládá, s tím, že to pak bude určitě hned, ale po 3 měsících snažení už mi moc do smíchu nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 09:52

Já nejsem z phy, jsem kousek od Kutný Hory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 09:53
Michell007 píše:
Jo a moje první mimčo, takže nejvyšší čas. Člověk to pořád odkládá, s tím, že to pak bude určitě hned, ale po 3 měsících snažení už mi moc do smíchu nebylo..

Já jsem si zase říkala, že je času dost, že první mimčo bylo hned a tak to musí jít i s druhým, jenže ouha, nečekala jsem, že budu muset čekat 4 měsíce. Ale i tak je to pořád krátká doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.10.10 09:54

já pro změnu z Moravy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 09:54

jsem ráda,že existuje tahle diskuse-sme holky se stejným zájmem a můžem to prožívat spolu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.10.10 10:00
Já jsem si zase říkala, že je času dost, že první mimčo bylo hned a tak to musí jít i s druhým, jenže ouha, nečekala jsem, že budu muset čekat 4 měsíce. Ale i tak je to pořád krátká doba.

tak to jsme měli podobně, sanžení 4 měsíce, vysadila jsem ha, první dva měsíce jsem zjišťovala jak dlouhé budu mít cykly, samozřejmě dlouhé a nepravidelné 8-o pak jsem zjistila na netu, že je dobrý na úpravu cyklu Femigard, tak jsem zkusila a zkrátil mi cykly, pak nakoupila ovu testy a naštěstí se zadařilo.. bez ovu testů ale nevím nevím. Ovulace 24 DC :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 10:01
S.v.e.t.l.n.a. píše:
jsem ráda,že existuje tahle diskuse-sme holky se stejným zájmem a můžem to prožívat spolu :potlesk:

To je pravda! :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 10:10

hlavně si zkrátit to čekání,páč budeme furt na něco čakat-od utz do utz…už takhle sem se načekali-nejdřív na ovu,pak do termínu ms,abychom mohli testovat,pak sme čekali na // a teď pro změnu na termín u dr…
holky,já doufám,že mě přejde chuť na cígo a kafe,páč mi to pořád chutná,ikdyž se opravdu snažím tomu odolávat,moc mi to zatím nejde :oops:
zkušený těhule mi říkali,že to ještě přijde,tak snad… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.10.10 10:13

Holky jdu něco uvařit, pak sem na chvilku kuknu a hurá do práce :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 10:18
S.v.e.t.l.n.a. píše:
hlavně si zkrátit to čekání,páč budeme furt na něco čakat-od utz do utz…už takhle sem se načekali-nejdřív na ovu,pak do termínu ms,abychom mohli testovat,pak sme čekali na // a teď pro změnu na termín u dr…
holky,já doufám,že mě přejde chuť na cígo a kafe,páč mi to pořád chutná,ikdyž se opravdu snažím tomu odolávat,moc mi to zatím nejde :oops:
zkušený těhule mi říkali,že to ještě přijde,tak snad… :oops:

Při první těhu jsem kouřila asi do 3 měsíce :oops: . Byla jsem hloupá (naštěstí se nic nestalo). Pak jsem ze dne na den přestala. Už mi to nechutnalo. Pak jsem zase začala a teď se teda musím pochlubit, rok a půl už jsem „čistá“. :wink:
Kafe jsem pila tak jedno denně, od té doby co jsem si dělala test tak jen jedno v neděli. Při první těhu si nepamatuju jak to bylo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 10:19
Michell007 píše:
Holky jdu něco uvařit, pak sem na chvilku kuknu a hurá do práce :-?

Tak ať se dílo povede. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.10.10 10:27

Jj, nešťastné cigárka, taky moc dobře znám. V listopadu to budou dva roky co nekouřím. Je to šílený zlozvyk, ale dá se to s trochou pevné vůle odnaučit. Známá kouřila celé těhotenství, letos v květnu se jí narodila zdravá holčička, s normální váhou. Ale určitě bych to nepokoušela..

Jo a můj největší příznak - oházené skoro celé čelo !! Hrozné!! Nikdy jsem s tím neměla problém :evil: snad se to s hormonama brzo srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí